Hoşbulduk canım sağolasın.canım hos geldın aramıza tedavın hayırlı olur ınsallah. en yakın zamanda da bebısıne kavusursun..
Bende bende........ben o resim çekildiğinde oradaydım ama resimde değilim... resimde bebekleri olanlar var biz diğer odada hocanın sunumunu izliyorduk.. o zamanda davet ettiler yine yaparlarsa çağırırlar tatlım...seve sevede giderim..
Canim tedavin hayirli olsun hosgeldin yuvamiza insallah hayirlisiyla busefer tedavin umudunla beveginle sonlanir da mutlu olursun biz burda hem sevinioruz sevinirken bi arkadasimizin derdiyle aglioruz aramizda yabancilik cekmezsin insallah hakkinda hatta hakimizda hayirlisi olurArkadaşlarım merhabalar.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum sizlerle ağlıyorum sizlerle gülüyorum mutlu oluyorum.Benimde ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı ve 2.ye adım attık ve şuan herşey yolunda gözüküyor ve hatta bi değişiklik olmazsa cumartesi opunu yaparız dedi doktorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.
Yarın kontrol var.Tedaviye 25 martta başladık ve hala menogon ve yumurta çatlamasın diye cetrotide iğne oluyorum.31 martta yaptırdığım e2 sonucum 580 çıktı ve hoca çok iyi dedi.İnşallah sonucuda iyi olur.Allahım yardımcımız olsun.Kucaklarımız boş kalmasın.
Canim benim insallah hepimiz aldigimiz gûnleri görelim Allah in izniyle ohh ne güzel keske benimkide öyle olsa bu 4. Cû diyemi bilmem azcik rahatsizim desem yada sanci var orda desem ondakkada bir sorar evde yoksa arar ama iiki öle eslerimiz varki en bûyûk destekcilerimiz sende gör kuzunu benimde halsizligim yeni basladi gece tuvalete cok kalkardim bir haftadir uykudan bir yada iki defa kalkiorum ohh mide bulantin gecmis cok sevindim insallah sorunsuz atlatirsin benimde haftalar arttikca cogalio pazartesinden beri karisigim rahatsiz etmeye basladi bunada sûkûr arkadasim dikkat et kendine bebisine Allah yardimcimiz olsun insallah
Hoşbulduk canım sağolasın.
Canımcım bu saatte ve uyanıksın, bebiş tepikliyor da uyutmuyormu yoksaSağol canım benim..evet onlar en büyük destekcilerimiz dediğin gibi iyi ki varlarBu şikayetler mutlu da ediyor insanı bir yandan aslında :)) çok şükür. .onlar sağlıklı olsun da başka hicbirseyin önemi yok..hepsi geçici şeyler..sen de dikkat et canım bebise ve kendine
canım transverden sonra neler yaptın, neler yedın anlatırmısın.. valla bızımkıler benı test gunune kadar yatırma planı yapıyor,..Günaydın kader arkadaşlarımYağmurlu bir Eskişehir'den hepinize kucakkkkk dolusu sevgiler....
İlk denememde o kadar çok dikkat ettimki, sadece tuvalete kalktım, sonuç negatif. Bunda yani 3. denememde hiç dikkat etmedim. Sabit dikilmedim sadece. Arada uzanıp dinlendim. Yürüyüş yaptım bol bol. Temiz hava iyi geliyor. Yatıp durmak dolaşım olmadığından önerilmiyor aslında. Ananas yedim muhakkak. Kabak çekirdeğini kabız olmamak için yedim. Süt, kayısı ve incir yedim. Yani direk hamile moduna girerek ona göre beslendim.canım transverden sonra neler yaptın, neler yedın anlatırmısın.. valla bızımkıler benı test gunune kadar yatırma planı yapıyor,..
anladım canım sagol, senın kacıncı gun embrıyosuydu?İlk denememde o kadar çok dikkat ettimki, sadece tuvalete kalktım, sonuç negatif. Bunda yani 3. denememde hiç dikkat etmedim. Sabit dikilmedim sadece. Arada uzanıp dinlendim. Yürüyüş yaptım bol bol. Temiz hava iyi geliyor. Yatıp durmak dolaşım olmadığından önerilmiyor aslında. Ananas yedim muhakkak. Kabak çekirdeğini kabız olmamak için yedim. Süt, kayısı ve incir yedim. Yani direk hamile moduna girerek ona göre beslendim.
3. gün embriyosuydu, 1. kalite 2 adet konulduanladım canım sagol, senın kacıncı gun embrıyosuydu?
Canımcım bu saatte ve uyanıksın, bebiş tepikliyor da uyutmuyormu yoksa
İnşallah canım, inşallah o günlerde gelecek. Varlığına öyle emin olacağız sanırım.Gunaydin canimm tuvalet ve su icin kalkmistim birdaha uyuyamadim tabiki..ay insallah tekmeledigi icin uyuyamadigim gunlerde gelir
İnşallah canım, inşallah o günlerde gelecek. Varlığına öyle emin olacağız sanırım.
Evet canım, karından görünür artık bebişin. Benim keseyi de karından bakarak görmüştü doktor.Inşallah canımm..aynen onu hissetmek istiyorum biran önce :) bu şekilde emin olacağız dediğin gibi..
Birşey soracağım yarın kontrolum var artık vajinal değil karından bakar değil mi doktor?
Evet canım, karından görünür artık bebişin. Benim keseyi de karından bakarak görmüştü doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?