Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

2 defa tedavi olduk sonuc Negatif oldu Allahin izniyle normal yolla olur da .:)3olmadan gelir:)
Kuzum benim Insallah tedaviye gerek kalmadan Rabbim bu mutluluğu tattirır sana bazi topiclerde böyle arkadslarimuz cok rastladım Rabbim yeterki ol desin hersey oLur Allahm gonlundekini omrune yazsin sevgiler

Rabbim izniyle Insallah bebeğin seninle olacak kuzum Rabbim hayırlı keyifli hamilelikler diler canm .korkma benim eltiminde böyle kanamalari oldu maşallah nurtopu gibi oğlu var simdi doktoru kanamanın bebekle alakalı olmadiginii sadece kesenin yanında kan pihtisinin olduğunu onun geldiğini söylemiş ve kendinsini fazla yoremamasini söylemiş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla eline aldirsin kuzum

ALLAHİM BİZİMDE BOYNUMUZU BÜKÜK BİRAKMA EVLAT HASRETİYLE YAKMA YUREGİMİZİ BENİ VE BENİM GİBİ KARDESLERİMİN DUALARİNİ KABUL EYLE BASKA KARDESLERİMİZİN EVLATLARİNİ BAKİPTA İC CEKTİRTME ALLAHİM.SEN RAHMANSİN SEN RAHİMSİN HERSEYE AMA HERSEYE GUCUN YETER .RABBİM BİZE HAYİRLİ SAGLİKLİ SİHHATLİ İMANLİ KURANLİ AKİLLİ VE ZEKİ EVLATLAR NASİP EYLE. SENDEN UMUDUMUZU KESMEDİK YARABB

Amin canım amin...

canım sedef21 tedavi sırasında hamile olduğunu öğrendi ve o hızla kayboldu aramızdan:)

Gunaydin camların ne gusel sedef arkadaşımıza süpriz olmuştur Insallah hamilelugide keyifli geciyodur
Hepinizin cumasi mübarek olsun hayirli haberlwr duyun hep Insallah sizlerede mutlmutlu haberler vermek nasip olsun sevgiler

Boyle ornekler olunca icim rahatliyor arkadasim cok tesekkur ederim hepinizren allah razi olsun icimi rahatlatiyorsunuz hepinize hayirli cumalar

Canim gozun aydin Allahim kucagina almayi nasip etsin..

Aminnnnn canım cümlemize nasip etsin bi duyguyu

Ayy canimm ya ben heyecanlandim valla ne gûzel sükürler olsun Allah ima ya simdiden mutlulugun dahada artsinn

Rabbimin hazinesi çoktur hepimize nasip etsin

Amin canimmmmm insallah tez zamanda bizde yasariz.aglattin beniiii testi kutuya emzik ve ayakkabi alip koymayi bende hep hayal ediyorummmm.Allahim saglikli kucaginiza versin yigenimiiii

Inşallah o günlerin çok yakında olsun aminnnnn

Kızlar eşimi ikna ettim sabah transferin olduğu hastaneye gidip test vercez çok heyecanlandim dua edin bana lütfen...

Canım Rabbim inşallah verdiğin
kana karşı bir can versin sanada

Valla 3 aile komşumda toplanmistık zaten bahsetmiştim eşim kendini kaybetti önce şoka girdi aptal bir gülümsemeyle hani cumartesiydi dedi sonra kendini lavaboya atıp hıçkıra hıçkıra ağladı sonra bana bi seccade verin şükür namazı kılıcam dedi sonra boşverin çayı ben nefes alamıyorum dedi erkekleri toplayıp çığlık atmak için bi yere gittiler sonra bişeyler alıp tekrar eve gelmisler eşim herkeze dileyen benden ne dilerseniz diyo canın bişey istiyom die bana sormaya başladı bendeki ilk talebe dikkat ;
canım bi Fluence çizmek istiyor yada ne bilim bi Ctroen lastiği olsa hiç fena olmazdı

Çopk çok sevindim. Allah tamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…