Gunaydin canm Amamasi Nezaman yemeye basladin ve nekadar yedin insallah sirayla Bisde o diygularo tadariz Allahim saglikla eline aldirsin canim sevgilerİlk denememde o kadar çok dikkat ettimki, sadece tuvalete kalktım, sonuç negatif. Bunda yani 3. denememde hiç dikkat etmedim. Sabit dikilmedim sadece. Arada uzanıp dinlendim. Yürüyüş yaptım bol bol. Temiz hava iyi geliyor. Yatıp durmak dolaşım olmadığından önerilmiyor aslında. Ananas yedim muhakkak. Kabak çekirdeğini kabız olmamak için yedim. Süt, kayısı ve incir yedim. Yani direk hamile moduna girerek ona göre beslendim.
Bizde heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz cnm simdiden hayirli olsungunaydın kızçeler...... transverime geri sayım başladı, cok heyecanlıyım...
Bol hosaf ic cnm kabiz olmaman icin, ilaclar etkiliyor malesef ikinmamaya bak.posali beslen bol.bol cnm meyvana sebzene proteine dikkat et ve eger yatma imkanin varsa yat ben 7 marttan beri yatiuorum iyikidr yatiyorum gecen hafta lekelenmem basladi kanamam eger hareket etmis olsaydim daha farkli olurdutransverınız yapıldıktan sonra neler yaptınız arkadaslar, nelere dıkkat ettınız neler yedınız ıctınız??
canım transverden sonra neler yaptın, neler yedın anlatırmısın.. valla bızımkıler benı test gunune kadar yatırma planı yapıyor,..
sagol canım evet yatıcam bende, bugun benım ıcın hazırlık gunu bı kac gunluk yemek, pasta borek yapıcam. evet hosafta papayım bari..Bol hosaf ic cnm kabiz olmaman icin, ilaclar etkiliyor malesef ikinmamaya bak.posali beslen bol.bol cnm meyvana sebzene proteine dikkat et ve eger yatma imkanin varsa yat ben 7 marttan beri yatiuorum iyikidr yatiyorum gecen hafta lekelenmem basladi kanamam eger hareket etmis olsaydim daha farkli olurdu
amin canım, tavsiyelerini dinliycem..Öncelikle transferin hayırlı uğurlu olsun. Kimse seni yatırmasın yattıkça kafaya takacaksın. Dikkatli davran, yavaş hareket et ama et. Ben ilk üç gün evdeydim ama sadece ilk gün transfer sonrası yattım sonra kalktım. 2. günü çıkıp sağlık merkezine gittim. 5. günü işe başladım. 6 günü yine aynı şekilde çıktım biraz yürüyüş yaptım. 7. günü bir alışveriş merkezine gidip bir saat dolaştım. Ben herkese aynı tavsiyeyi veriyorum. Yanında sana arkadaşlık yapacak biri olsun sürekli kafanı meşgul etsinler. Düşünme kurma.
Ben 4 tedavi geçirdim bunların ilkinden canlı doğumum var, onda ananas, kabak çekirdeği yemiştim. 2ve 3. de de yedim ama tutmadı. 4. de doğru düzgün de yemedim. Bu sefer Allah sağlıkla kucağıma aldığım günleri de göstersin ikizlere gebeyim.
Amin canım, her isteyen bu duyguyu yaşasın inşallah. Taransfer öncesi yemeğe başladım. Günde bir dilim gibi, sonrasında da aynı şekilde test sonucuma kadar yedim. Günde bir avuç ceviz, fındık, badem muhakkak yedim. Haftada iki gün balık muhakkak. Öncesinde de sonrasında da yedim. Vallahi boğazıma çok iyi bakıp bebiş orada yokmuş gibi davrandım. Rahat olup stres yapmadım kendime.Gunaydin canm Amamasi Nezaman yemeye basladin ve nekadar yedin insallah sirayla Bisde o diygularo tadariz Allahim saglikla eline aldirsin canim sevgiler
Canim ne gûzel ifade etmisin aynen yaa onlar saglikli olsunlarda biz herseye katlaniriz Allah im yeterki güc kuvvet versin bize sende dikkat et yigenimee annesi insallah gecer hayirlisiyla alalim kucaklarimizaSağol canım benim..evet onlar en büyük destekcilerimiz dediğin gibi iyi ki varlarBu şikayetler mutlu da ediyor insanı bir yandan aslında :)) çok şükür. .onlar sağlıklı olsun da başka hicbirseyin önemi yok..hepsi geçici şeyler..sen de dikkat et canım bebise ve kendine
Canim okuyamadiysan ben alip okuyum 5.000 i,arkadaslar alip okuyamiyan varsa lutfen buradan yazabilirlermi yarin neselim arkadasim bagisliycakti.Kızlar bu aralar işlerim çok yoğun,ceren20 için aldığım duayı bitiriyorum. @kriziantem86 için aldığım duayı okuyamayacağım sanırım. 5.000 adet almıştım. Okuyabilecek kimse varmı? Yoksa gece bitirmeye çalışacağım.
Canım okuyabildiğimi okuyacağım ama 5000 i tamamlayamam sanırım.Canim okuyamadiysan ben alip okuyum 5.000 i,arkadaslar alip okuyamiyan varsa lutfen buradan yazabilirlermi yarin neselim arkadasim bagisliycakti.
Suanda annem kardesim ve ben okuyoruz sen okuma istersen.okudugun varmi hic?Canım okuyabildiğimi okuyacağım ama 5000 i tamamlayamam sanırım.
Şimdi başlayacaktım. 1000 okuyayım ama, üzülürüm yoksa. Benim de çorbada tuzum olsun.Suanda annem kardesim ve ben okuyoruz sen okuma istersen.okudugun varmi hic?
Tamam canim 1000 oku sen o zaman belki senin duani kabul eder rabbim 4000 de biz okuyalim,anlastikmi:)Şimdi başlayacaktım. 1000 okuyayım ama, üzülürüm yoksa. Benim de çorbada tuzum olsun.
Tamam canım, ben okumaya başladım.Tamam canim 1000 oku sen o zaman belki senin duani kabul eder rabbim 4000 de biz okuyalim,anlastikmi:)
Transferi yaklasan arkadaslara 70.000 lem yelid velem yuled okuyoruz isteyen istedigi kadar alip okuyo 70.000 tamamlandiginda o kisiye bagisliyoruz,sira ben ve ceren arkadasimizda yarin bagislanicak inseAllah transferimiz oldu test gunumuzu bekliyoruz Allahim hayirlisiyla guzel haberi almanizi cumlesiyle beraber nasip eder.Amin..Arkadaşlarım sabah 9 da kan verdim akşamda dr.muayene edecek internetten sonucuma baktım tedavimin 9.günü ve e2 değerim 1200 çıktı.Sanki bu cumartesi opu olurum gibi.Bu arada bende okuyayım dua arkadaşımız için biraz bilgi verirmisiniz.Aranıza yeni katıldım.Allah yardımcımız olsun.
Canım bende okumak istiyorum işyerindeyim.Zikirmatiğim hep benimledir ve okuyabildiğim kadar okumak istiyorum.Şu an sayı olarak kaçtasınız ve okuduğumu buraya yazıyoruz değilmi.Transferi yaklasan arkadaslara 70.000 lem yelid velem yuled okuyoruz isteyen istedigi kadar alip okuyo 70.000 tamamlandiginda o kisiye bagisliyoruz,sira ben ve ceren arkadasimizda yarin bagislanicak inseAllah transferimiz oldu test gunumuzu bekliyoruz Allahim hayirlisiyla guzel haberi almanizi cumlesiyle beraber nasip eder.Amin..
Canım okuyabildiğimi okuyacağım ama 5000 i tamamlayamam sanırım.
Canım okuyabildiğimi okuyacağım ama 5000 i tamamlayamam sanırım.
Abim benim ben 4000 okumustum Hatta yazdim onuda Katn ozaman tamamlaniyo herhalde benimde sali opun var buyuk ıhtimal haftaya prsmbe yada Cuma Allah nasipvederse transferim var Rabbim sirayla hepimiz mutluluklarimizi paylasiriz sevgiler ben okudukca yaziyorumCanım okuyabildiğimi okuyacağım ama 5000 i tamamlayamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?