Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim transfefin simdiden hayirli ugurlu olsun.bebisin sana sImsIkI tutunsun seni birakmasin insallahhh.saglikla hayirlisiyla insallah rabbim versin muradini

Bebeğini ve seni sabırsızlıkla aramıza bekliyoruz canım hadi alda gel minnağı Rabbim bebeğini sana senide eşine bağışlasın inşallah

Kizlar merhaba rbbm hepimnzn gonlune gore versin bi ay once ilk tup denemmde negatif sonuc almstim ve dr bizden genetik tarma ve histereskopi istemsti gentk tram testini yptik sonclrmzi aldk bnm kanmda pihtilasma oldugunu soyledi boyle bi durumla karsilasan varmi histerskopiyi cekmedim acaba cekmeme gerk varmi cnku dr demisti neden tutmmadgna dair hstreskpiyle rahim duvarinda bkariz smdi kan pihtilasmasi ciktiya embriyo tutnmasna engel oluyomu

pek bir bılgım yok ama canım onun için iğne verıyorlar sonra aspirin verıyorlar kafana takma onları inşallah herşey yolunda gıder güzel heberler alırsın hep..

evet canım bu tedavımde, benım yumurtalar tolandı donduruldu, cuma da transverım var allah ızın ederse.
insallahbtranferin hayırlı ugurlu olur neden tedavi olduğun ay neden yapmadılar transferini doldurulmuş olarak yaptılar cok soru sordum dimi kusura kalma hayırlı haberlerini bekliyoruzzz sevgiler

Canim benim insallah hepimiz aldigimiz gûnleri görelim Allah in izniyle ohh ne güzel keske benimkide öyle olsa bu 4. Cû diyemi bilmem azcik rahatsizim desem yada sanci var orda desem ondakkada bir sorar evde yoksa arar ama iiki öle eslerimiz varki en bûyûk destekcilerimiz sende gör kuzunu benimde halsizligim yeni basladi gece tuvalete cok kalkardim bir haftadir uykudan bir yada iki defa kalkiorum ohh mide bulantin gecmis cok sevindim insallah sorunsuz atlatirsin benimde haftalar arttikca cogalio pazartesinden beri karisigim rahatsiz etmeye basladi bunada sûkûr arkadasim dikkat et kendine bebisine Allah yardimcimiz olsun insallah

Canimm nazli bebegin ve transferin simdiden hayirli olsun insallah siki siki tutunup hic birakmasinnn mutlulugun bebisinle bol bol olsun

bugün kımsecıkler yok galıba..
ah canım sorma dünkü elektrik kesintisinin izleri telefon ve internet bağlantılarımız bu saate kadar yoktu. resmen dış dünyayla bağlantım koptu.söz verdiğim gibi saat 2 gibi ceren arkadaşımız için fetih suresi okudum dua ettim

Arkadaşlarım merhabalar.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum sizlerle ağlıyorum sizlerle gülüyorum mutlu oluyorum.Benimde ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı ve 2.ye adım attık ve şuan herşey yolunda gözüküyor ve hatta bi değişiklik olmazsa cumartesi opunu yaparız dedi doktorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.
Yarın kontrol var.Tedaviye 25 martta başladık ve hala menogon ve yumurta çatlamasın diye cetrotide iğne oluyorum.31 martta yaptırdığım e2 sonucum 580 çıktı ve hoca çok iyi dedi.İnşallah sonucuda iyi olur.Allahım yardımcımız olsun.Kucaklarımız boş kalmasın.

Aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı, sonucun muhteşem olsun inşallah..

Allah kabul etsin canım, ne kadar ince bir düşünce helal valla..

inşallah bu defa bebişin seninle olacaktır tatlım....tayfun hocam adet olunca benide bekliyor ona göre devam edeceğiz..

Teşekkür ederim canım.Belki hastanede karşılaşırız ne zaman geliyor seninkiler.Tayfun hoca gerçekten çok iyi.Onun yanında kendimi çok rahat hissediyorum.
daha bir haftası var benimkilerin gelmesine...bana fakültede histeroskopi veya laparoskopi yapacak..

Teşekkür ederim canım.Belki hastanede karşılaşırız ne zaman geliyor seninkiler.Tayfun hoca gerçekten çok iyi.Onun yanında kendimi çok rahat hissediyorum.
Aysesahracım hani duvarda bir resim varya tüp bebek merkezinde ben inanıyorum arkadaşım o resimden tekrar çektirmek için bize tek tek telefon açacaklar ve biz o resimde olacağız Allahın izniyle bebeklerimizle.

Aysesahracım hani duvarda bir resim varya tüp bebek merkezinde ben inanıyorum arkadaşım o resimden tekrar çektirmek için bize tek tek telefon açacaklar ve biz o resimde olacağız Allahın izniyle bebeklerimizle.
ben o resim çekildiğinde oradaydım ama resimde değilim... resimde bebekleri olanlar var biz diğer odada hocanın sunumunu izliyorduk.. o zamanda davet ettiler yine yaparlarsa çağırırlar tatlım...seve sevede giderim..

canım hos geldın aramıza tedavın hayırlı olur ınsallah. en yakın zamanda da bebısıne kavusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…