- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Cok sükür bisey yok canim arkadasim Allah razi olsun gönlûne diline saglik bebegimi yine gördúm masallah subhanallah lekenmem onunla alakali degilmis rahim agzimdaki yaradan kaynaklanmis galiba oda belli degil nasib kismet insallah sagsalim kucagimuzada aliriz ve bûtún arkadaslarima da nasib olur insallah
Teşekkür ederim cnm. Endişe etmekten alamıyor insan kendini. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..Canim bir hamile kadinin ilk 3 ayi dûsûk tehlikesi tasir cok ama cok dikkat etmesi gereken bu 3 aydir benim dok. İlk bebegimde öyle demiisti 3 ayina kadar hicbirsey yapamiolar ama 4 ayinda biraz engelleyebiliolar Allah im kimseye yasatmasin insallah
Çok şükür canım...Çok sevindim..Cok sükür bisey yok canim arkadasim Allah razi olsun gönlûne diline saglik bebegimi yine gördúm masallah subhanallah lekenmem onunla alakali degilmis rahim agzimdaki yaradan kaynaklanmis galiba oda belli degil nasib kismet insallah sagsalim kucagimuzada aliriz ve bûtún arkadaslarima da nasib olur insallah
canım bu aralar işlerim cok yoğun sürekli mesaiye kalıyorum birde bel fıtığı var benim bu aralar sıkıntı oldu fizik tedaviye başladım gec geliyorum o yüzden çok giremiyorum ama liste aklımda . bugün yayınlayacağım.neşelim nerelerdesin dağıtım da olmadı
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın.canım bu aralar işlerim cok yoğun sürekli mesaiye kalıyorum birde bel fıtığı var benim bu aralar sıkıntı oldu fizik tedaviye başladım gec geliyorum o yüzden çok giremiyorum ama liste aklımda . bugün yayınlayacağım.
Canım 5000 5000 ayrı ayrı yani toplam 10.000 aldımCUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.
TOPLAM....................................: 23.000
@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:4000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@miranaz05.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@shrkrsgr...................................:
jonguilcim günaydın, birşey söylicem, senin profilindeki resim nedense beni çok etkiliyor. Sanki senin gerçek bebişinmiş gibi :) Umarım kendi bebişlerimizin resimlerini koyacağımız günler de yakında gelecek..Canım 5000 5000 ayrı ayrı yani toplam 10.000 aldım
Canim Allah razi olsun insallah hayirlisiyla sagsalim alalim kucaklarimiza evet bazen bende öyle dûsúnûorum sanki direniolar insallah hep böyle saglam olurlar hayatta ah arkadasim annemi simdi daha ii anliorum bide ben su ikiziymisim cok cekmis ahh cok sikio die kizardim megerse korksrmis bizim gibiCanım çok geçmiş olsunn..güçlü bebislerimiz var maşallah sağ sağlim kucagina da alacaksın annesi merak etme
Canim tabi alamazsin hepimizde var o korku ama 3 ay dan sonra olmazmi bilemeyiz Allah im korusun yavrularimizi aminn arkadasim aminn insallah herkese nasib etsin rabbimTeşekkür ederim cnm. Endişe etmekten alamıyor insan kendini. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..
Canim ben de annemi cok iyi anliyorum simdi.Insallah senin bebeginde seni hic birakmaz. Allah onun saglikla dogumunu gostersin sanaCanim Allah razi olsun insallah hayirlisiyla sagsalim alalim kucaklarimiza evet bazen bende öyle dûsúnûorum sanki direniolar insallah hep böyle saglam olurlar hayatta ah arkadasim annemi simdi daha ii anliorum bide ben su ikiziymisim cok cekmis ahh cok sikio die kizardim megerse korksrmis bizim gibi
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.
TOPLAM....................................: 23.000
@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:4000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@miranaz05.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@shrkrsgr...................................:
Canim arkadasim annem hep derdi bi hanile kal snlayacan die dogru dermis hsklisin transferin hayirli olsun canim benim insallah siki siki tutuncaklar ve bizde birkez daha teyze olcaz insallah hep beraber görelim arkadasim insallahCanim ben de annemi cok iyi anliyorum simdi.Insallah senin bebeginde seni hic birakmaz. Allah onun saglikla dogumunu gostersin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?