Canim benim olacakti KislarAbim benim ben 4000 okumustum Hatta yazdim onuda Katn ozaman tamamlaniyo herhalde benimde sali opun var buyuk ıhtimal haftaya prsmbe yada Cuma Allah nasipvederse transferim var Rabbim sirayla hepimiz mutluluklarimizi paylasiriz sevgiler ben okudukca yaziyorum
Kizlar isteyen istigi kadarmi Okuyo yoksa okudunu yaziyo ben okudugumu yaziyorum kizlar sevgilerTransferi yaklasan arkadaslara 70.000 lem yelid velem yuled okuyoruz isteyen istedigi kadar alip okuyo 70.000 tamamlandiginda o kisiye bagisliyoruz,sira ben ve ceren arkadasimizda yarin bagislanicak inseAllah transferimiz oldu test gunumuzu bekliyoruz Allahim hayirlisiyla guzel haberi almanizi cumlesiyle beraber nasip eder.Amin..
CanımCanım bende okumak istiyorum işyerindeyim.Zikirmatiğim hep benimledir ve okuyabildiğim kadar okumak istiyorum.Şu an sayı olarak kaçtasınız ve okuduğumu buraya yazıyoruz değilmi.
Canım sayı alıyoruz. @kriziantem86'e söyleyelim senin 4000 adeti ona sayarız. Teşekkürler bu aradaKizlar isteyen istigi kadarmi Okuyo yoksa okudunu yaziyo ben okudugumu yaziyorum kizlar sevgiler
Canim benim tamamlandi biz okuduk 4000 senin okudun 1000 le benim 5000 e tamamlandi benim icin gerekmiyor suan insaAllah alan diger arkadaslarda okumustur.Canım sayı alıyoruz. @kriziantem86'e söyleyelim senin 4000 adeti ona sayarız. Teşekkürler bu arada
Oh maşallah Allah kabul etsin, ne çabuk okudunuz. Bitirenler @neşeli41' e özelden yazıyor. Okumuşlardır herhalde. Ay inşallah bu dualar karşılığında güzel haberlerinizi alalım.C
Canim benim tamamlandi biz okuduk 4000 senin okudun 1000 le benim 5000 e tamamlandi benim icin gerekmiyor suan insaAllah alan diger arkadaslarda okumustur.
Canım okuduğun 4000 iAbim benim ben 4000 okumustum Hatta yazdim onuda Katn ozaman tamamlaniyo herhalde benimde sali opun var buyuk ıhtimal haftaya prsmbe yada Cuma Allah nasipvederse transferim var Rabbim sirayla hepimiz mutluluklarimizi paylasiriz sevgiler ben okudukca yaziyorum
canim benim. Yazdigin iyi oldu ozaman ben ozelden yazarim neselime bakalim sirada hangi arkadsimiz var insallah bagisladigimiz arkadslarimiz guselvhabelrrle gelirler Allah nasipvederse benimkide haftaya sali op persembe yada cuma Transfer var Allah herkesin gonlune gore versinOh maşallah Allah kabul etsin, ne çabuk okudunuz. Bitirenler @neşeli41' e özelden yazıyor. Okumuşlardır herhalde. Ay inşallah bu dualar karşılığında güzel haberlerinizi alalım.
Aminnn aminn inseAllah bugun e2 ve p4e bakilicak insaallah degerlerin yuksektir,senin degerlerin nasildi canim ve kacinci tup bebegin bu?Oh maşallah Allah kabul etsin, ne çabuk okudunuz. Bitirenler @neşeli41' e özelden yazıyor. Okumuşlardır herhalde. Ay inşallah bu dualar karşılığında güzel haberlerinizi alalım.
Kislar benim okudugum 4000 eksige saydinizmi saymadiysaniz neseli arkadsima yazayim siradaki arkadsima yazsin Allahimbbitkin beraberlik ne gusel hepinuzin agzina yuregine saglik dualarimuzin Kabul olmasi dilegiyleC
Canim benim tamamlandi biz okuduk 4000 senin okudun 1000 le benim 5000 e tamamlandi benim icin gerekmiyor suan insaAllah alan diger arkadaslarda okumustur.
Arkadasim suan transferimin 5.gunundeyim ve hic bi agrim sizim yok endiseleniyorum,sen hamilesin tecrubelisin agrin sizin olmusmuydu?Günayfin kizcelerim.buara pek giremiyofum aklimdasiniz ama.tedavide veya transfer olanlar transfer bekleyenler.rabbim hepinizin isini rast getirsin saglikla bebisleriniz tutusun insallah.hamisler bebislerimizi bizlerde insallah hep birlikte saglikla kucagimiza aliriz.öpüyorum sizi
Sen okuduklarini baska arkadasa yazdir canim benim tamamlandi.Kislar benim okudugum 4000 eksige saydinizmi saymadiysaniz neseli arkadsima yazayim siradaki arkadsima yazsin Allahimbbitkin beraberlik ne gusel hepinuzin agzina yuregine saglik dualarimuzin Kabul olmasi dilegiyle
canım 5 güne kadar bendede hiç agrı sızı olmadı sonra ohss oldum cok kötüydü karnım 6 aylık oldu sıvı toplamıştı karnım 9. gün muyane için gttim karnımı göstercektım kanda verelim dedi ve 124 cıktı şimdi kalp atışı için bekliyorum rabbim saglıkla inşallah mutlu güzel haberleriznizi almayı nasip ederAr
Arkadasim suan transferimin 5.gunundeyim ve hic bi agrim sizim yok endiseleniyorum,sen hamilesin tecrubelisin agrin sizin olmusmuydu?
Ben değerlerimi hiç öğrenmedim canım, kendimi tamamen doktoruma bıraktım. Beni sadece yumurta sayısı ve kalitesi ilgilendirmişti. 3. denemem canım. Umarım senin de en güzel değerlerin olur.Aminnn aminn inseAllah bugun e2 ve p4e bakilicak insaallah degerlerin yuksektir,senin degerlerin nasildi canim ve kacinci tup bebegin bu?
Allah çok büyük canım, belirtilere takılma, her hamilelik farklı olduğu gibi, her transfer sonrasında yaşananlarda farklı. Ben de hiçbirşey yoktu denecek kadar az şikayetler oldu. Arada kasıklarıma sancı girdi ama belli belirsiz bir de belim ağrıdı. Ama bunların hepsi kullandığımız ilaçların yan etkilerinde yazıyor. Rabbim bebişini sana bağışlasın...Kizlar benimde 2.denemem ilkinde hamile kaldim ama dusuk yaptim dondurulmuslarla denedim gerci ilkide dondurulmusdu,ilkinde bayaga kasik bel agrisi cektim bunda tik yok hic bisiyin olmamasi endiselendiriyo butun aile bekliyo sonucu o dahada heyecanlandiriyo beni ya olumsuz cikarsa benim kadar ailemizde uzulucek Allahim sen yardim et rabbim.
canım okudukça söylersek karışıklık oluyor. o yüzden önce sayı alıyoruz şu kadar okurum diye her cuma neşeli arkadaşımız duası ile bağışlıyor. bu akşam veya yarın dağıtım yapar haftaya cumaya kadar astaravistama arkadaşımıza okuyacağız. sen bu 4.000 i hiç karıştırma atıyorum 10.000 alıyorum de 6.000 daha oku anlatabildim mi:)Kislar benim okudugum 4000 eksige saydinizmi saymadiysaniz neseli arkadsima yazayim siradaki arkadsima yazsin Allahimbbitkin beraberlik ne gusel hepinuzin agzina yuregine saglik dualarimuzin Kabul olmasi dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?