- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Canim transeferin hayirli olsun yarin cok guzel bi an yasayacaksin bebisin tutunur inss sana daha da guzel gunler yasarsinSaol canim. Insallah hepimiz pozitif sonucu goruruz.Yumurtalarin gelisir merak etme canim. Her sabah ac karnina ari sutu bal polen karisimindan ye. Bir tane incir ye. Gun icinde de incir ye. Cok faydaliymis yumurtalar icin. Havuc suyu ic. Opudan once ilaclara takviye. Insallah kaliteli yumurtalarin olur.
Yarin 2de canim insallah..
Amin canim. Insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur. Cok merak ediyorum o ani. Cantalarimi hazirladim. Ne eksik diye bakiyorum, agzimda surekli dua. Allahim kabul etsin insallahCanim transeferin hayirli olsun yarin cok guzel bi an yasayacaksin bebisin tutunur inss sana daha da guzel gunler yasarsin
Ayy canim demi ya. Zaman geciyor iste. Insallah zaman gectiginde hepimiz yavrularimizi kucagimiza alirizCanım hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunsun inşallahne zaman adet olucam derken transfer gunu geldi
Tesekkur ederim canim benim cok korkuyorum tedavi iptal oLur diye Insallah oyle bişey olmaz Allahim sırayla hepimizde müjdeli haberi veririz Allahim ogusel duyguları bisede yasat Yarabbim ilk once sen arkandan biz Insallah gusel haberi veririz sevgilerSaol canim. Insallah hepimiz pozitif sonucu goruruz.Yumurtalarin gelisir merak etme canim. Her sabah ac karnina ari sutu bal polen karisimindan ye. Bir tane incir ye. Gun icinde de incir ye. Cok faydaliymis yumurtalar icin. Havuc suyu ic. Opudan once ilaclara takviye. Insallah kaliteli yumurtalarin olur.
Canım yarın 2 de transferin varmış şimdiden hayırlı olsun inşallah tam o vakitte tesbihinle birlikte sana dua ediyor olacağım. Rabbim kolay getirsin....Ayy canim demi ya. Zaman geciyor iste. Insallah zaman gectiginde hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun bitanem sonunda tarih belli oldu demek inşallah heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşsün rabbim emeğini kucağına versin aminnnnnarkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Canim benim Allah razi olsun senden. Ne kadar guzel yurekli kardeslerim oldu burda benim.cok duygusallastim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.insallah hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz. Dualarim sizinleCanım yarın 2 de transferin varmış şimdiden hayırlı olsun inşallah tam o vakitte tesbihinle birlikte sana dua ediyor olacağım. Rabbim kolay getirsin....
Transferin hayırlı olsun. Şağsalim al bebeciklerini, sımsıkı tutunsunlar sana inşallah.Canim benim Allah razi olsun senden. Ne kadar guzel yurekli kardeslerim oldu burda benim.cok duygusallastim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.insallah hepimiz yavrumuzu kucagimiza aliriz. Dualarim sizinle
Saol canim benim.insallah benimle olur yavrum.Transferin hayırlı olsun. Şağsalim al bebeciklerini, sımsıkı tutunsunlar sana inşallah.
canım allah razı olsun...Hayırlı olsun bitanem sonunda tarih belli oldu demek inşallah heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşsün rabbim emeğini kucağına versin aminnnnn
Gunaydin canim transferin insallah guzel geçer annelerine sımsıki tutunurlar Allahim gonlune gore versin sevgilerrrr gusel haberlerini bekliyoruzSaol canim benim.insallah benimle olur yavrum.
Gunaydin canlar. Ben gidiyorum yavrumu almaya, cok uzun suredir bekliyorum onu. O bana gelmedi ama ben ona gidiyorum.alip gelicem insallah.o benimle olsun omur boyu yeter ki, ben onun icin herseyi yapmaya raziyim.
bu gun yazamam herhalde size.hepinizi opuyorum.dualarinizi eksik etmeyin.benimde hep dualarimdasiniz.
Guuuuuunayyyyydingunaydın canlar......
aminn canım kontrolunmu var bugun?GuuuuuunayyyyydinGusel gününüz olsun perşembe bakalım bana nediyeecekler Insallah benim yumurtalar olgunlasir kuzular Allahim gusel günler göstersin hepimize
Canim benim gunaydin nasilsin kuzum ben 4000 okudum okuduklarını yazarım daha tanıştım amma Gordunmu bilmiyorum oyusden tekrar yazaym dedim Allah hepimizin gonlune gore versin sevfilerTAMAM CANIM HABERLERİNİ BEKLİYORUM
Yok canim bugun yarin nasip olursa doktor yumurtalar tam gelişmemiş dedi ignelere devam dedi bakalım ne olacak bestaneymis Insallah hersey yolundadır senin icinde gusel geçer Insallah hersey arka arkaya nadip etsin MEVLAM guzel haberleri paylaşmayaaminn canım kontrolunmu var bugun?
amin canım ınsallah, merak etme yumosların guzel guzel buyurler, benımde oyle olmustu ıkı gun daha uzattı iğnelerimi kocaman olmustu yumoslarım :))Yok canim bugun yarin nasip olursa doktor yumurtalar tam gelişmemiş dedi ignelere devam dedi bakalım ne olacak bestaneymis Insallah hersey yolundadır senin icinde gusel geçer Insallah hersey arka arkaya nadip etsin MEVLAM guzel haberleri paylaşmaya
canım benım sag salım al gel bebegını ınsallah, dualarımız senınle canım...Saol canim benim.insallah benimle olur yavrum.
Gunaydin canlar. Ben gidiyorum yavrumu almaya, cok uzun suredir bekliyorum onu. O bana gelmedi ama ben ona gidiyorum.alip gelicem insallah.o benimle olsun omur boyu yeter ki, ben onun icin herseyi yapmaya raziyim.
bu gun yazamam herhalde size.hepinizi opuyorum.dualarinizi eksik etmeyin.benimde hep dualarimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?