Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm coookkkk sevindimmm saglikli hamilel8gin olsunn masallah subhanallah gözün aydin canim

Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın darısı bizlerin başına cumartesi benim test tarihim

Canim tebrik edyrummmm coooookk cooookkkk sevindim Allahim kucagina almayida nasip eder insallah opyrm

papyonkilikli canim dualari sana yazioruz okudugum kadariyla duygu icin aldigim 7000 lik duayi bitirdim teslim ediorum Allah im gönlüne gòre verir arkadasimisin sevincli haberini de aldik darisi bekleyen dostlarimiza insallah
maşallah. allahım her okuduğumda bu teslimiyeti yüreğim kabarıyor. neşelim bu güzl duyguyu bana yaşattığın için rabbim snden razı olsun.

oh oh oh maşşşaaallllaaahhhh benim de 8. gün 40 küsürdü o zaman duamız hayırla kucağına alsına döndü

Gözün aydin arkadasim. Allah tamamına erdirsin ve inşallah vakti zaman gelince kucagina almayi nasip etsin.

Bu

Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..

canımmmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

Tebrik ederim canım inşallah sırayla hepiniz hamiş kalırsınız ...çok mutlu oldum...

demit tebrik ederiz inşallah sağsalim kucağına da alırsın.Hangi hastane ve şehirde yaptırmıştın tedaviini ?

demit arkadasim tebrik ederim maasallah.saglikla kucaginada almak nasip olur insallahhh
papyonkilikli canim duyibobun duasini okuyorum daha sabaha biter insallah.bagisi icin sana vekaleti veriyoum :)

Canimm coookkkk sevindimmm saglikli hamilel8gin olsunn masallah subhanallah gözün aydin canim

Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın darısı bizlerin başına cumartesi benim test tarihim

Duyibocum gozjnaydin canim benim Rabbim saglikla eline aldirsin keyifli bir hamilelifin olur insallah hersey gonlunce olsun kuzum

Canim tebrik edyrummmm coooookk cooookkkk sevindim Allahim kucagina almayida nasip eder insallah opyrm

Kızlar Rabbim Hepinizden razı olsun hem dualarınız hemde temennileriniz için Mevlam birinizi bin etsin hep iyilikle muamele etsin Hamişlerin kucaklarını bekleyenlerin göbişlerini tez zaman da doldursun inşallah şuan hala inanamıyorum Elim ayağım titriyo ve en önemlisi eşim hala bilmiyor cumartesi 10. Gün test yapcaz sanıyor aklının ucuna gelmez ve ben son iki gündür adet sancısı ve baş ağrısından ölüyorum iyice umutsuz konuşuyodum ona
Çok sevdiğin iki komşum var arkadaşdan kardeşden öteler plan yaptık eşleriylede anlaştık akşam çaya toplanıcaz bitanesinde bende eşime gidelim gün geçer açılırım diycem sonra ona Bitanesinin eşi bi hediye kutusu içinde test sonucunu ve bir emzik vercek ve o anları videoya alcaklar bakalım ne hala gircek şebek

Arkadaslar ben bugun kese gormeye gittim sukurler olsun rabbime gordum eve geldim bi baktim kanama baslamis hemn tekrar doktorum cagirdi kese duruyor cok sukur kanama bunla alakali degil dedi kahverengi tortu sekline donustu. Beni dualarinizdan eksik etmeyon ins saglikla bebegim benimle kalsin bide bu durumu yasayaar varsa paylasirsa cok mutlu olurum

hay maşalllahhhh Allahım nazarlardan saklasın. sizler böyle yazdıkça ben burda duygulanıyorum. yüce Rabbim herkese nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza almayı.

Korkma canım okadar rahim kalınlaştırıyoruZ sonra alttan ultrasonlara giroyoruz tahriş olması yada vajinadaki bekleyen kanın gelmesi çok normal

Gozun
Gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…