Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim transeferin hayirli olsun yarin cok guzel bi an yasayacaksin bebisin tutunur inss sana daha da guzel gunler yasarsin

kızlar şimdi geldim hastaneden serum takıldı 2 saat sürdü dr muayne etti rahim 7.5 olmuş kalınlığı bu ay kalınlaşma oluşmuş perşenbe tekrar kontrol edicek rahimi kalınlaşma dahada olduysa haftaya salı transfer perşenbe gidince prednol kortizonun dozunuda yükselticem dedi günde 1 taneydi herhalde 2 veya 3 yapar rabbim inşallah yavrularım beni budefa hiç bırakmasın sıkı sıkı tutunsun ammmmmin

Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat Ya Rabbi...Amin.

Canim transeferin hayirli olsun yarin cok guzel bi an yasayacaksin bebisin tutunur inss sana daha da guzel gunler yasarsin
Amin canim. Insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur. Cok merak ediyorum o ani. Cantalarimi hazirladim. Ne eksik diye bakiyorum, agzimda surekli dua. Allahim kabul etsin insallah

Tesekkur ederim canim benim cok korkuyorum tedavi iptal oLur diye Insallah oyle bişey olmaz Allahim sırayla hepimizde müjdeli haberi veririz Allahim ogusel duyguları bisede yasat Yarabbim ilk once sen arkandan biz Insallah gusel haberi veririz sevgiler

arkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Hayırlı olsun bitanem sonunda tarih belli oldu demek inşallah heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşsün rabbim emeğini kucağına versin aminnnnn

Canım yarın 2 de transferin varmış şimdiden hayırlı olsun inşallah tam o vakitte tesbihinle birlikte sana dua ediyor olacağım. Rabbim kolay getirsin....
Canim benim Allah razi olsun senden. Ne kadar guzel yurekli kardeslerim oldu burda benim.cok duygusallastim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.insallah hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz. Dualarim sizinle

Canim benim Allah razi olsun senden. Ne kadar guzel yurekli kardeslerim oldu burda benim.cok duygusallastim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.insallah hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz. Dualarim sizinle
Transferin hayırlı olsun. Şağsalim al bebeciklerini, sımsıkı tutunsunlar sana inşallah.

Transferin hayırlı olsun. Şağsalim al bebeciklerini, sımsıkı tutunsunlar sana inşallah.
Saol canim benim.insallah benimle olur yavrum.
Gunaydin canlar. Ben gidiyorum yavrumu almaya, cok uzun suredir bekliyorum onu. O bana gelmedi ama ben ona gidiyorum.alip gelicem insallah.o benimle olsun omur boyu yeter ki, ben onun icin herseyi yapmaya raziyim.
bu gun yazamam herhalde size.hepinizi opuyorum.dualarinizi eksik etmeyin.benimde hep dualarimdasiniz.

Gunaydin canim transferin insallah guzel geçer annelerine sımsıki tutunurlar Allahim gonlune gore versin sevgilerrrr gusel haberlerini bekliyoruz

aminn canım kontrolunmu var bugun?
Yok canim bugun yarin nasip olursa doktor yumurtalar tam gelişmemiş dedi ignelere devam dedi bakalım ne olacak bestaneymis Insallah hersey yolundadır senin icinde gusel geçer Insallah hersey arka arkaya nadip etsin MEVLAM guzel haberleri paylaşmaya

amin canım ınsallah, merak etme yumosların guzel guzel buyurler, benımde oyle olmustu ıkı gun daha uzattı iğnelerimi kocaman olmustu yumoslarım :))

canım benım sag salım al gel bebegını ınsallah, dualarımız senınle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…