Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Cok sevindim cnm hadi gozun aydinn al bebisini ins kucagina gel. Nar suyunu ictin mi acaba
evet canım hergun ıkı nar sıkıp ıcıyorum. ılk kontrole gıttıgımızde 7 mm dı rahım. ogun nar suyuna basladım 4 gun sonra 11 mm olmustu. bılmıyorum tabı onun etkısımı ama, ıllakı vardır heralde faydası..

ıcımde acayıp bır umut var anlatamam.. dun ılaclara, progestana tekrar basladım. bılmıyorum yaa doktorumada cok guvenıyorum, ınsallah burdan hamıleyım dıye bende bagırırım..
İnşallah canım, inşallah...Kendini rahat bırak, çok üstüne düşme, kendini çok dinleme, tadını çıkar...

arkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Canım çok sevindim. Benim yarın transferim senin de iki gün sonra. İnşallah birlikte hamileyiz diye bağırırız burdan. Bak gördün mü nar suyunun faydasını. Rabbim aslında herşeyi bizler için yaratmış ama biz bazen farkına varmıyoruz.
Başka ne ilaçlar içiyorsun canım. Ben günde 9 tane hap ve 1 iğne

Canımcım sen de al gel bekleyen bebişini, sonucun pozitif olsun inşallah. Dualarımızın karşılığı olacaktır Allahın izniyle :)

Test gününe kadar hergün 1 ampul progestan yapildi canim.dedigin gibi herkeste ayni olmuyor.büyük ihtimalle sana da yapılır die dusunuyorum
Bakalım canım, doktor neler verecek. Aslında doktora şeyi sormayı unutmuşum. Transfer öncesi ilaç içecekmiyim diye, arayıp onu sorcam birazdan. Verdikleri estrofem bugün bitiyor.

Canımcım sen de al gel bekleyen bebişini, sonucun pozitif olsun inşallah. Dualarımızın karşılığı olacaktır Allahın izniyle :)
İnşallah canım benim, o kadar heyecanlıyım ki, aslında sakin olmak istiyorum, stres yaparsam olumsuz olur diye, ama düşünmeden duramıyorum. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.

evet hemsehrim, beraber alıcaz ınsallah guzel haberlerımızı. canım gunde 4 tane estrofem, dekort bır tane. coraspırın bır tane, folbıol bır tane, crıno jel bır tane, bıde progestan ığne canım..

Kesinlikle var cnm ben demistim hatrliyosan sana da o yuzden sordum cnm saglama yapmak ic8n sordum ins ihtiyaci olan arkadaslarda duyar sebep oluruz

Bakalım canım, doktor neler verecek. Aslında doktora şeyi sormayı unutmuşum. Transfer öncesi ilaç içecekmiyim diye, arayıp onu sorcam birazdan. Verdikleri estrofem bugün bitiyor.
ceren doktora sor ıstersen estrofem benım bıldıgım kadarıyla transverden sonrada devam eden bır ılac, sen bı bugun arada sor bıttı alayımmı dıye

Kızlar selam
umarım herkes iyidir
uzun zamandır yazamıyorum is çok yoğun akşam eve gidince de kolumu kaldıracak halim olmuyor..Hafta sonu Istanbul da eğitim vardi minnosumla cok yorulduk

Tedavi aşamasında olanlar hersey yolunda gitsin inşallah sağlıkla tutunsun bebisleriniz size

Hamile arkadaşlarım nasıl bebişler keyifler iyi mi?

Biz bu hafta cuma 2. Kontrolumuze gidiyoruz..içim yine tuhaf hep birsey olacak hissi var..Normal heralde:) Herseye ağlar haldeyim

Merhaba Dr geliyorum değer 90.8 parlak bir yükselme yok cumaya kadar bekleyelim cuma günü 200 üstüne çıkması lazım çıkmazsa ilaçları bırakacağız dedi bilmiyorum ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum

progestronu bıraktın yanı, ya o ığne benım kalcamı mahfedıyor. vurulurken hıc bısıy yok sonra fena agrı yapıyor. sende de yaptımı?
Yok guzelim birakmadim. Yaptirdim bugun. Yarin da transferden sonra yaptircam. Gercekten cok agri yapiyor.aksam esime ovdurdum.bi de o igneyi olurken tuz yememek lazimmis. Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…