Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim insallah katlanarak artar degerin. Dua edelim, iyi dusunelim iyi olsun.

Ins dedigin gibi olur cnm bende isten ciktim riske atmamaak icicn kendimi doktorda kanama olunca istirahat verdi zaten haftaya sali randevum gunler cabucak gecsin ins[/QUOTE]
Canimm yaa biz anneler hic bisey düsünemioruz önceligimiz hep bebeklerimiz oluo emanetlerimiz bizimle insallah negatif alip hamileligi sonlanan arkadaslarimda emanetlerini alir da burda görmek duymak nasib olur benimde haftaya sali kont. Nasibse insallah devamli gitcegim dok. Gitcem insallah hepimiz icin hersey yolundadir haber ver korkma bol bol dinlen arkadasimm

Kizlar transferimin 3.gunu hic belirtim yok turp gibiyim:)ilkinde kasik agrisi sizi seklinde girip cikiyodu belim agriyodu hamileydim,bu sefer 3 tane 5.gun embriyosu konuldu ama hic bi belirti yok cok korkuyorum tutmadi diye.

Canim biz iiz benim herhafta kontrolüm vardi bu haftada gòrdûm minigimi dok. İlaclarimizi kesti bi folik bide progestron kullaniorum oda fitil zate sen nasilsin yorgunluk disinda kendinede bebeginede dikkat et öyle dûsûnmen normal cok kûcûkler bir harekitimiz acaba sorusunu getirior aklimiza ben daha dûn gördûm bugün gene korku sardi haftaya sali icin ahh biz anne adaylarii cokk pipirikliyiz cok jele kiminin esleri ondan daha pipirikliyse benimki gibi

Canim bunu kafana takip olumsuz dûsûnme mucizenide üzme pozitif ol hayir yûkselcek insallah hayirlisiyla

Kizlar transferimin 3.gunu hic belirtim yok turp gibiyim:)ilkinde kasik agrisi sizi seklinde girip cikiyodu belim agriyodu hamileydim,bu sefer 3 tane 5.gun embriyosu konuldu ama hic bi belirti yok cok korkuyorum tutmadi diye.
Canim hepsinde ayni olcak die bi kaydi yok keyfini cikar bol bol elini koyup sicakligini ver bende ilkinde yerlestigini hissetmistim sanciyla uyandirdi bunda ne batma ne yerlesme sancisi dedim tutmadi sonra sonra kasik agrisi ki daha cok erken daha 3 gûn baslamisin belirti arayip digeri ile kitaslamaya yapma gûzel arkadasim insallah bebislerin seninledir

İnsaAllah ravzacim ya napiyim korkuyla umit arasindayim,insaAllah dedigin gibi olur kavusurum bebegime bu sefer Allahin izniyle,sende rahat ol insaallah bundan sonrasi daha kolay ve rahat gecer.

Birde e2 ve
İnsaAllah ravzacim ya napiyim korkuyla umit arasindayim,insaAllah dedigin gibi olur kavusurum bebegime bu sefer Allahin izniyle,sende rahat ol insaallah bundan sonrasi daha kolay ve rahat gecer.
Birde e2 ve p4 kac cikmisti senin transferin 5.gununde?

Canim eee stresin hic eksilmeyecek hiç bitmeyecek ama elinden geldigince dinlen ve stres yapma insallah hayirlisiyla arkadasim hetkes kucagina alsin ve herkes bebegine kavussun aminnn

Canim dok. Bana ne transfer öncesi kalinlik nede e2 p4 hakkinda bilgi verdi iki defa yaptirdim halen bilmem acikcasi kafami onlarla hic mesgul edipde sormadim tek umudum bebegimin benle olmasiydi stressiz
aynen canım bende her gıttıgımde e2 p4 ıcın kan verıyodum hıc sonucunu sormadım bılmıyorumda, sadece en son rahım kalınlıgını bakarken solemıstı okadar.

aynen canım bende her gıttıgımde e2 p4 ıcın kan verıyodum hıc sonucunu sormadım bılmıyorumda, sadece en son rahım kalınlıgını bakarken solemıstı okadar.
Daha ii oluo bazi seyleri bilmemek bunu anladim yok nie olmadi benimki nie öyle cikti kalinligim az tutarmi bunlari hep burdan ögrendim illaki esime demistir ama esim sorduyordum hersey yolunda diordu sende cokk ii yapmisin canim arastirip moral bozmaktansa dok. Bebeklerimize güvenip beklemek daha ii oluomus

Canim benim Seninde hayırlı olsun transferin müjdeli haberler verirsiniz Insallah

Kızlar benimde dün kontrolün vardı yumurtalar tam gelişmemiş doktor ilaçlara devam dedi buyuk ıhtimal sali op var dua edin kızlar Insallah yumurtalar gelişir gelismemeslik yapmazlar dimi kızlar cok korkuyorum Allah hepimizin yüzümü guldursun sevgiler

Canim benim Seninde hayırlı olsun transferin müjdeli haberler verirsiniz Insallah
Saol canim. Insallah hepimiz pozitif sonucu goruruz.Yumurtalarin gelisir merak etme canim. Her sabah ac karnina ari sutu bal polen karisimindan ye. Bir tane incir ye. Gun icinde de incir ye. Cok faydaliymis yumurtalar icin. Havuc suyu ic. Opudan once ilaclara takviye. Insallah kaliteli yumurtalarin olur.

Oh oh maşallah canım cok sevindim saglikla kucagina aldigin gunler de gelecek insallah Benim esim Allahtan benden daha sakin dusunme kotu seyler diyerek sakinlestiriyor..halsizlik ve yorgunluk en buyuk sikayetim suan mide bulantilarim gecti cok sukur..bi de kilo aliyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…