İlk duyunca kötü oldum ama maşallah iyi haberlerini aldıkça ben de mutlu oldum allahım inşallah müjdeyi en kısa zamanda nasip ederCanım benim üzülme, biz böyle oldukça arkadaşımızı da üzüyoruz. Maşallah o çok metanetli davrandı ve 1-2 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağını söyledi. İnşallah burda onun da bebeğini kucağını aldığını okuyup, hep birlikte sevineceğiz. Onuda ekleyelim dua listemize. Bu bir sınav ve çok zor bir sınav. Allaha sığınan kazanıyor.
Sen de üze canım kendini, Allah hepimizin yardımcısı olsun. El açıp dua edelim o güzel günleri görmek için.
Çok haklısin tatlım maşallah allahım inşallah güzel haberlerini alırızcanım ben de cumartesi akşam görünce senin gibi oldum aynı çok kötü hissettim kendi bebeğimi kaybetmiş gibi. nasılda benimsedik birbirimizi çok şükür. ama elden bişey gelmiyor duadan başka. canım ya o bizi tesselli etti ne kadar güçlü bi yürek.rabbim görmez mi bu inancı metaneti. illa ki verecek mükafatını. hepimizin gönlüne göre inşallahhhh
Allahım yardımcımız olsun hayırlısı diyelim üzülme zamanı var demekkiKalp sesi yok.Buraya kadarmış.Ekranda da görmedim bir şey.Kabus gibi kendime gelemiyorum.
Canim bir hamile kadinin ilk 3 ayi dûsûk tehlikesi tasir cok ama cok dikkat etmesi gereken bu 3 aydir benim dok. İlk bebegimde öyle demiisti 3 ayina kadar hicbirsey yapamiolar ama 4 ayinda biraz engelleyebiliolar Allah im kimseye yasatmasin insallahİstedim pardon
Cok sükür bisey yok canim arkadasim Allah razi olsun gönlûne diline saglik bebegimi yine gördúm masallah subhanallah lekenmem onunla alakali degilmis rahim agzimdaki yaradan kaynaklanmis galiba oda belli degil nasib kismet insallah sagsalim kucagimuzada aliriz ve bûtún arkadaslarima da nasib olur insallahTatlım dualarım seninle, endişe etme birşey yoktur umarım. Arada kanamalar olabiliyormuş bazı hamişlerde normal diyorlar. Hemen endişe etme arkadaşım. Allahım çok büyük bebişin seninledir..
Gecmisolsun cnm meraklanma sakin ol dua et bol bol herkezde oluyo benim 4 aylik hamile arkadasim var onun hala ara ara kanamasi var.
Canim kotu dusunme ins biseyin yoktur dua edekim birbirimiza kesilsin su kanamamlar bizleerede iyi haberlerini vercnm
Canlar Allah razi olsun ya cok sûkûr bisey yokmus nebilim ara ara oluo korkuoruz herseyden rahim agzinda yara varmis kûcük ondan olabilirmis Allah im herkese sorunsuz hamilelik nasib etsin insallah herkese nasib etsin insallahTatlim endisrlwnme insallah bisey yoktur kirmizi olm.adigi muddetce korkma kuzum
Kizlar haftya kimin icin dua okunuyo dua aldnzmi onumzdeki cuma icin almadmA
Allahım yardımcımız olsun hayırlısı diyelim üzülme zamanı var demekki
astaravistama için okuyacağız ama henüz dağıtım olmamış bu akşam olsa iyiydi cuma saati başlıyorum benKizlar haftya kimin icin dua okunuyo dua aldnzmi onumzdeki cuma icin almadm
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu bi bebek olsun annesini hiç bırakmasın inşallahhhhCanlarim bebislerimi aldim geldim. Allahim ne güzel bir duyguymus. O iki tane ışığı gorunce tutamadim kendimi.Allahim insallah sıkı tutunmuslardir bana. Birakmasinlar beni nolur Allahim.
Canim kardeslerim guzel dilek ve dualarini icin cok teşekkür ederim. Bundan sonrasi dua etmek. Yiyecek ekmekleri varsa Allah onlara can verir. Sabirla bekliyorum.
Ne yapacagimi şaşırıyorum. Ne yesem nasıl yatsam. Hamis arkadaşlari şimdi daha iyi anlıyorum.
Hepinizi cok seviyorum.
Kizlar merhaba rbbm hepimnzn gonlune gore versin bi ay once ilk tup denemmde negatif sonuc almstim ve dr bizden genetik tarma ve histereskopi istemsti gentk tram testini yptik sonclrmzi aldk bnm kanmda pihtilasma oldugunu soyledi boyle bi durumla karsilasan varmi histerskopiyi cekmedim acaba cekmeme gerk varmi cnku dr demisti neden tutmmadgna dair hstreskpiyle rahim duvarinda bkariz smdi kan pihtilasmasi ciktiya embriyo tutnmasna engel oluyomu
Canım yaa hepimiz tutunacak bi dal arıyoruz işte benim 2. Tedavimde histeroskopi oldum hiç bi sorun olmadığı için de çok ümitlenmiştim oysa 8. Günümde daha test bile yapamadan kanamam başladı biliyorsun şimdi ben de pıhtılaşma testi ve kromozom analizi yaptırıyorum 3. Tedavi için elimde bulunsun diye. Uğraşıyoruz ama rabbim ol derse olacak duamızı eksik etmeyelim....Merhaba canım. Benim de genetik testinde kan pıhtılaşma ihtimali çıktı. Xy 46 krozomu mu yaziyodu sende de ? Eğer öyleyse cok önemli bişey değil. Sadece transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve hap veriyorlar. Ilk tedavi de sadece hap ( coraspin) kullanmıştım bu tedaviye iğne de eklendi onun adi da clexane 4000 die bi iğne. Tabii tutunmayi etkilemesi muhtemel. Histereskopi yi de bu negatif olunca önerdi bende yaptırıp yaptirmamakta kararsizim.ne ise yarıcak diye sormuştum,rahime giden yolu görebileceğini bi sıkıntı var mı yok mu ona bakicagini,birde rahimin içine çizik atacagini söyledi.o da tutunmaya faydası olmasın içinmiş. Bakalım artık bi dahakine Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Canım benim Rabbim gonlunun güzelliği gibi güzel ve hayırlı bi evlat nasip eylesin. Bizde seni seviyoruzCanlarim bebislerimi aldim geldim. Allahim ne güzel bir duyguymus. O iki tane ışığı gorunce tutamadim kendimi.Allahim insallah sıkı tutunmuslardir bana. Birakmasinlar beni nolur Allahim.
Canim kardeslerim guzel dilek ve dualarini icin cok teşekkür ederim. Bundan sonrasi dua etmek. Yiyecek ekmekleri varsa Allah onlara can verir. Sabirla bekliyorum.
Ne yapacagimi şaşırıyorum. Ne yesem nasıl yatsam. Hamis arkadaşlari şimdi daha iyi anlıyorum.
Hepinizi cok seviyorum.
Sence histereskopi yaptırmali miyim gerçi biz başka bi doktora da danisacagiz farklı bir ağızdan yorum almak karar vermede yardimci olur diye düşünüyorum. Ama o da önerirse korkuyorum açıkçası.Canım yaa hepimiz tutunacak bi dal arıyoruz işte benim 2. Tedavimde histeroskopi oldum hiç bi sorun olmadığı için de çok ümitlenmiştim oysa 8. Günümde daha test bile yapamadan kanamam başladı biliyorsun şimdi ben de pıhtılaşma testi ve kromozom analizi yaptırıyorum 3. Tedavi için elimde bulunsun diye. Uğraşıyoruz ama rabbim ol derse olacak duamızı eksik etmeyelim....
Ya ne bileyim keşke dememek için yaptırdık işte 2.250 tl üstelik bir de yol otel masrafları ama ben de bi işe yaramadı belki sende yarar ne diyim tabi başka dr dan da fikir al. Stres işine gelince o hiç bitmiyor kuzum bak 32. Günümdeyim hala tık yok. Olacalsa bi an önce olsa eşim öyle umutluki ilaçlardan gecikmiştir diyorum hayır diyor histeroskopi bu ay ile yaradı. Tutmasam kan verdirecek banaSence histereskopi yaptırmali miyim gerçi biz başka bi doktora da danisacagiz farklı bir ağızdan yorum almak karar vermede yardimci olur diye düşünüyorum. Ama o da önerirse korkuyorum açıkçası.
Evet senin öyle bir talihsizlik olmuştu ama daha fazla bekleyip stres olmamış oldun iyi yönden bakalımbirde pıhtılaşma için ayrı bir test mi varmış canım ya
Ne yapsın adamcagiz umut fakirin ekmegi diye bir söz var, bizlerin ki de o hesap ,en ufak belirtiye acaba mi diyoruz :)Ya ne bileyim keşke dememek için yaptırdık işte 2.250 tl üstelik bir de yol otel masrafları ama ben de bi işe yaramadı belki sende yarar ne diyim tabi başka dr dan da fikir al. Stres işine gelince o hiç bitmiyor kuzum bak 32. Günümdeyim hala tık yok. Olacalsa bi an önce olsa eşim öyle umutluki ilaçlardan gecikmiştir diyorum hayır diyor histeroskopi bu ay ile yaradı. Tutmasam kan verdirecek bana
Canim den nerde tedavi oluyosun bizimde 2 basarisiz deneme oldu ucuncuyu yapmaya korkuyorum bakalim hayielisi ne olcak Allahin izniyleMerhaba canım. Benim de genetik testinde kan pıhtılaşma ihtimali çıktı. Xy 46 krozomu mu yaziyodu sende de ? Eğer öyleyse cok önemli bişey değil. Sadece transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve hap veriyorlar. Ilk tedavi de sadece hap ( coraspin) kullanmıştım bu tedaviye iğne de eklendi onun adi da clexane 4000 die bi iğne. Tabii tutunmayi etkilemesi muhtemel. Histereskopi yi de bu negatif olunca önerdi bende yaptırıp yaptirmamakta kararsizim.ne ise yarıcak diye sormuştum,rahime giden yolu görebileceğini bi sıkıntı var mı yok mu ona bakicagini,birde rahimin içine çizik atacagini söyledi.o da tutunmaya faydası olmasın içinmiş. Bakalım artık bi dahakine Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
arkadsim tskkr ederm cevbin icin bnde kromozm degl mutasyon analizi heterozigot degerlermde pihtilasma var kendi dktrmzla daha grsmedik histerskopiye gderken artik bnlarida gstercez hsyrlisi olsun hkmzda insalh poztf snclar alirzMerhaba canım. Benim de genetik testinde kan pıhtılaşma ihtimali çıktı. Xy 46 krozomu mu yaziyodu sende de ? Eğer öyleyse cok önemli bişey değil. Sadece transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve hap veriyorlar. Ilk tedavi de sadece hap ( coraspin) kullanmıştım bu tedaviye iğne de eklendi onun adi da clexane 4000 die bi iğne. Tabii tutunmayi etkilemesi muhtemel. Histereskopi yi de bu negatif olunca önerdi bende yaptırıp yaptirmamakta kararsizim.ne ise yarıcak diye sormuştum,rahime giden yolu görebileceğini bi sıkıntı var mı yok mu ona bakicagini,birde rahimin içine çizik atacagini söyledi.o da tutunmaya faydası olmasın içinmiş. Bakalım artık bi dahakine Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?