Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Benim biraz pembemsi bişey olmuştu ama doktorumun dediğine göre tahrişten kaynaklıymış. Olacak diye birşey yokmuş zaten
Anladim canim,benimde ilkinde pembe bi kan gelip sonra durmustu kan gelmemesi daha saglikli oldugunu soyluyorlar,bakalim yuce rabbim ne gostericek.

Subatta ilk dusugum oldu adetle attim,2.adetim oldu 3.de basladik yeni transfer icin.

Canlarim bebislerimi aldim geldim. Allahim ne güzel bir duyguymus. O iki tane ışığı gorunce tutamadim kendimi.Allahim insallah sıkı tutunmuslardir bana. Birakmasinlar beni nolur Allahim.
Canim kardeslerim guzel dilek ve dualarini icin cok teşekkür ederim. Bundan sonrasi dua etmek. Yiyecek ekmekleri varsa Allah onlara can verir. Sabirla bekliyorum.
Ne yapacagimi şaşırıyorum. Ne yesem nasıl yatsam. Hamis arkadaşlari şimdi daha iyi anlıyorum.
Hepinizi cok seviyorum.

Gözün aydın tatlım, sıkı sıkı yapışsınlar anneciklerine..Elini karnına koyup konuş onlarla, gir hamilelik moduna canım benim, haydi hayırlı sonuçların olsun...

Allah razi olsun arkadasim. Allah ne muradin varsa en kisa zamanda versin insallah. Ne kadar yuce gonullusunuz

Slm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi

Slm kizlar acilde bekliorum hafif sancim var ve kahvemsi lekelerim birdaha oldu herseyin hayirlisi
Tatlım dualarım seninle, endişe etme birşey yoktur umarım. Arada kanamalar olabiliyormuş bazı hamişlerde normal diyorlar. Hemen endişe etme arkadaşım. Allahım çok büyük bebişin seninledir..

Canim benim sımsiki tutunsunlar annelerine HIc birakmasinlar mujdeli haberini aliriz insallah

Tamam canim benim Oyle yapayim ozaman Gebilde Biras once merkezden aradilar carsambaymis opum buyuk ıhtimal cuma yada cumartesi Transfer Allahim herksein gonlune gore versin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…