Benim biraz pembemsi bişey olmuştu ama doktorumun dediğine göre tahrişten kaynaklıymış. Olacak diye birşey yokmuş zatenAminn İnsaAllahhh hepimizin canim hepimizin,peki yerlesme kanamaniz oldumu kizlar?
Anladim canim,benimde ilkinde pembe bi kan gelip sonra durmustu kan gelmemesi daha saglikli oldugunu soyluyorlar,bakalim yuce rabbim ne gostericek.Benim biraz pembemsi bişey olmuştu ama doktorumun dediğine göre tahrişten kaynaklıymış. Olacak diye birşey yokmuş zaten
İlkinde düşüğün ne zaman olmuştu?Anladim canim,benimde ilkinde pembe bi kan gelip sonra durmustu kan gelmemesi daha saglikli oldugunu soyluyorlar,bakalim yuce rabbim ne gostericek.
Transferden kaç gün sonra ya da kaç haftalıkken düştü?Subatta ilk dusugum oldu adetle attim,2.adetim oldu 3.de basladik yeni transfer icin.
İstedim pardonNe zamana kadar düşük riskimiz var onu öğrenmek istedi @kriziantem86
4 bitip 5 e giricegi zaman dustu sanirim.test sonucumda ole yaziyodu.Transferden kaç gün sonra ya da kaç haftalıkken düştü?
Gözün aydın tatlım, sıkı sıkı yapışsınlar anneciklerine..Canlarim bebislerimi aldim geldim. Allahim ne güzel bir duyguymus. O iki tane ışığı gorunce tutamadim kendimi.Allahim insallah sıkı tutunmuslardir bana. Birakmasinlar beni nolur Allahim.
Canim kardeslerim guzel dilek ve dualarini icin cok teşekkür ederim. Bundan sonrasi dua etmek. Yiyecek ekmekleri varsa Allah onlara can verir. Sabirla bekliyorum.
Ne yapacagimi şaşırıyorum. Ne yesem nasıl yatsam. Hamis arkadaşlari şimdi daha iyi anlıyorum.
Hepinizi cok seviyorum.
Allah razi olsun arkadasim. Allah ne muradin varsa en kisa zamanda versin insallah. Ne kadar yuce gonullusunuzah canım sorma dünkü elektrik kesintisinin izleri telefon ve internet bağlantılarımız bu saate kadar yoktu. resmen dış dünyayla bağlantım koptu.söz verdiğim gibi saat 2 gibi ceren arkadaşımız için fetih suresi okudum dua ettim
Tatlım bu kez anneciğine öylebir tutunmuştur ki 9 ay bırakmamacasına inşallah..4 bitip 5 e giricegi zaman dustu sanirim.test sonucumda ole yaziyodu.
İnsaAllah canimm İnsaAllah neler vermezdim:)birakmazlar umarim.ceren arkadasim transferin hayirli olsun kacinci gun embriyosu kac tane koydular burde yasin kac:)Tatlım bu kez anneciğine öylebir tutunmuştur ki 9 ay bırakmamacasına inşallah..
Tatlım dualarım seninle, endişe etme birşey yoktur umarım. Arada kanamalar olabiliyormuş bazı hamişlerde normal diyorlar. Hemen endişe etme arkadaşım. Allahım çok büyük bebişin seninledir..Slm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi
Gecmisolsun cnm meraklanma sakin ol dua et bol bol herkezde oluyo benim 4 aylik hamile arkadasim var onun hala ara ara kanamasi var.Slm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi
Canim kotu dusunme ins biseyin yoktur dua edekim birbirimiza kesilsin su kanamamlar bizleerede iyi haberlerini vercnmSlm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi
Canim benim sımsiki tutunsunlar annelerine HIc birakmasinlar mujdeli haberini aliriz insallahCanlarim bebislerimi aldim geldim. Allahim ne güzel bir duyguymus. O iki tane ışığı gorunce tutamadim kendimi.Allahim insallah sıkı tutunmuslardir bana. Birakmasinlar beni nolur Allahim.
Canim kardeslerim guzel dilek ve dualarini icin cok teşekkür ederim. Bundan sonrasi dua etmek. Yiyecek ekmekleri varsa Allah onlara can verir. Sabirla bekliyorum.
Ne yapacagimi şaşırıyorum. Ne yesem nasıl yatsam. Hamis arkadaşlari şimdi daha iyi anlıyorum.
Hepinizi cok seviyorum.
Tamam canim benim Oyle yapayim ozaman Gebilde Biras once merkezden aradilar carsambaymis opum buyuk ıhtimal cuma yada cumartesi Transfer Allahim herksein gonlune gore versin sevgilercanım okudukça söylersek karışıklık oluyor. o yüzden önce sayı alıyoruz şu kadar okurum diye her cuma neşeli arkadaşımız duası ile bağışlıyor. bu akşam veya yarın dağıtım yapar haftaya cumaya kadar astaravistama arkadaşımıza okuyacağız. sen bu 4.000 i hiç karıştırma atıyorum 10.000 alıyorum de 6.000 daha oku anlatabildim mi:)
Tatlim endisrlwnme insallah bisey yoktur kirmizi olm.adigi muddetce korkma kuzumSlm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?