Canim insallah katlanarak artar degerin. Dua edelim, iyi dusunelim iyi olsun.Merhaba Dr geliyorum değer 90.8 parlak bir yükselme yok cumaya kadar bekleyelim cuma günü 200 üstüne çıkması lazım çıkmazsa ilaçları bırakacağız dedi bilmiyorum ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum
Ins dedigin gibi olur cnm bende isten ciktim riske atmamaak icicn kendimi doktorda kanama olunca istirahat verdi zaten haftaya sali randevum gunler cabucak gecsin ins[/QUOTE][QUvza54, post: 40233734, member: 629423"]Canim nie endise ediosun herkesin bulancak as ercek die kanun yok benim ilk hamileligimde cok bulaniodu yemek bile yiyemiordum ac kaliodum ama bak bunda bulanio yemek yiyebiliorum tabi bazen rahatsiz edio bulantim ama cok degil ve cok cabuk acikiorum benimde idrara gitmem.biraz azaldı endise edip strese sokma kendini hem belki zamanla cikar belirtilerin belirti arayip stres yapma belki sorunsuz belirtisiz hsmilelik gecireceksin bendede vardi tabi kana dönûstú bazen bunlar sebepsiz olabilio dok. Bol bol dinlemmemi söyledi isten ciktim valla evde bol bol dinleniorum korkma annesi hersey yolundadirr yakinda görûrsün bebegini
hmm anladım canım transverın yarın kacta olacak?Yok guzelim birakmadim. Yaptirdim bugun. Yarin da transferden sonra yaptircam. Gercekten cok agri yapiyor.aksam esime ovdurdum.bi de o igneyi olurken tuz yememek lazimmis. Bilgin olsun
Canim biz iiz benim herhafta kontrolüm vardi bu haftada gòrdûm minigimi dok. İlaclarimizi kesti bi folik bide progestron kullaniorum oda fitil zate sen nasilsin yorgunluk disinda kendinede bebeginede dikkat et öyle dûsûnmen normal cok kûcûkler bir harekitimiz acaba sorusunu getirior aklimiza ben daha dûn gördûm bugün gene korku sardi haftaya sali icin ahh biz anne adaylarii cokk pipirikliyiz cok jele kiminin esleri ondan daha pipirikliyse benimki gibiKızlar selam
umarım herkes iyidir
uzun zamandır yazamıyorum is çok yoğun akşam eve gidince de kolumu kaldıracak halim olmuyor..Hafta sonu Istanbul da eğitim vardi minnosumla cok yorulduk
Tedavi aşamasında olanlar hersey yolunda gitsin inşallah sağlıkla tutunsun bebisleriniz size
Hamile arkadaşlarım nasıl bebişler keyifler iyi mi?
Biz bu hafta cuma 2. Kontrolumuze gidiyoruz..içim yine tuhaf hep birsey olacak hissi var..Normal heralde:) Herseye ağlar haldeyim
Canim bunu kafana takip olumsuz dûsûnme mucizenide üzme pozitif ol hayir yûkselcek insallah hayirlisiylaMerhaba Dr geliyorum değer 90.8 parlak bir yükselme yok cumaya kadar bekleyelim cuma günü 200 üstüne çıkması lazım çıkmazsa ilaçları bırakacağız dedi bilmiyorum ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum
Canim hepsinde ayni olcak die bi kaydi yok keyfini cikar bol bol elini koyup sicakligini ver bende ilkinde yerlestigini hissetmistim sanciyla uyandirdi bunda ne batma ne yerlesme sancisi dedim tutmadi sonra sonra kasik agrisi ki daha cok erken daha 3 gûn baslamisin belirti arayip digeri ile kitaslamaya yapma gûzel arkadasim insallah bebislerin seninledirKizlar transferimin 3.gunu hic belirtim yok turp gibiyim:)ilkinde kasik agrisi sizi seklinde girip cikiyodu belim agriyodu hamileydim,bu sefer 3 tane 5.gun embriyosu konuldu ama hic bi belirti yok cok korkuyorum tutmadi diye.
Birde e2 ve p4 kac cikmisti senin transferin 5.gununde?İnsaAllah ravzacim ya napiyim korkuyla umit arasindayim,insaAllah dedigin gibi olur kavusurum bebegime bu sefer Allahin izniyle,sende rahat ol insaallah bundan sonrasi daha kolay ve rahat gecer.
Canim eee stresin hic eksilmeyecek hiç bitmeyecek ama elinden geldigince dinlen ve stres yapma insallah hayirlisiyla arkadasim hetkes kucagina alsin ve herkes bebegine kavussun aminnnİnsaAllah ravzacim ya napiyim korkuyla umit arasindayim,insaAllah dedigin gibi olur kavusurum bebegime bu sefer Allahin izniyle,sende rahat ol insaallah bundan sonrasi daha kolay ve rahat gecer.
Canim dok. Bana ne transfer öncesi kalinlik nede e2 p4 hakkinda bilgi verdi iki defa yaptirdim halen bilmem acikcasi kafami onlarla hic mesgul edipde sormadim tek umudum bebegimin benle olmasiydi stressizBirde e2 ve
Birde e2 ve p4 kac cikmisti senin transferin 5.gununde?
aynen canım bende her gıttıgımde e2 p4 ıcın kan verıyodum hıc sonucunu sormadım bılmıyorumda, sadece en son rahım kalınlıgını bakarken solemıstı okadar.Canim dok. Bana ne transfer öncesi kalinlik nede e2 p4 hakkinda bilgi verdi iki defa yaptirdim halen bilmem acikcasi kafami onlarla hic mesgul edipde sormadim tek umudum bebegimin benle olmasiydi stressiz
Daha ii oluo bazi seyleri bilmemek bunu anladim yok nie olmadi benimki nie öyle cikti kalinligim az tutarmi bunlari hep burdan ögrendim illaki esime demistir ama esim sorduyordum hersey yolunda diordu sende cokk ii yapmisin canim arastirip moral bozmaktansa dok. Bebeklerimize güvenip beklemek daha ii oluomusaynen canım bende her gıttıgımde e2 p4 ıcın kan verıyodum hıc sonucunu sormadım bılmıyorumda, sadece en son rahım kalınlıgını bakarken solemıstı okadar.
Transferin hayırlı olsun canim hayırlı müjdeler vermeyi nasipvetsin. MEVLAMarkadasları gunaydınlar hepinize..... dun kontrolum vardı, rahım ıstenılen kalınlıga gelmıs CUMA gunu saat:09.30 da transverım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Canim benim Seninde hayırlı olsun transferin müjdeli haberler verirsiniz InsallahCanım çok sevindim. Benim yarın transferim senin de iki gün sonra. İnşallah birlikte hamileyiz diye bağırırız burdan. Bak gördün mü nar suyunun faydasını. Rabbim aslında herşeyi bizler için yaratmış ama biz bazen farkına varmıyoruz.
Başka ne ilaçlar içiyorsun canım. Ben günde 9 tane hap ve 1 iğne
Saol canim. Insallah hepimiz pozitif sonucu goruruz.Yumurtalarin gelisir merak etme canim. Her sabah ac karnina ari sutu bal polen karisimindan ye. Bir tane incir ye. Gun icinde de incir ye. Cok faydaliymis yumurtalar icin. Havuc suyu ic. Opudan once ilaclara takviye. Insallah kaliteli yumurtalarin olur.Canim benim Seninde hayırlı olsun transferin müjdeli haberler verirsiniz Insallah
Canim biz iiz benim herhafta kontrolüm vardi bu haftada gòrdûm minigimi dok. İlaclarimizi kesti bi folik bide progestron kullaniorum oda fitil zate sen nasilsin yorgunluk disinda kendinede bebeginede dikkat et öyle dûsûnmen normal cok kûcûkler bir harekitimiz acaba sorusunu getirior aklimiza ben daha dûn gördûm bugün gene korku sardi haftaya sali icin ahh biz anne adaylarii cokk pipirikliyiz cok jele kiminin esleri ondan daha pipirikliyse benimki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?