Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar mrb aranizda keseyi gorenler degeriniz kacti sizin keseyi gordugunuzde bnm transferin 15.gunnu yani pazartesi degerim 597.4cikti cumarteside keseye bakilacak cok endiseliyim insallah hayrlisiyla keselerde gorunur bi sıkınti cikmaz rabbim isteyen herkese nasip wtsin insallahhh banada hayrli haberler aldirsin insallahh

Canim tedavin hayirli olsun hosgeldin yuvamiza insallah hayirlisiyla busefer tedavin umudunla beveginle sonlanir da mutlu olursun biz burda hem sevinioruz sevinirken bi arkadasimizin derdiyle aglioruz aramizda yabancilik cekmezsin insallah hakkinda hatta hakimizda hayirlisi olur

Sağol canım benim..evet onlar en büyük destekcilerimiz dediğin gibi iyi ki varlar Bu şikayetler mutlu da ediyor insanı bir yandan aslında :)) çok şükür. .onlar sağlıklı olsun da başka hicbirseyin önemi yok..hepsi geçici şeyler..sen de dikkat et canım bebise ve kendine

Canımcım bu saatte ve uyanıksın, bebiş tepikliyor da uyutmuyormu yoksa

transverınız yapıldıktan sonra neler yaptınız arkadaslar, nelere dıkkat ettınız neler yedınız ıctınız??

canım transverden sonra neler yaptın, neler yedın anlatırmısın.. valla bızımkıler benı test gunune kadar yatırma planı yapıyor,..
İlk denememde o kadar çok dikkat ettimki, sadece tuvalete kalktım, sonuç negatif. Bunda yani 3. denememde hiç dikkat etmedim. Sabit dikilmedim sadece. Arada uzanıp dinlendim. Yürüyüş yaptım bol bol. Temiz hava iyi geliyor. Yatıp durmak dolaşım olmadığından önerilmiyor aslında. Ananas yedim muhakkak. Kabak çekirdeğini kabız olmamak için yedim. Süt, kayısı ve incir yedim. Yani direk hamile moduna girerek ona göre beslendim.

anladım canım sagol, senın kacıncı gun embrıyosuydu?

İnşallah canım, inşallah o günlerde gelecek. Varlığına öyle emin olacağız sanırım.

Inşallah canımm..aynen onu hissetmek istiyorum biran önce :) bu şekilde emin olacağız dediğin gibi..

Birşey soracağım yarın kontrolum var artık vajinal değil karından bakar değil mi doktor?

Inşallah canımm..aynen onu hissetmek istiyorum biran önce :) bu şekilde emin olacağız dediğin gibi..

Birşey soracağım yarın kontrolum var artık vajinal değil karından bakar değil mi doktor?
Evet canım, karından görünür artık bebişin. Benim keseyi de karından bakarak görmüştü doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…