Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

askolsun kızlar benı unuttunuz benımde transverım cerenle aynı zamanda, buyuk ıhtımal aynı gun bıle olabılırız..

askolsun kızlar benı unuttunuz benımde transverım cerenle aynı zamanda, buyuk ıhtımal aynı gun bıle olabılırız..
seni unutur muyuz hiç kuzum listede sıradaki sen görünüyorsun senin transfer tarihin belli değildi o yüzden dağıtılmamış tam aksine transferin olduğu hafta sonuç için beklerken duan okunacak ne kadar şanslısın

Eh nedenir ki buna, sadece süperrrrrrr Canımcım, daha yarın bağışlanacaktı duan ama. Yani gel de duanın gücüne inanma. Hepimiz tek yürek senin için dua ettik. Çok şükür canım. Hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah..

demit arkadasim tebrik ederim maasallah.saglikla kucaginada almak nasip olur insallahhh
papyonkilikli canim duyibobun duasini okuyorum daha sabaha biter insallah.bagisi icin sana vekaleti veriyoum :)
böyle vekaletleri okudukça ağlayasım geliyor kızlar ya. Rabbimin rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah. yarına sla ile ezan arasında bir yasin bir de meryem suresi ile bağışlayacağım Rabbim kabul etsin inşallah.

Canımcım senden Allah razı olsun. Ben de duamı bitirmiştim Duygu için sana vekalet veriyorum. Rabbim kabul etsin.

Tatliim ne duasi okuyorsjnuz bildigim dualardansa ben de okurj insallah Bu dualarin yuzubsuyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldururur iNSAllah
"Lem yelid ve lem yûled" okuyoruz arkadaşım. demit eksiğin ne kadar hesapla istersen yaz yardım ederim yarına kadar.

Canimm pitpitlarin hayirli olsun coookkk sevindimm arkadasimmm duan icinde Allah razi olsunn ve aminnn insallah

Test yapmadinmi benim de 2 tane 5.gun embriyosuydu 9.gun test yaptim sonuc cikmisti.
Benimde bugün 9.gun cesaret edemiyorum cumartesi transfer oldugu hastanede testi yaptircam bugün bende dua ettim 10bin tespih cekmistim hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…