sizin sorun neydi canım ilk denemen mi olacak?Çok teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz inşallah güzel haberler alırız..
Ah biz anne adayları napcaz 9 ay böyle. Hep endişeyle mi geçecekkine. Benim de bir gün belirti var, bir gün yok. Hemen bir panik havası. Kucağımıza aldığımız gün de inanamayız bence. Olsun güzel endişeler bunlar da çok abartmamaya dikkat edelim cancağzım. Bebişleri de üzmemek gerek dimi...Kızlar, işler güçler çok yazamıyorum ama yarın doktor kontrolümüz var. Pıt pıtları duymaya gideceğiz inşallah. Bugün birden mide bulantılarım azaltı kesildi gibi oldu. Günlerdir bulantılardan şikayet ediyordum ama bebekler benimle diye de biraz çene düşüklüğünden yapıyordum bunu. Bugün sardı beni bir korku neden gitti bu bulantı diye :) Allahım aklımı koru.
evet ilk denemem olacak inşallah bizim sorunumuz hız aşılama için semen testi verdi onda değerler çoook kötü çıktı doktorum aşılama yapmayalım deyip tüp bebeğe yönlendirdi..sizin sorun neydi canım ilk denemen mi olacak?
Ayyy ne gusel süpriz olmuştur eşine Allahim sağlıkla tamamına erdirsin keyifli hamilelikler dilerimValla 3 aile komşumda toplanmistık zaten bahsetmiştim eşim kendini kaybetti önce şoka girdi aptal bir gülümsemeyle hani cumartesiydi dedi sonra kendini lavaboya atıp hıçkıra hıçkıra ağladı sonra bana bi seccade verin şükür namazı kılıcam dedi sonra boşverin çayı ben nefes alamıyorum dedi erkekleri toplayıp çığlık atmak için bi yere gittiler sonra bişeyler alıp tekrar eve gelmisler eşim herkeze dileyen benden ne dilerseniz diyo canın bişey istiyom die bana sormaya başladı bendeki ilk talebe dikkat ;
canım bi Fluence çizmek istiyor yada ne bilim bi Ctroen lastiği olsa hiç fena olmazdı[/QUOTE
Ah canim benim ne guzel ne ozel anlar yasamissiniz.Rabbim tez zamanda kucaginiza da almayi nasip eylesin.
canim benim dr um bana agrin olmayabilir hatta bulantin bile olmayabilir dedi. :) benim hiccc bulantim olmadi neredeyse :)Kızlar, işler güçler çok yazamıyorum ama yarın doktor kontrolümüz var. Pıt pıtları duymaya gideceğiz inşallah. Bugün birden mide bulantılarım azaltı kesildi gibi oldu. Günlerdir bulantılardan şikayet ediyordum ama bebekler benimle diye de biraz çene düşüklüğünden yapıyordum bunu. Bugün sardı beni bir korku neden gitti bu bulantı diye :) Allahım aklımı koru.
Tamam canim benim fark ettim arkadaslarimiz sòyledi Allah razi olsun insallahYANLIŞLIKLA YAZMDIM CANIM DUYGU İÇİN BAĞIŞLANACAK BU HAFTA
Canim gözün aydin maasallah insallah saglikla artar degerinKizlarrr hamileyim 10.gun degerim 64.5 pazar günü tekrarlanacak test dusukmu degerim
Ne transferden sonra ucuncu gun vurunmustum bbir defa dahada vurunmadim diger arkadaslarin nasildi bilmiyorum ama sonucum negatifTecrübeli arkadaşlarım bişey sormak istiyorum. Transferden sonra progestan iğne her gün mü vuruluyor yine. Ben şimdi transfere kadar 5 gün vurulacağım. Transferden ne kadar zaman sonra daha kullanıyoruz.
Beni aydınlatır mısınız
Canim ne yazmisim BEN yazacaktim:))Ne transferden sonra ucuncu gun vurunmustum bbir defa dahada vurunmadim diger arkadaslarin nasildi bilmiyorum ama sonucum negatif
Saol canim. Insallah senin de pozitif haberlerini alacagiz burda.Ne transferden sonra ucuncu gun vurunmustum bbir defa dahada vurunmadim diger arkadaslarin nasildi bilmiyorum ama sonucum negatif
Arkadasim ben progestan igne transfrde sonra vurulmadim trnsfer sonrasi estorfem aspirin ve crinoe jel kulandmSaol canim. Insallah senin de pozitif haberlerini alacagiz burda.
Canim saol. Her doktorun uygulanmasina gore degisiyor galiba bu ilaclar. Bazi arkadaslar transferden sonra vurulmus. Bakalim bize ne diyecek doktorArkadasim ben progestan igne transfrde sonra vurulmadim trnsfer sonrasi estorfem aspirin ve crinoe jel kulandm
Canim saol. Her doktorun uygulanmasina gore degisiyor galiba bu ilaclar. Bazi arkadaslar transferden sonra vurulmus. Bakalim bize ne diyecek doktor[/QUOTE evet oyle tabi canm insalh pozitf sonc alirsin hayrlisi olur insalh
Arkadsim senin ilk transfernmydi hangi merkezde tedavi goruyosunCanim saol. Her doktorun uygulanmasina gore degisiyor galiba bu ilaclar. Bazi arkadaslar transferden sonra vurulmus. Bakalim bize ne diyecek doktor
Evet canim ilk tedavim. Transfer oncesi bilgi topluyorum simdiden. Izmirde tedavi goruyorum. Irenbe tup bebek merkezinde.Arkadsim senin ilk transfernmydi hangi merkezde tedavi goruyosun
Anladim arkadsm insalh guzel gecer tedavin problem neudi benmde ilk denemmdi ama sonuc koca bi sifirdiiEvet canim ilk tedavim. Transfer oncesi bilgi topluyorum simdiden. Izmirde tedavi goruyorum. Irenbe tup bebek merkezinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?