TAMAM CANIM HABERLERİNİ BEKLİYORUMTamam canim benim Allah senden razi olsun hepimizin yuzunu guldursun ben okudukça yazarım benimde pazartesi kontrolün var transfer tarihini Rabbim nasip ederse yuazarım cünkü benim bir defa iptal oldu oyusden endişeliyim yumurtalarin kist olmuştu Allah korusun Insallah oyle bişey olmaz hayırlısıyla transferim oLur bende müjdeli haberi veririm Allahim benim gibi driver arkadslarimida nasip efe Insallah guzel haberleri vermeyi ozamm tranfer tarihi yazarim kuzum simdiden çoook tesekkur ederim sevgiler
Ayyy ne kadar güzel bize de yaz olur mu bende artık o heyecanı yasamak istıyorummmmmGuzel bir haftasonumuz oksun. Ben pitpitlara gidiyorum. 1 saat sonra randevu heyecan korku....
Canım bulantıların kaçıncı haftada başladı bende daha hiç yokpapyonkilikli güzel haberler gel insallahh
arkadaslar guremiyorum pek bulanti ve kusma ile ugrasiyorum.ama bunu bile yasarken sükrediyorum allaha.
rabbim hayirlisiyla hepimizin muradini versininsallah
Üzülme canım. İnşallah burda hepimiz pozitif sonuçları görüp, sevineceğiz. Bizim sorun erkek, sayı azlığı. Bakalım ben de heyecanlıyım. Transfere son 5 günAnladim arkadsm insalh guzel gecer tedavin problem neudi benmde ilk denemmdi ama sonuc koca bi sifirdii
Ayyy canım maşallah. Gelince bize de haber ver nasıl bir duygu. Bak nerelerden nerelere geldin. Allah kucağına aldığın günleri de gösterin inşallah.Guzel bir haftasonumuz oksun. Ben pitpitlara gidiyorum. 1 saat sonra randevu heyecan korku....
Duaniza beni de katin buyuk ihtimal haziranda tekrar baslayacagim. Hayirlisi buymus demek ki. Daha zamani varmis bekeyecegim.@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanDIÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlanacak.
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlanacak
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacaksırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)
@@Edilah : MAYIS tedaviye başlayacak
@@4343 : Tedavi aşamasında
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@neseli41: MAYIS tedaviye başlayacak.
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
canım üzme sakın kendini gerçi ne desek boş ama böylesi belki daha hayırlı vardır rabbimin bir bildiği... hep deriz ya dua ederken Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlatlar nasip et demekki bi terslik olacaktı rabbim istemedi kötü şeyler yaşamanı..Ben inanıyorum senin mutlaka anne olacağına gücünü hiç yitirme tatlım ..Rabbim sana hayırlı olanı verecek...Kizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Sana bakmaya girdim.icim bir hos oldu.ne desem bos.rabbim sabrini versin.arkadasim biz rabbimden hep hayirlisini diliyoruz icinin acisini dindirmez belki ama rabbim ne eylerse güzel eyler.insallah kurban oldugum rabbim en tez zamanda saglikla sihatla kavusturu evladina.esine üzülmekte haklisin fakst erkekler kadinlardan daha güclü.sen toparlan esin de senin iyi oldugubu gördükce iyi olucaktir.aklimda ve duamdasin arkadasim ce ne zaman konusmak istersen biz burdayiz..Allahim hicbirimize yasatmasin bu duyguyu. Icim bir acayip bir taraftan uzuluyorum bir taraftan sabretmeye calisip kendimi teselli ediyorum. En cok da sevdicegime uzuluyorum. Kendimi gectim. Dua edin bana.
garip bir sekilde iyiyim. Sabrini veriyor bikac gune operasyonla alacaklar. Ogrendigimden beri icim debir eksiklik vardi. Sabah namazinda dua ederken bugun hissetmistim. Sebebini bilmiyorum. Dun atamamin oldugunu ogrendim. Demek ki bazen cok istedigin iki sey birarada olmuyormus. Suanda yapacak birsey yok. Yasayan ilk ben degilim. Takdiri ilahi daha cok dua etmemi istedi Rabbim. Daha cok istigfar etmemi ona daha cok guvenmemi osyan yok gonlumde. Sadece bir bosluk. Herseyin vakti var. Melegim yerini yapti simdi zamani gelince benimle birlikte olacak. Ben biliyordum diyecegim size ama belki inanamayacaksiniz ama biliyordum. :) kimseye soylememistik. Iyi ki soylememisim. :) toparlanicam neler atlatmadi bu yurwk bunu da atlatir. Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin. Dualarinizda bana da yer verin. Bu da gecer ya huu.Sana bakmaya girdim.icim bir hos oldu.ne desem bos.rabbim sabrini versin.arkadasim biz rabbimden hep hayirlisini diliyoruz icinin acisini dindirmez belki ama rabbim ne eylerse güzel eyler.insallah kurban oldugum rabbim en tez zamanda saglikla sihatla kavusturu evladina.esine üzülmekte haklisin fakst erkekler kadinlardan daha güclü.sen toparlan esin de senin iyi oldugubu gördükce iyi olucaktir.aklimda ve duamdasin arkadasim ce ne zaman konusmak istersen biz burdayiz..
Canım benim dualarımız seninle ve tüm kader arkadaşlarımızla. İçim cız etti yazdıklarını okuyunca. Üzülme demek boş ama Allahın takdiri bişey yapamıyoruz işte. Ben inanıyorum sen en kısa zamanda hamile kalacaksın inşallah. Allah bizi sınıyor.Elimizden bişey gelmiyor. İstediğin zaman gel dertleşelim. Bak çoğu negatif alan arkadaş bırakmıyor. Birbirimize dua edelim burda. Allah yardımcın olsun arkadaşım.Allahim hicbirimize yasatmasin bu duyguyu. Icim bir acayip bir taraftan uzuluyorum bir taraftan sabretmeye calisip kendimi teselli ediyorum. En cok da sevdicegime uzuluyorum. Kendimi gectim. Dua edin bana.
Kizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Arkadsm cok uzuldm rbbm guc kuvvet versin rbbm en kisaa zmnda kendilignden hamile kalmayi nasib etsinKizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Sagol guzel arkadasim. Kismet boyleymis. Yeni n o yollarda yirumek kismetimmis :) hamdolsun sevdigi kulmusum ki biraz daha sikintim olacakmis. :) Rabbim hepimizin yuzunu guldursuncanım üzme sakın kendini gerçi ne desek boş ama böylesi belki daha hayırlı vardır rabbimin bir bildiği... hep deriz ya dua ederken Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlatlar nasip et demekki bi terslik olacaktı rabbim istemedi kötü şeyler yaşamanı..Ben inanıyorum senin mutlaka anne olacağına gücünü hiç yitirme tatlım ..Rabbim sana hayırlı olanı verecek...
Arkadaşım Rabbim sabır versin maddi manevi güç versin inş hayırlısını versin Rabbim hedefimizehedefimizeAllahim hicbirimize yasatmasin bu duyguyu. Icim bir acayip bir taraftan uzuluyorum bir taraftan sabretmeye calisip kendimi teselli ediyorum. En cok da sevdicegime uzuluyorum. Kendimi gectim. Dua edin bana.
canm ben transferdn sonra hergun vuruldm bugun 15.g*nüm ve hala vuruluyorm sonc sukr poztf kese gorunene kadar vurulcm sımsiyah oldu kalcalrım ama deger sende ıgne kullanTecrübeli arkadaşlarım bişey sormak istiyorum. Transferden sonra progestan iğne her gün mü vuruluyor yine. Ben şimdi transfere kadar 5 gün vurulacağım. Transferden ne kadar zaman sonra daha kullanıyoruz.
Beni aydınlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?