süpersin hayırlı uğurlu bebişler olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahhhhKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
arkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.
Arkadaşlar hayırlı cumalar. Şimdi doktordan geldim. Transfer tarihim netleşti.1 Nisanda saat 2 de yavrumu alacağım inşallah. Doktor hersey yolunda dedi.
Estrofem yanında progestan iğne verdi şimdiden. Transferden sonra kullanılmıyor muydu bu iğne. Sanki hep öyle okudum burda. Öncesi kullanan var mı arkadaşlar.
Listeyi güncelliyorum hemen bu arada.
Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Bende dayanamadım oluşturdum arkadaşlar artık hamilelik takvimini
Rabbim hep böyle mutlu günler yaşatsın sizlere, çok duygulandım. Nasıl bir mutluluk..Süpersiniz..
aminnnn allah razi olsun kuzumarkadaşlar 70000 Rabbimin kelamı lem yelid velem yüled bir yasin bir meryem suresi cumaların hürmetine şimdi tamamlanarak duyibo arkadaşımızın hayırla sağlıkla evladına kavuşması için bağışlandı. Rabbim kabul etsin. Cumaların hürmetine hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasipetsin. amin.
tebrikler canimmm gozunuz aydinn allah im tamamina erdirsin insallahKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Ben tedaviye başlamadım inşallah mayıs ayında başlıyacağım hayırlısıyla.CANIM SEN HANGİ AŞAMADASIN ANLADIĞIM KADARIYLA TRANSFER OLMUŞSUN ÖYLEMİ
Amincanim Rabbimbu gunlerin hurmetine duamizi vkabul eylesin bizimde yuzumuzu guldursunAllahim sevgilerKizlar herkese hayirli cumalar bugun dua bagislanckti insalh alahn iznyle topikte negatif alan arkadslrmzin en kisa zamnda pozitif haberlernide aliriz dua ederken bizide unutmayinrabbim kimin gonlunde ne murad ne dilek varsa kabul etsin rabbim hepimizin gonlune gore versin
Tebrik ederim canım Allah tamına erdirsin..Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Tamam canim benim Allah senden razi olsun hepimizin yuzunu guldursun ben okudukça yazarım benimde pazartesi kontrolün var transfer tarihini Rabbim nasip ederse yuazarım cünkü benim bir defa iptal oldu oyusden endişeliyim yumurtalarin kist olmuştu Allah korusun Insallah oyle bişey olmaz hayırlısıyla transferim oLur bende müjdeli haberi veririm Allahim benim gibi driver arkadslarimida nasip efe Insallah guzel haberleri vermeyi ozamm tranfer tarihi yazarim kuzum simdiden çoook tesekkur ederim sevgilerCANIM HER ARKADAŞ İÇİN 1 HAFTA İÇİNDE 70000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED " AYETİNİ OKUYORUZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BEN LİSTE YAYINLADIĞIMDA MSJ ATIYOR BEN DE EKLİYORUM
Insallah hayırlı tedaviler oLur kuzum hic bi sorunsuz tedavuni oLur ve gusel haberlerini paylasirsin kuzum sevgilerrrrBen tedaviye başlamadım inşallah mayıs ayında başlıyacağım hayırlısıyla.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz inşallah güzel haberler alırız..Insallah hayırlı tedaviler oLur kuzum hic bi sorunsuz tedavuni oLur ve gusel haberlerini paylasirsin kuzum sevgilerrrr
Oyyyy kuzum benim gozun aydın n Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin hersey gonlunce olsun Allahim tamamına erdirsin sevgilerKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
İnşallah değerin katlanarak artar canım. Ben içten merdivenli bir evde oturuyorum. Evimizde ikinci kat, iğneye giderken falan hep merdiven inip çıkmam gerekecek. Çok endişeliyim bişey olur mu diye.Kızlar hepinize çok tşk ederim Allah razi olsun hepinizden dün merdivenden düştüm igneye giderken ağladım ağladım dualar ettim şükürler olsun Rabbime pozitif gördüm hayirlisiyla devamida gelir
transfer sonrası hiç stres yapmadım burayada yazdım herseyimi kendim yaptım
temizlik hariç belirtiler gelince...
İkinci üçüncü günü bacak ağrısı yaşadım
daha sonra uyku göğüs karın ağrısı
son iki gündür gobegimde iğne batmalari
busabah ta hafif Bulantı Baş Ağrısı
benden böyle belirtiler
hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
Dua edin degerim yukselsin
Canim 5.gun iki embriyoCanım sana kaçıncı gün, kaç tane embriyo transfer edildi ?
Üçüncü kat benim ev dün ne olduysa ayağım kaydı kalcamin üstüne hızlı bir düşüş bitti dedim dua ederek igneye gittim ama şükürler olsun bişey olmamış içini gönlünü rahat tut dualarim sizlerle..İnşallah değerin katlanarak artar canım. Ben içten merdivenli bir evde oturuyorum. Evimizde ikinci kat, iğneye giderken falan hep merdiven inip çıkmam gerekecek. Çok endişeliyim bişey olur mu diye.
Saol canım. Öğrenmiş oldum sayenizde. Çok heyecanlıyım. Bi aksilik olmazsa 5 gün sonra alcam inşallah yavrumu.Canım progestani yum. toplamadan itibaren baslaniyo.bende öyle oldu sahsen.Hayırlısıyla bebislerini al gel insallah canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah ol derse oluyor işte, başka hiçbir şey engel olamıyor. İnşallah bebeklerimiz hep bizlerle olur.Üçüncü kat benim ev dün ne olduysa ayağım kaydı kalcamin üstüne hızlı bir düşüş bitti dedim dua ederek igneye gittim ama şükürler olsun bişey olmamış içini gönlünü rahat tut dualarim sizlerle..
amin ne de güzel duadır bu. Rabbim meleklerimizi korusun. tüm arkadaşlarımıza melekler nasip etsin.AmEnna ve sadakna canım Allah kabul etsin büyüklerin duasına karışsın inşallah meleğin ve meleklerimizin amini ettiğin duanın üzerine olsun
aminnn canım hepimizden rabbim razı olsun :)tebrikler canimmm gozunuz aydinn allah im tamamina erdirsin insallah
Kızlar hepinize çok tşk ederim Allah razi olsun hepinizden dün merdivenden düştüm igneye giderken ağladım ağladım dualar ettim şükürler olsun Rabbime pozitif gördüm hayirlisiyla devamida gelir
transfer sonrası hiç stres yapmadım burayada yazdım herseyimi kendim yaptım
temizlik hariç belirtiler gelince...
İkinci üçüncü günü bacak ağrısı yaşadım
daha sonra uyku göğüs karın ağrısı
son iki gündür gobegimde iğne batmalari
busabah ta hafif Bulantı Baş Ağrısı
benden böyle belirtiler
hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
Dua edin degerim yukselsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?