Canım çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ayyy mübarek Cuma hürmetine ne güzel bir haber.Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
AMİNNNNN CANIM AMİNNNALLAHİM BİZİMDE BOYNUMUZU BÜKÜK BİRAKMA EVLAT HASRETİYLE YAKMA YUREGİMİZİ BENİ VE BENİM GİBİ KARDESLERİMİN DUALARİNİ KABUL EYLE BASKA KARDESLERİMİZİN EVLATLARİNİ BAKİPTA İC CEKTİRTME ALLAHİM.SEN RAHMANSİN SEN RAHİMSİN HERSEYE AMA HERSEYE GUCUN YETER .RABBİM BİZE HAYİRLİ SAGLİKLİ SİHHATLİ İMANLİ KURANLİ AKİLLİ VE ZEKİ EVLATLAR NASİP EYLE. SENDEN UMUDUMUZU KESMEDİK YARABB
AGZINA SAĞLIK CANIM...arkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.
Canım sana kaçıncı gün, kaç tane embriyo transfer edildi ?Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Canımmm gozun aydınn cok sevındımmmmmm........Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
aminnn inşallah... hep birlikte inşallah...Allah kabul etsin canım, senden de razı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.
Canım progestani yum. toplamadan itibaren baslaniyo.bende öyle oldu sahsen.Hayırlısıyla bebislerini al gel insallah canımArkadaşlar hayırlı cumalar. Şimdi doktordan geldim. Transfer tarihim netleşti.1 Nisanda saat 2 de yavrumu alacağım inşallah. Doktor hersey yolunda dedi.
Estrofem yanında progestan iğne verdi şimdiden. Transferden sonra kullanılmıyor muydu bu iğne. Sanki hep öyle okudum burda. Öncesi kullanan var mı arkadaşlar.
Listeyi güncelliyorum hemen bu arada.
maşallah maşallah, bence düşük değl arkadaşım. inşallah artar ve sen de hamiş hamiş gezersinKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Canim gözün aydin.Allah gönlüne göre versin inşallah.Mübarek günde ne güzel haberler ya cok sevindimKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Hadi gözün Aydın canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsinArkadaşlar hayırlı cumalar. Şimdi doktordan geldim. Transfer tarihim netleşti.1 Nisanda saat 2 de yavrumu alacağım inşallah. Doktor hersey yolunda dedi.
Estrofem yanında progestan iğne verdi şimdiden. Transferden sonra kullanılmıyor muydu bu iğne. Sanki hep öyle okudum burda. Öncesi kullanan var mı arkadaşlar.
Listeyi güncelliyorum hemen bu arada.
Rabbim hep böyle mutlu günler yaşatsın sizlere, çok duygulandım. Nasıl bir mutluluk..Süpersiniz..Aminnnnn canım cümlemize nasip etsin bi duyguyu
Rabbimin hazinesi çoktur hepimize nasip etsin
Inşallah o günlerin çok yakında olsun aminnnnn
Canım Rabbim inşallah verdiğin
kana karşı bir can versin sanada
Valla 3 aile komşumda toplanmistık zaten bahsetmiştim eşim kendini kaybetti önce şoka girdi aptal bir gülümsemeyle hani cumartesiydi dedi sonra kendini lavaboya atıp hıçkıra hıçkıra ağladı sonra bana bi seccade verin şükür namazı kılıcam dedi sonra boşverin çayı ben nefes alamıyorum dedi erkekleri toplayıp çığlık atmak için bi yere gittiler sonra bişeyler alıp tekrar eve gelmisler eşim herkeze dileyen benden ne dilerseniz diyo canın bişey istiyom die bana sormaya başladı bendeki ilk talebe dikkat ;
canım bi Fluence çizmek istiyor yada ne bilim bi Ctroen lastiği olsa hiç fena olmazdı
Amin canım aminnnn..arkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.
Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Çok yakışmış canım, hayırlı olsun takvimin...Bende dayanamadım oluşturdum arkadaşlar artık hamilelik takvimini
maşalllaahhh pek de yakışmış. darısı buradaki herkesin başına.... :)))) arkadaşlar cumalarımız kadar müjdeli olsun her günümüz.Bende dayanamadım oluşturdum arkadaşlar artık hamilelik takvimini
Cok tesekkur ederim cnm amin ins rabbim tum arkadaslarimiza bu mutlulugu yasatsinmaşalllaahhh pek de yakışmış. darısı buradaki herkesin başına.... :)))) arkadaşlar cumalarımız kadar müjdeli olsun her günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?