Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

AmEnna ve sadakna canım Allah kabul etsin büyüklerin duasına karışsın inşallah meleğin ve meleklerimizin amini ettiğin duanın üzerine olsun

Rabbim inşallah hayırlısıyla güzeel haberlerini Almayı nasip etsin bizlere aile büyüklerine hayırlı nesillerinin müjdesini verdirsin Mevlam sana bana cümle isteyen amin diyene

Kizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim

Canımmm Rabbime şükürler olsun boşver artık rakamları Almişsın işte en değerlini daha ne olsun millet pozitifi gördümü hamileyim artık diyo biz tedavi olduk diye annelik kanunları değişmiyor ya taze anne

admad
Ah canim benim ne guzel ne ozel anlar yasamissiniz.Rabbim tez zamanda kucaginiza da almayi nasip eylesin.[/QUOTE]

Amin insallah cümlemize

Bende dayanamadım oluşturdum arkadaşlar artık hamilelik takvimini

Hayırlı olsun tatlım darısı başımıza

Rabbim hep böyle mutlu günler yaşatsın sizlere, çok duygulandım. Nasıl bir mutluluk..Süpersiniz..

Size bize herkeze inşallah

aminnnn allah razi olsun kuzum

Amincanim Rabbimbu gunlerin hurmetine duamizi vkabul eylesin bizimde yuzumuzu guldursunAllahim sevgiler

CANIM HER ARKADAŞ İÇİN 1 HAFTA İÇİNDE 70000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED " AYETİNİ OKUYORUZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BEN LİSTE YAYINLADIĞIMDA MSJ ATIYOR BEN DE EKLİYORUM
Tamam canim benim Allah senden razi olsun hepimizin yuzunu guldursun ben okudukça yazarım benimde pazartesi kontrolün var transfer tarihini Rabbim nasip ederse yuazarım cünkü benim bir defa iptal oldu oyusden endişeliyim yumurtalarin kist olmuştu Allah korusun Insallah oyle bişey olmaz hayırlısıyla transferim oLur bende müjdeli haberi veririm Allahim benim gibi driver arkadslarimida nasip efe Insallah guzel haberleri vermeyi ozamm tranfer tarihi yazarim kuzum simdiden çoook tesekkur ederim sevgiler

Kızlar hepinize çok tşk ederim Allah razi olsun hepinizden dün merdivenden düştüm igneye giderken ağladım ağladım dualar ettim şükürler olsun Rabbime pozitif gördüm hayirlisiyla devamida gelir
transfer sonrası hiç stres yapmadım burayada yazdım herseyimi kendim yaptım
temizlik hariç belirtiler gelince...
İkinci üçüncü günü bacak ağrısı yaşadım
daha sonra uyku göğüs karın ağrısı
son iki gündür gobegimde iğne batmalari
busabah ta hafif Bulantı Baş Ağrısı
benden böyle belirtiler
hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
Dua edin degerim yukselsin

İnşallah değerin katlanarak artar canım. Ben içten merdivenli bir evde oturuyorum. Evimizde ikinci kat, iğneye giderken falan hep merdiven inip çıkmam gerekecek. Çok endişeliyim bişey olur mu diye.

İnşallah değerin katlanarak artar canım. Ben içten merdivenli bir evde oturuyorum. Evimizde ikinci kat, iğneye giderken falan hep merdiven inip çıkmam gerekecek. Çok endişeliyim bişey olur mu diye.
Üçüncü kat benim ev dün ne olduysa ayağım kaydı kalcamin üstüne hızlı bir düşüş bitti dedim dua ederek igneye gittim ama şükürler olsun bişey olmamış içini gönlünü rahat tut dualarim sizlerle..

Çok geçmiş olsun canım. Allah ol derse oluyor işte, başka hiçbir şey engel olamıyor. İnşallah bebeklerimiz hep bizlerle olur.

AmEnna ve sadakna canım Allah kabul etsin büyüklerin duasına karışsın inşallah meleğin ve meleklerimizin amini ettiğin duanın üzerine olsun
amin ne de güzel duadır bu. Rabbim meleklerimizi korusun. tüm arkadaşlarımıza melekler nasip etsin.

Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…