Kuzum benim Insallah tedaviye gerek kalmadan Rabbim bu mutluluğu tattirır sana bazi topiclerde böyle arkadslarimuz cok rastladım Rabbim yeterki ol desin hersey oLur Allahm gonlundekini omrune yazsin sevgiler2 defa tedavi olduk sonuc Negatif oldu Allahin izniyle normal yolla olur da .:)3olmadan gelir:)
Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin kuzicummmmmmmm
Bugün birşey yazmadı sanırım görmedim..sedef21 den haber var mı arkadaşlar. dr a gidecekti.
Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin kuzicummmmmmmm
İnsallah müjdeli haberle gelirsin tatlım Allahim yüzünü guldursun sevgilerKızlar eşimi ikna ettim sabah transferin olduğu hastaneye gidip test vercez çok heyecanlandim dua edin bana lütfen...
insallahhhh amiiinnnn canimmmm allahimmm hepimize yardim etsinnnnKuzum benim Insallah tedaviye gerek kalmadan Rabbim bu mutluluğu tattirır sana bazi topiclerde böyle arkadslarimuz cok rastladım Rabbim yeterki ol desin hersey oLur Allahm gonlundekini omrune yazsin sevgiler
Aminnnnnnnnn tüm kalbimle dua ediyorum Allahim hiçbirimizin ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan etmesin o gusel duyguyu hayırlısıyla hepimize tadtirsin kuzuminsallahhhh amiiinnnn canimmmm allahimmm hepimize yardim etsinnnn
Rabbim izniyle Insallah bebeğin seninle olacak kuzum Rabbim hayırlı keyifli hamilelikler diler canm .korkma benim eltiminde böyle kanamalari oldu maşallah nurtopu gibi oğlu var simdi doktoru kanamanın bebekle alakalı olmadiginii sadece kesenin yanında kan pihtisinin olduğunu onun geldiğini söylemiş ve kendinsini fazla yoremamasini söylemiş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla eline aldirsin kuzumArkadaslar ben bugun kese gormeye gittim sukurler olsun rabbime gordum eve geldim bi baktim kanama baslamis hemn tekrar doktorum cagirdi kese duruyor cok sukur kanama bunla alakali degil dedi kahverengi tortu sekline donustu. Beni dualarinizdan eksik etmeyon ins saglikla bebegim benimle kalsin bide bu durumu yasayaar varsa paylasirsa cok mutlu olurum
Amin canım amin...ALLAHİM BİZİMDE BOYNUMUZU BÜKÜK BİRAKMA EVLAT HASRETİYLE YAKMA YUREGİMİZİ BENİ VE BENİM GİBİ KARDESLERİMİN DUALARİNİ KABUL EYLE BASKA KARDESLERİMİZİN EVLATLARİNİ BAKİPTA İC CEKTİRTME ALLAHİM.SEN RAHMANSİN SEN RAHİMSİN HERSEYE AMA HERSEYE GUCUN YETER .RABBİM BİZE HAYİRLİ SAGLİKLİ SİHHATLİ İMANLİ KURANLİ AKİLLİ VE ZEKİ EVLATLAR NASİP EYLE. SENDEN UMUDUMUZU KESMEDİK YARABB
canım sedef21 tedavi sırasında hamile olduğunu öğrendi ve o hızla kayboldu aramızdan:)ŞUBAT/MART/NİSAN TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@ceren20 : tedavi aşamasında
@@astaravistama : tedavi aşamasında
@@sedef21: tedavi aşamasında
@@serenalar : 28 Mart test tarihi
@@admad: 21 Mart test tarihi
@@dilaylay: Negatif
@@timse: Negatif
@@jonguil: Negatif
@@Tgb123: Negatif
@ @shrgrhs : Negatif
@@dnzderya: Negatif
@@miranaz05: Negatif
@@hln21 : negatif
@@topik26: Negatif
@@EgecanYagmur: Negatif
@@sevil35 : Negatif
@@muallime54 : Negatif
@@321bieten : Negatif
@@neseli41: Negatif
@@Enigma79: Negatif
@@Zeynep sumra: Negatif
@@nurse51 : Negatif
@@tugceserdar: 28 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
@@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
@@esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
JONGUİLİN İZNIYLE ALDIM.
EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
(Kızlar var mı başka değişiklik ya da listeye kendisinin de eklenmesini isteyen)
Boyle ornekler olunca icim rahatliyor arkadasim cok tesekkur ederim hepinizren allah razi olsun icimi rahatlatiyorsunuz hepinize hayirli cumalarRabbim izniyle Insallah bebeğin seninle olacak kuzum Rabbim hayırlı keyifli hamilelikler diler canm .korkma benim eltiminde böyle kanamalari oldu maşallah nurtopu gibi oğlu var simdi doktoru kanamanın bebekle alakalı olmadiginii sadece kesenin yanında kan pihtisinin olduğunu onun geldiğini söylemiş ve kendinsini fazla yoremamasini söylemiş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla eline aldirsin kuzum
Canim gozun aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin..
Ayy canimm ya ben heyecanlandim valla ne gûzel sükürler olsun Allah ima ya simdiden mutlulugun dahada artsinn
Amin canimmmmm insallah tez zamanda bizde yasariz.aglattin beniiii testi kutuya emzik ve ayakkabi alip koymayi bende hep hayal ediyorummmm.Allahim saglikli kucaginiza versin yigenimiiii
Kızlar eşimi ikna ettim sabah transferin olduğu hastaneye gidip test vercez çok heyecanlandim dua edin bana lütfen...
Canim inan çok sevindim.Mevlam hayırla kucagina almayi nasip etsin.Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir eevladın olsun insallah.Eşinin surat ifadesini de şimdiden merak ettim güzel plan olmus.Rabbim her daim yüzünüzü guldursun insallah
Aminnnnn canım cümlemize nasip etsin bi duyguyu
Valla 3 aile komşumda toplanmistık zaten bahsetmiştim eşim kendini kaybetti önce şoka girdi aptal bir gülümsemeyle hani cumartesiydi dedi sonra kendini lavaboya atıp hıçkıra hıçkıra ağladı sonra bana bi seccade verin şükür namazı kılıcam dedi sonra boşverin çayı ben nefes alamıyorum dedi erkekleri toplayıp çığlık atmak için bi yere gittiler sonra bişeyler alıp tekrar eve gelmisler eşim herkeze dileyen benden ne dilerseniz diyo canın bişey istiyom die bana sormaya başladı bendeki ilk talebe dikkat ;
canım bi Fluence çizmek istiyor yada ne bilim bi Ctroen lastiği olsa hiç fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?