- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
seni unutur muyuz hiç kuzum listede sıradaki sen görünüyorsun senin transfer tarihin belli değildi o yüzden dağıtılmamış tam aksine transferin olduğu hafta sonuç için beklerken duan okunacak ne kadar şanslısınaskolsun kızlar benı unuttunuz benımde transverım cerenle aynı zamanda, buyuk ıhtımal aynı gun bıle olabılırız..
Canim Allah yardimcimiz olsun ben bi tane alabilirim sevgilerKIZLAR YARIN CEREN20 İÇİN DUA BAĞIŞLANACAK BEN REGLOLDUM MÜSAİT OLAN BİR ARKADAŞ BİR YASİN-İ ŞERİF İLE BAĞIŞLAYABİLİR Mİ?
Tatliim ne duasi okuyorsjnuz bildigim dualardansa ben de okurj insallah Bu dualarin yuzubsuyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldururur
Tatlim transferin hayirlisiyla olur 15 gun sonra insallah Kizlarrrrr hamileyim yazarsin Rabbim gonlundekuni omrune yazsin sevgilwrevet canım belkı aynı gun belkıde bır gun arayla falan olabılır. benım tahmınım carsamba falan yapacak benım transveri..
Eh nedenir ki buna, sadece süperrrrrrrEûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* hayırdır bi sorunmu var
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım
*Sorun değil duygucum bende kanaman falan oldu sandım
* Yok hocam nie olsun ki
* Tebrik ederim Duygucun HAMiLESİNNNN.........
*Inanamıyrum Hocam doğurumu bu duyduklarım
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim
böyle vekaletleri okudukça ağlayasım geliyor kızlar ya. Rabbimin rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah. yarına sla ile ezan arasında bir yasin bir de meryem suresi ile bağışlayacağım Rabbim kabul etsin inşallah.demit arkadasim tebrik ederim maasallah.saglikla kucaginada almak nasip olur insallahhh
papyonkilikli canim duyibobun duasini okuyorum daha sabaha biter insallah.bagisi icin sana vekaleti veriyoum :)
Canımcım senden Allah razı olsun. Ben de duamı bitirmiştim Duygu için sana vekalet veriyorum. Rabbim kabul etsin.böyle vekaletleri okudukça ağlayasım geliyor kızlar ya. Rabbimin rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah. yarına sla ile ezan arasında bir yasin bir de meryem suresi ile bağışlayacağım Rabbim kabul etsin inşallah.
"Lem yelid ve lem yûled" okuyoruz arkadaşım.Tatliim ne duasi okuyorsjnuz bildigim dualardansa ben de okurj insallah Bu dualarin yuzubsuyu hurmetine Rabbim yuzumuzu guldurururiNSAllah
Canimm pitpitlarin hayirli olsun coookkk sevindimm arkadasimmm duan icinde Allah razi olsunn ve aminnn insallahCanlarım, geldim ben. Çokkkkk şükürrrrrr, bin şükür Rabbimeeee. Ne güzel sesmiş o öyleDünyanın en güzel sesiymiş. Mucizem, canlı canlı göbüşümde... Allahım isteyen herkese nasip etsin, öncelikle negatif gören arkadaşlarım mucizelerinin haberini alsınlar, tedavi de olan arkadaşlarımın pozitifleriyle hepbirlikte mutlu olalım , hamiş arkadaşlarım da bebişlerinin pıt pıtlarını duysunlar inşallah..Sonuç olarak hepimizin kucakları dolsun, yuvalarımız şen kahkahalarıyla, paytak paytak adımlarıyla dolsun .. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMM...
Test yapmadinmi benim de 2 tane 5.gun embriyosuydu 9.gun test yaptim sonuc cikmisti.5.gun iki embriyo canım
allah hepimizden razı olsun. Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Canımcım senden Allah razı olsun. Ben de duamı bitirmiştim Duygu için sana vekalet veriyorum. Rabbim kabul etsin.
Canim duygunun duasi bagislanmayacakmiydi ben duygu icin bitirdim daha cerene baslamadimKIZLAR YARIN CEREN20 İÇİN DUA BAĞIŞLANACAK BEN REGLOLDUM MÜSAİT OLAN BİR ARKADAŞ BİR YASİN-İ ŞERİF İLE BAĞIŞLAYABİLİR Mİ?
Benimde bugün 9.gun cesaret edemiyorum cumartesi transfer oldugu hastanede testi yaptircam bugün bende dua ettim 10bin tespih cekmistim hepimize dua ettim Rabbim kabul etsin inşTest yapmadinmi benim de 2 tane 5.gun embriyosuydu 9.gun test yaptim sonuc cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?