Evet canım Duygu için dua alınacak :)Canim duygunun duasi bagislanmayacakmiydi ben duygu icin bitirdim daha cerene baslamadim
Sağol canım, Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu..Canimm pitpitlarin hayirli olsun coookkk sevindimm arkadasimmm duan icinde Allah razi olsunn ve aminnn insallah
Canimm coookkkk sevindimmm saglikli hamilel8gin olsunn masallah subhanallah gözün aydin canimEûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* hayırdır bi sorunmu var
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım
*Sorun değil duygucum bende kanaman falan oldu sandım
* Yok hocam nie olsun ki
* Tebrik ederim Duygucun HAMiLESİNNNN.........
*Inanamıyrum Hocam doğurumu bu duyduklarım
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim
Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın darısı bizlerin başına cumartesi benim test tarihimEûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım
* Yok hocam nie olsun ki
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim
Canim benim tesekkurler kacar tane okuyorsunuz bende okurum sirada Kim Varsa bende okurum dualarin gucu Rabbim dualarimuzi Kabul eylesin herkes gonlundekini omrune yazsin"Lem yelid ve lem yûled" okuyoruz arkadaşım.demit eksiğin ne kadar hesapla istersen yaz yardım ederim yarına kadar.
Canim tebrik edyrummmm coooookk cooookkkk sevindim Allahim kucagina almayida nasip eder insallah opyrmEûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* Yok hocam nie olsun ki
Amin canim insallah siramiz yakindirKislar Ben gibi tedavide olan arkadslarimunda brnde insallah Boyle gusel Haberler le Doldiruz topigi enerjik arkadslatim benim
canımCanim benim tesekkurler kacar tane okuyorsunuz bende okurum sirada Kim Varsa bende okurum dualarin gucu Rabbim dualarimuzi Kabul eylesin herkes gonlundekini omrune yazsin
CanimBANA OKUYAMADIM YAZAN OLMADI ZATEN HERKES SON GÜN YARIN OKURLAR
Canim benim insallah siramiz yakindir senin kacin Ci tedavin Kusura bakma tatliminsallah hayirlisiyla sso'n tedavimiz olacak insallahAmin canim insallah siramiz yakindir
maşallah. allahım her okuduğumda bu teslimiyeti yüreğim kabarıyor. neşelim bu güzl duyguyu bana yaşattığın için rabbim snden razı olsun.papyonkilikli canim dualari sana yazioruz okudugum kadariyla duygu icin aldigim 7000 lik duayi bitirdim teslim ediorum Allah im gönlüne gòre verir arkadasimisin sevincli haberini de aldik darisi bekleyen dostlarimiza insallah
oh oh oh maşşşaaallllaaahhhh benim de 8. gün 40 küsürdü o zaman duamız hayırla kucağına alsına döndü
Gözün aydin arkadasim. Allah tamamına erdirsin ve inşallah vakti zaman gelince kucagina almayi nasip etsin.
Bu
Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..
Aman Allahım, ne güzel bir haber bu. Ben de sana yazacaktım, test günün ne zaman diye? Aklımdan geçtin. Siteyi açtım yazını gördüm. Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim. Çok sevindim arkadaşım çok.
İnşallah darısı bizim başımıza. O test sonucunu alırken "hamilesiniz" diye duyabilecek miyim acaba ben de. Allahım tüm isteyenlere nasip et yarabbim.
canımmmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
AYYYYYYYYYYYY HARİKAAAAA CANIMMMMM COK MUTLU OLDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OKUDUMMMM ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN BU CUMA DUAN BAĞIŞLANACAKTI .... GÖZÜMÜZ AYDIN TATLIM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.... ÇOK SEVİNDİMMMMM...
Tebrik ederim canım inşallah sırayla hepiniz hamiş kalırsınız ...çok mutlu oldum...
Eh nedenir ki buna, sadece süperrrrrrrCanımcım, daha yarın bağışlanacaktı duan ama. Yani gel de duanın gücüne inanma. Hepimiz tek yürek senin için dua ettik. Çok şükür canım. Hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah..
demit tebrik ederiz inşallah sağsalim kucağına da alırsın.Hangi hastane ve şehirde yaptırmıştın tedaviini ?
demit arkadasim tebrik ederim maasallah.saglikla kucaginada almak nasip olur insallahhh
papyonkilikli canim duyibobun duasini okuyorum daha sabaha biter insallah.bagisi icin sana vekaleti veriyoum :)
Canimm coookkkk sevindimmm saglikli hamilel8gin olsunn masallah subhanallah gözün aydin canim
Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın darısı bizlerin başına cumartesi benim test tarihim
Duyibocum gozjnaydin canim benim Rabbim saglikla eline aldirsin keyifli bir hamilelifin olur insallah hersey gonlunce olsun kuzum
Canim tebrik edyrummmm coooookk cooookkkk sevindim Allahim kucagina almayida nasip eder insallah opyrm
hay maşalllahhhh Allahım nazarlardan saklasın. sizler böyle yazdıkça ben burda duygulanıyorum. yüce Rabbim herkese nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza almayı.Kızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Çok sevdiğin iki komşum var arkadaşdan kardeşden öteler plan yaptık eşleriylede anlaştık akşam çaya toplanıcaz bitanesinde bende eşime gidelim gün geçer açılırım diycem sonra ona Bitanesinin eşi bi hediye kutusu içinde test sonucunu ve bir emzik vercek ve o anları videoya alcaklar bakalım ne hala gircek şebek
Korkma canım okadar rahim kalınlaştırıyoruZ sonra alttan ultrasonlara giroyoruz tahriş olması yada vajinadaki bekleyen kanın gelmesi çok normalArkadaslar ben bugun kese gormeye gittim sukurler olsun rabbime gordum eve geldim bi baktim kanama baslamis hemn tekrar doktorum cagirdi kese duruyor cok sukur kanama bunla alakali degil dedi kahverengi tortu sekline donustu. Beni dualarinizdan eksik etmeyon ins saglikla bebegim benimle kalsin bide bu durumu yasayaar varsa paylasirsa cok mutlu olurum
Gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insKızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Çok sevdiğin iki komşum var arkadaşdan kardeşden öteler plan yaptık eşleriylede anlaştık akşam çaya toplanıcaz bitanesinde bende eşime gidelim gün geçer açılırım diycem sonra ona Bitanesinin eşi bi hediye kutusu içinde test sonucunu ve bir emzik vercek ve o anları videoya alcaklar bakalım ne hala gircek şebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?