- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Canımsın benim canımmmm rabbim sana nasıl bir metanet vermiş elim ayağım titriyor bugün ilk defa girdim şaşkınım ne yazacağımı bilmiyorum ...
Rabbim neylerse güzel eyler...
Hepimiz de seni çok seviyoruz:)
Allah sabir versin kuzum Insallah bebisin tedaviye gerek kalmadan süpriz yapar Rabbim yardımcımız olsun sevgiler
evet canim karsipenceredikarga degistirmek istedim. Tesekkur ederim destekleriniz icin. :) Rabbim hepimize nasip eder insallah guzellikleri. Kimi zaman agliyorum kimi zaman toparlaniyorum. Daha iyi olacagima inaniyorum. Zamanla gecicek hersey. Ben biraz zor elde esiyorum hayatta birseyleri aci cekerek ama sonunda Rabbim hep daha guzelini veriyor. Her zorlugun sonunda bir kolaylik vardir. Sizden sadece benim icin dua istiyorum. Yurwgim sogusun diye. Tekrar baslamak icin sartlar olgunlassin diye. :) ben pek buralarda gorunemeyecegim bu aralar hakkinizi helal esin. Yureginize gunesler dogsun. Bebisleriniz sizlerle olsun. Hz. Yusuf un kuyulardan Hz. Yunusu baligin karnindan kurtaran Rabbim beni de gorecek elbet. Negatif alan arkadaslari da.Sen ii ol biz baska bisey istemioz arkadasim insan yasadiklariyla daha temkinli daha bi saglam basio yere gör bak ikincisinde daha süpheci ve temkinli olcaksin boslugun gidince insan rahatlio cûnkû önce saglik senin sagligin önemli arastirilacakmi nedeni insallah ikincisi dahada gûzel ve Allah vermis oldugun teslimiyetin tadiyla dahada mutlu olcaksin insallah
Sen cok gûclü karakterde bi insansin nicken belli tanimiorum ama yavas yavas yeni umutlar alcak yûregini boslugun gidince biraz zaman gecince kalkacaksin ben inaniorum sana tek teselli modum elindekiler varya onlar saglikya iste onlarla mutlu ol ben babami kaybedince bebek icin okadar ûzûlemedim evet cok yandim bebege a insan elinde ki en bûyük kiymetten birini kaybedince olmayana cok üzûlmûomus teselli buluomus aslinda hayati daha cok Allah in sinavini daha cok kavriomus sende bu sinavi atlatacaksin tûm negatif alan arkadaslar atlatacak insallah birgûn O BEBEGİN O EVE GİRECEK bakip bakip bugûnleri hatirlayip ic cekeceksin insallah toparlan gel aramiza biz seni merak ederiz cûnkû seni biz anlariz sende hakkini helal arkadasimmevet canim karsipenceredikarga degistirmek istedim. Tesekkur ederim destekleriniz icin. :) Rabbim hepimize nasip eder insallah guzellikleri. Kimi zaman agliyorum kimi zaman toparlaniyorum. Daha iyi olacagima inaniyorum. Zamanla gecicek hersey. Ben biraz zor elde esiyorum hayatta birseyleri aci cekerek ama sonunda Rabbim hep daha guzelini veriyor. Her zorlugun sonunda bir kolaylik vardir. Sizden sadece benim icin dua istiyorum. Yurwgim sogusun diye. Tekrar baslamak icin sartlar olgunlassin diye. :) ben pek buralarda gorunemeyecegim bu aralar hakkinizi helal esin. Yureginize gunesler dogsun. Bebisleriniz sizlerle olsun. Hz. Yusuf un kuyulardan Hz. Yunusu baligin karnindan kurtaran Rabbim beni de gorecek elbet. Negatif alan arkadaslari da.
Bozma moralini arkadasim sakin hersey olcagina varir varsa nasibinde tutunur benim ilki kalitesiz 3. Gûn embiroyosuydu umudum azdi ama tutundu kalinliga takilma ben hic bilmem kalinligimi hayirli olsun bebeklerinle konus böyle seyler düsûnmeCanim arkadaslarim,benim transferim dun oldu,gecen ay ilk tup bebek denememde hamile kalmistim,9.gun 214,5 cikmisti ama degerler katlanmadi sonrada dustu bebegim,bu ay vakit kaybetmeden tekrar dondurulmuslarla dun transferim gerceklesti,ama rahim kalinligim 7 ancak olmus moralim cok bozuldu 3 tane kaliteli 5.gun embriyo yerlestirdiler,doktor hic bisiy demedi hayirli olsun dedi gitti,moralim bozuldu biraz, ya tutunamazsa diye
Sagolasin ravzacim,ama cok korkuyorum ilkinde hamile kaldim 5 sene sonunda sevincten ne yerdeydim ne gokte 2 gun surdu hamileligim,cok iyi sonuc ikizdir dendi 2 gun sonra katlanmadi dis gebelik dendi Allahtan kendi dustu kurtaha gerek kalmadi doktor adet ol 2.sinide koyalim dedi benim rahim zor kalinlasiyo,bu seferde hic olcum yapmadi direk transfere gittim,7 ancak olmus deyince yine moraller gitti bende,Allahim buyuk insaAllah yuzum guler bu seferdeBozma moralini arkadasim sakin hersey olcagina varir varsa nasibinde tutunur benim ilki kalitesiz 3. Gûn embiroyosuydu umudum azdi ama tutundu kalinliga takilma ben hic bilmem kalinligimi hayirli olsun bebeklerinle konus böyle seyler düsûnme
Kizlar bos gebelik malesef. Hakkinizi helal edin benim toparlanmam biraz zaman alicak.Hayirlisi buymus Rabbi beterinden saklasin.
Dün girdim topiğe ve senin yazdıklarını okuyunca kahroldum. Elim yazmaya varamadı. Ama arkadaşım dayanamadım yazıyorum yine de. Metanetlisin farkındayım. Daha da güçlü olmalısın, veren de Rabbim, vermeyen de. İkinci tüp denememi kasımda yapmıştık, daha doğrusu yapamamıştık. Bölünme olmadığından transfer gerçekleşememişti ve ben artık pes etmiş ve bir daha denemeyeceğim, Allah verirse verir demiştim. Aradan bir ay geçmeden bir arkadaşımın yıllardır lösemi tedavisi gören 7 yaşındaki minik yavrusu Hakkın Rahmetine kavuşmuştu. O annenin ne kadar büyük acı çektiğine, gözyaşlarını yavrusunun minicik şapkasına silerken şahit olmuştum. O acı ve üzüntüyle ilk işim eşimi arayıp "Sakın bebeğimiz olmuyor diye üzülme, 7 yaşına girmiş bir yavruyu kaybetmek daha büyük acı" demiştim. Canım vardır bunda da bir hayır. Çabuk toparla ki çabuk dön aramıza, özletme kendini ve güzel haberlerinin mutluluğunu birlikte yaşayalım burada. Allah'a emanet ol..evet canim karsipenceredikarga degistirmek istedim. Tesekkur ederim destekleriniz icin. :) Rabbim hepimize nasip eder insallah guzellikleri. Kimi zaman agliyorum kimi zaman toparlaniyorum. Daha iyi olacagima inaniyorum. Zamanla gecicek hersey. Ben biraz zor elde esiyorum hayatta birseyleri aci cekerek ama sonunda Rabbim hep daha guzelini veriyor. Her zorlugun sonunda bir kolaylik vardir. Sizden sadece benim icin dua istiyorum. Yurwgim sogusun diye. Tekrar baslamak icin sartlar olgunlassin diye. :) ben pek buralarda gorunemeyecegim bu aralar hakkinizi helal esin. Yureginize gunesler dogsun. Bebisleriniz sizlerle olsun. Hz. Yusuf un kuyulardan Hz. Yunusu baligin karnindan kurtaran Rabbim beni de gorecek elbet. Negatif alan arkadaslari da.
katlar cnm merak etme ıcını ferah tutGünaydın biraz moralim bozuk Dr konuştum 12.gun degerim 77.8 çıktı Dr 10gun önemli değil 12 ve14 gün önemli dedi çok korkuyorum ya katlamazsa degerim diye ne olur dua edin
ıkı gundur gıremıyordum, keske bugunde gırmeseydım, suan okadar cok uzgunumkı sankı kendım sonuc almıs gıbıyım. (karsipenceredikarga) canım arkadasım ne desek bos ama ben suan cok uzgunum..
Aynen arkaDasm inan bende okudgmda cok uzldum keske elimzde sihirli bi degnek olsada dokundgmuz gbi gebe kalsalr takdiri ilahi dmek daha nasib kismet degilmis hayrlisi olsun hakkmizda sabredip beklemekten baska elimizden ne gelirıkı gundur gıremıyordum, keske bugunde gırmeseydım, suan okadar cok uzgunumkı sankı kendım sonuc almıs gıbıyım. (karsipenceredikarga) canım arkadasım ne desek bos ama ben suan cok uzgunum..
Canim insallah katlanir stres yapma bol bol dinlen ve bebeginle konus elini koy hissedemezsin ama odaklanGünaydın biraz moralim bozuk Dr konuştum 12.gun degerim 77.8 çıktı Dr 10gun önemli değil 12 ve14 gün önemli dedi çok korkuyorum ya katlamazsa degerim diye ne olur dua edin
Canimm Allah onu sana nasib ettiyse olur sen devamli kafana takar olumsuz düsünürsen olcagi varsada olmaz etkileme bebegini pozitif ol benim bebegim burda eni birakmaz de seni anliorum pozitifi görûp negatifle sonuclanma nasil bir duygu biliorum ama böyle yapma kendinede bebeginede gúven bunu dûsûnme hep orda olduklarini hisset insallah siki siki tutuncaklar yeterki Allah im ol desin imkansiz yoktur unutma arkadasim stres yasak unutmaSagolasin ravzacim,ama cok korkuyorum ilkinde hamile kaldim 5 sene sonunda sevincten ne yerdeydim ne gokte 2 gun surdu hamileligim,cok iyi sonuc ikizdir dendi 2 gun sonra katlanmadi dis gebelik dendi Allahtan kendi dustu kurtaha gerek kalmadi doktor adet ol 2.sinide koyalim dedi benim rahim zor kalinlasiyo,bu seferde hic olcum yapmadi direk transfere gittim,7 ancak olmus deyince yine moraller gitti bende,Allahim buyuk insaAllah yuzum guler bu seferde(
Kadin duygusaldir gûcsüzdûr diolarya aslinda en gûclû olsn biziz canim arkadasim sen iisen bizde iiz hadi beklioz git toparlan gel insallah hepimiz sevioruz senigüzel arkadaşlarım yazmayacaktım ama yazdıklarınızı okudukça kendimi suçlu hisseder oldum. ne olur umutsuzluk içine girmeyin bunun vebalini kaldıramam. gebeler gebeliklerine odaklansın, tedavide olanlar tedavilerine. ben çok çok iyiyim. ben çabuk yaralarını saran biriyim merak etmeyin ve lütfen vesvese ile yüreğinizi karartmayın çünkü benim hatam bu oldu. birkaç ay sonra ben burada bebişim ablalarının abilerinin gelişmelerini okuyacağım tecrübelilerden tavsiye alacağım. hayatımdaki sınavım buymuş benim :) şimdi şu ölü toprağını üzerinizden atın ve kendinize odaklanın saçma şeyler düşünmeyin. güzel haberlerinizi uzaktan takip edicem. dualarım hep sizinle, siz de bana yer verin.
Sagolasin canim,Yuce Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah,o isterse olur insaAllah rabbimde ister bu sefer can verir yavrularima.Hersey bizim icin,hakkimizda hayirlisi..Canimm Allah onu sana nasib ettiyse olur sen devamli kafana takar olumsuz düsünürsen olcagi varsada olmaz etkileme bebegini pozitif ol benim bebegim burda eni birakmaz de seni anliorum pozitifi görûp negatifle sonuclanma nasil bir duygu biliorum ama böyle yapma kendinede bebeginede gúven bunu dûsûnme hep orda olduklarini hisset insallah siki siki tutuncaklar yeterki Allah im ol desin imkansiz yoktur unutma arkadasim stres yasak unutma
Arkadsm hepimiz kader ortagiyiz ayni sureclerden geciyoruz sizlerin pozitif haberleryle mutlu oldugumz gbi negatiflerlede uzuluyoruz elbet bundada vardir bi hayir ben nrgatfi duydugmda dunyam yikilmis gbiydi ama rabbm sabretmeyi ogrtti dmek daha nasb deglmis yiyecek ekmegi yokmus insalh bundan snra guzel haberlrnzi alirz rbbm maddi manevi guc kuvvet versin hepinizegüzel arkadaşlarım yazmayacaktım ama yazdıklarınızı okudukça kendimi suçlu hisseder oldum. ne olur umutsuzluk içine girmeyin bunun vebalini kaldıramam. gebeler gebeliklerine odaklansın, tedavide olanlar tedavilerine. ben çok çok iyiyim. ben çabuk yaralarını saran biriyim merak etmeyin ve lütfen vesvese ile yüreğinizi karartmayın çünkü benim hatam bu oldu. birkaç ay sonra ben burada bebişim ablalarının abilerinin gelişmelerini okuyacağım tecrübelilerden tavsiye alacağım. hayatımdaki sınavım buymuş benim :) şimdi şu ölü toprağını üzerinizden atın ve kendinize odaklanın saçma şeyler düşünmeyin. güzel haberlerinizi uzaktan takip edicem. dualarım hep sizinle, siz de bana yer verin.
Kuzum benim Allahın izniyle daha iyi olacaksın bak bana ben daha bu yolda yuruyenlerdenim ve pes etmiyorum Insallah bu tedavide Olacak Allahın izniyle insallah sen ve bizler keyifli hamileliklerimizi paylasacaz Rabbim hepimizin yardcisi olsun Allah hepimize güç kuvvet versin belli olmaz Bebis süpriz yapar kendiliğinden oLur Insallah sevgilergüzel arkadaşlarım yazmayacaktım ama yazdıklarınızı okudukça kendimi suçlu hisseder oldum. ne olur umutsuzluk içine girmeyin bunun vebalini kaldıramam. gebeler gebeliklerine odaklansın, tedavide olanlar tedavilerine. ben çok çok iyiyim. ben çabuk yaralarını saran biriyim merak etmeyin ve lütfen vesvese ile yüreğinizi karartmayın çünkü benim hatam bu oldu. birkaç ay sonra ben burada bebişim ablalarının abilerinin gelişmelerini okuyacağım tecrübelilerden tavsiye alacağım. hayatımdaki sınavım buymuş benim :) şimdi şu ölü toprağını üzerinizden atın ve kendinize odaklanın saçma şeyler düşünmeyin. güzel haberlerinizi uzaktan takip edicem. dualarım hep sizinle, siz de bana yer verin.
güzel arkadaşlarım yazmayacaktım ama yazdıklarınızı okudukça kendimi suçlu hisseder oldum. ne olur umutsuzluk içine girmeyin bunun vebalini kaldıramam. gebeler gebeliklerine odaklansın, tedavide olanlar tedavilerine. ben çok çok iyiyim. ben çabuk yaralarını saran biriyim merak etmeyin ve lütfen vesvese ile yüreğinizi karartmayın çünkü benim hatam bu oldu. birkaç ay sonra ben burada bebişim ablalarının abilerinin gelişmelerini okuyacağım tecrübelilerden tavsiye alacağım. hayatımdaki sınavım buymuş benim :) şimdi şu ölü toprağını üzerinizden atın ve kendinize odaklanın saçma şeyler düşünmeyin. güzel haberlerinizi uzaktan takip edicem. dualarım hep sizinle, siz de bana yer verin.
Cokdogru soyluyosun Allaha güvenen yolda kalmiyo eninde sonunda Rabbim bi şekilde nasip ediyo yeterki Rabbimden umudu duayı eksik etmeyelim MEVLAM neylerseven GUZELINI Eyler sevgilerGünaydın kızlar iyi haftalar, arkadasimiz doğru söylüyor. Ustumuzdeki olumsuzlugu atalim. Güzel umutlarla devam edelim. Negatif alan arkadaslarimizi da dualarimiza katip , hepimiz pozitifi gorene kadar pes etmeyelim. Bisey ogrendim ki umutlu olunca ve Allaha sigininca her sey daha güzel oluyor. Güzel haberler almak dileğiyle. Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?