Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin.Ne güzel yazmissin arkadasim.rabbim insallah en güzel zamanda en hayirlisiyla muradina erdirir.yer veririm vermezmiyim.
atamanda hayirli olsun canim.tüm güzelleri rabbim nasip etsin.

canm ben transferdn sonra hergun vuruldm bugun 15.g*nüm ve hala vuruluyorm sonc sukr poztf kese gorunene kadar vurulcm sımsiyah oldu kalcalrım ama deger sende ıgne kullan
Gerçekten mi canım. Çok ilginç değil mi, bazı arkadaşların hiç vurulmaması, bazılarının sadece bir kere vurulması ve bazılarının da hergün vurulması. Valla bana çok ilginç geldi. Doktorlar neye göre uyguluyorlar bu iğneyi merak ettim. Sağol cevabın için. Bakalım bizim doktor ne yapacak.

Kızlar dr kontrolünden geliyorum;
7. Gün beta hcg 21.469
10. Gün beta hcg 71.890 çıktı
dr değerlerin çok iyi biz 10. Güne 50 lerde Bir değer bekliyorduk üstü çıktı bidaha test istemiyorum haftaya pazartesi keseye çağardı ne olur dua edin çok korkuyorum

Hayat hep iniş ve çıkışlarla dolu. Allah bir kapıyı kapatırken, diğer kapıyı açıyor.
Bugün papyonkilikli arkadaşımızın durumu beni çok etkiledi.Çünkü artık kardeş gibi olduk. Dün sevinçli bir haber alıp, ataması olup,ertesi gün hamile olmadığını öğrenmek üzücü. Bu da Allahın bizi bir sınava tabi tuttuğunun göstergesi. Bu sınavda güçlü duran kazanıyor, Allaha teslim olan başarıyla geçiş oluyor bu sınavı. Arkadaşımız da çok şükür metanetli durup, yine Allaha sığınıyor.
Ben mesela çok heyecanlıyım, ilk tedavim.Hamilelik hayalleri kurup kendi kendime seviniyorum. Belki 15-20 gün sonra negatif haber alıp, yıkılacağım. Bu sitede 10 kere tüp bebek denemesi yapmış arkadaşları okudum. O kadar iğne ilaç,maddiyat, maneviyat nasıl dayandığını, ne çektiğini kendisi bilir sadece. Allah ona dayanma gücü vermiş ki , o kadar mücadele edebilmiş.
Allah bize zorlaştırmadan, kolay yoldan versin inşallah.Bu yolda mücadele veren, el açıp dua eden, göz yaşı döken, umutla bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum

Kizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Kurban olduğum Rabbim sen bize yardım et haber verim diye girdim ama aldığım haberle yüreğim sızladı Mevlam seni en güzel şeylerle mukafatlandırsın inşaalah arkadaşım

Kurban olduğum Rabbim sen bize yardım et haber verim diye girdim ama aldığım haberle yüreğim sızladı Mevlam seni en güzel şeylerle mukafatlandırsın inşaalah arkadaşım
bir süre buralarda olamıycam demiştim ama güzel yazılarınızı okumak bana güç veriyor. Mevlam neylerse güzel eyler. Allahımın imtihanı. Daha büyüğünden korusun rabbim. :)

güzelim benim hiç kötü düşünme hep iyi düşün. benim hatam hep içimde bir yerlerde vesvese olmasıydı. size derken ben kendim yapıyordum. dilerim rabbim hepimize güzellikler yaşatır. 3 seneye yakın atama bekledim :) Allahım nasip etti. şimdi meleğim için sabretmem gerekiyormuş hepsi bu kadar. dualarım sizlerle :)

bir süre buralarda olamıycam demiştim ama güzel yazılarınızı okumak bana güç veriyor. Mevlam neylerse güzel eyler. Allahımın imtihanı. Daha büyüğünden korusun rabbim. :)
Canim ilk okudugumda ne yazacagimi bilemedim üzüldüm arkadaşım Rabbim en güzel şekilde ummadigin bir anda mucizen ben burdayım anne der en kısa zamanda

Ne güzel canım benimde 10.gun 64.5 çıktı yarın tekrar kan vercem 12.gun dualarimda hepimiz için ediyorum inss degerim artmıştır dua edin...

Kizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Seni cok ii anliorum hamileligi duyup sevinioruz kesyle umutlarimiz bûyûyor ve onun bos oldugunu görûnce insan üzülüyor hatta farkli duygular hissedior canim ilk tûp bebegimde bende bos gebelik yasadim insallah Allah im tez zamanda umudunu özlemini hayirlisi ile nasib etsin cok üzüldüm cok insallah en kisa zamanda toparlanirsin canim benim

Cok sevindim arkadasim maasallah korkma desekte hep bir korku hep bir tereddût olcak icinde sen bebegini hisset ve rahatla insallah hayirlisiyla kesenide görûrsün

hepinizin morelini bozdum umudunu kırdım çok üzgünüm. korkmayın arkadaşlar endişe etmeyin vesveseye izin vermeyin. herşey güzel olacak sizin açınızdan ben inanıyorum. negatifler pozitifi görecek hepiniz bebeğinizi kucaklarınıza alacaksınız ben de birkaç ay sonra tekrar başlayacağım. hepinizi çok seviyorum.

Allahim hicbirimize yasatmasin bu duyguyu. Icim bir acayip bir taraftan uzuluyorum bir taraftan sabretmeye calisip kendimi teselli ediyorum. En cok da sevdicegime uzuluyorum. Kendimi gectim. Dua edin bana.
Canım benim çok üzüldüm kavuşup kaybetmek daha üzücü olur ama bi imtihandan geçiyoruz hepimiz inşallah bir gün bizde kucağimiza bebeklerimizi alacağız

Canımsın benim canımmmm rabbim sana nasıl bir metanet vermiş elim ayağım titriyor bugün ilk defa girdim şaşkınım ne yazacağımı bilmiyorum ...
Rabbim neylerse güzel eyler...
Hepimiz de seni çok seviyoruz:)

Karsipenceredekikarga canim senmisin adinimi degistirdin

Sen ii ol biz baska bisey istemioz arkadasim insan yasadiklariyla daha temkinli daha bi saglam basio yere gör bak ikincisinde daha süpheci ve temkinli olcaksin boslugun gidince insan rahatlio cûnkû önce saglik senin sagligin önemli arastirilacakmi nedeni insallah ikincisi dahada gûzel ve Allah vermis oldugun teslimiyetin tadiyla dahada mutlu olcaksin insallah

Massallah canim benim ne gusel Allahim sağlıkla tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…