- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
Hadi inşallah canım, hayırlı transferlerin olsun inşallah...arkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Cok sevindim cnm hadi gozun aydinn al bebisini ins kucagina gel. Nar suyunu ictin mi acabaarkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
ıcımde acayıp bır umut var anlatamam.. dun ılaclara, progestana tekrar basladım. bılmıyorum yaa doktorumada cok guvenıyorum, ınsallah burdan hamıleyım dıye bende bagırırım..Hadi inşallah canım, hayırlı transferlerin olsun inşallah...
evet canım hergun ıkı nar sıkıp ıcıyorum. ılk kontrole gıttıgımızde 7 mm dı rahım. ogun nar suyuna basladım 4 gun sonra 11 mm olmustu. bılmıyorum tabı onun etkısımı ama, ıllakı vardır heralde faydası..Cok sevindim cnm hadi gozun aydinn al bebisini ins kucagina gel. Nar suyunu ictin mi acaba
Hayırlı transferler inşallah sonucuda pozitif olur :)arkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
İnşallah canım, inşallah...Kendini rahat bırak, çok üstüne düşme, kendini çok dinleme, tadını çıkar...ıcımde acayıp bır umut var anlatamam.. dun ılaclara, progestana tekrar basladım. bılmıyorum yaa doktorumada cok guvenıyorum, ınsallah burdan hamıleyım dıye bende bagırırım..
Canım çok sevindim. Benim yarın transferim senin de iki gün sonra. İnşallah birlikte hamileyiz diye bağırırız burdan. Bak gördün mü nar suyunun faydasını. Rabbim aslında herşeyi bizler için yaratmış ama biz bazen farkına varmıyoruz.arkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Canımcım sen de al gel bekleyen bebişini, sonucun pozitif olsun inşallah. Dualarımızın karşılığı olacaktır Allahın izniyle :)Canım çok sevindim. Benim yarın transferim senin de iki gün sonra. İnşallah birlikte hamileyiz diye bağırırız burdan. Bak gördün mü nar suyunun faydasını. Rabbim aslında herşeyi bizler için yaratmış ama biz bazen farkına varmıyoruz.
Başka ne ilaçlar içiyorsun canım. Ben günde 9 tane hap ve 1 iğne
Bakalım canım, doktor neler verecek. Aslında doktora şeyi sormayı unutmuşum. Transfer öncesi ilaç içecekmiyim diye, arayıp onu sorcam birazdan. Verdikleri estrofem bugün bitiyor.Test gününe kadar hergün 1 ampul progestan yapildi canim.dedigin gibi herkeste ayni olmuyor.büyük ihtimalle sana da yapılır die dusunuyorum
İnşallah canım benim, o kadar heyecanlıyım ki, aslında sakin olmak istiyorum, stres yaparsam olumsuz olur diye, ama düşünmeden duramıyorum. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.Canımcım sen de al gel bekleyen bebişini, sonucun pozitif olsun inşallah. Dualarımızın karşılığı olacaktır Allahın izniyle :)
evet hemsehrim, beraber alıcaz ınsallah guzel haberlerımızı. canım gunde 4 tane estrofem, dekort bır tane. coraspırın bır tane, folbıol bır tane, crıno jel bır tane, bıde progestan ığne canım..Canım çok sevindim. Benim yarın transferim senin de iki gün sonra. İnşallah birlikte hamileyiz diye bağırırız burdan. Bak gördün mü nar suyunun faydasını. Rabbim aslında herşeyi bizler için yaratmış ama biz bazen farkına varmıyoruz.
Başka ne ilaçlar içiyorsun canım. Ben günde 9 tane hap ve 1 iğne
Kesinlikle var cnm ben demistim hatrliyosan sana da o yuzden sordum cnm saglama yapmak ic8n sordum ins ihtiyaci olan arkadaslarda duyar sebep oluruzevet canım hergun ıkı nar sıkıp ıcıyorum. ılk kontrole gıttıgımızde 7 mm dı rahım. ogun nar suyuna basladım 4 gun sonra 11 mm olmustu. bılmıyorum tabı onun etkısımı ama, ıllakı vardır heralde faydası..
ceren doktora sor ıstersen estrofem benım bıldıgım kadarıyla transverden sonrada devam eden bır ılac, sen bı bugun arada sor bıttı alayımmı dıyeBakalım canım, doktor neler verecek. Aslında doktora şeyi sormayı unutmuşum. Transfer öncesi ilaç içecekmiyim diye, arayıp onu sorcam birazdan. Verdikleri estrofem bugün bitiyor.
Aradim sordum canim benim.agizdan aldigin ilaclari alin.devam et. Igneyi de transferden sonra yapariz dedi.ceren doktora sor ıstersen estrofem benım bıldıgım kadarıyla transverden sonrada devam eden bır ılac, sen bı bugun arada sor bıttı alayımmı dıye
progestronu bıraktın yanı, ya o ığne benım kalcamı mahfedıyor. vurulurken hıc bısıy yok sonra fena agrı yapıyor. sende de yaptımı?Aradim sordum canim benim.agizdan aldigin ilaclari alin.devam et. Igneyi de transferden sonra yapariz dedi.
canım ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah katlanır..Merhaba Dr geliyorum değer 90.8 parlak bir yükselme yok cumaya kadar bekleyelim cuma günü 200 üstüne çıkması lazım çıkmazsa ilaçları bırakacağız dedi bilmiyorum ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum
Yok guzelim birakmadim. Yaptirdim bugun. Yarin da transferden sonra yaptircam. Gercekten cok agri yapiyor.aksam esime ovdurdum.bi de o igneyi olurken tuz yememek lazimmis. Bilgin olsunprogestronu bıraktın yanı, ya o ığne benım kalcamı mahfedıyor. vurulurken hıc bısıy yok sonra fena agrı yapıyor. sende de yaptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?