Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok geçmiş olsunn..güçlü bebislerimiz var maşallah sağ sağlim kucagina da alacaksın annesi merak etme

Teşekkür ederim cnm. Endişe etmekten alamıyor insan kendini. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..

Çok şükür canım...Çok sevindim..

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........

ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.

TOPLAM....................................: 23.000

@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:4000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@miranaz05.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@shrkrsgr...................................:

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlandı.

@@astaravistama : cuma transferi olacaksırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)

@@4343 :cuma transferi olacak
sırada ki (10.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@neseli41: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Canım 5000 5000 ayrı ayrı yani toplam 10.000 aldım

Canım 5000 5000 ayrı ayrı yani toplam 10.000 aldım
jonguilcim günaydın, birşey söylicem, senin profilindeki resim nedense beni çok etkiliyor. Sanki senin gerçek bebişinmiş gibi :) Umarım kendi bebişlerimizin resimlerini koyacağımız günler de yakında gelecek..

Neseli41 canim ceren20 icin aldigim 7000 aldigim duayi bitirdim teslim ediorum kriziantem86 icin aldigim 5000 duanin 2000 bi ablam 2000 bi ablam okudu ve 1000 ben okuyarak tamamladik onuda teslim ediorum Allah kabul etsin

Canım çok geçmiş olsunn..güçlü bebislerimiz var maşallah sağ sağlim kucagina da alacaksın annesi merak etme
Canim Allah razi olsun insallah hayirlisiyla sagsalim alalim kucaklarimiza evet bazen bende öyle dûsúnûorum sanki direniolar insallah hep böyle saglam olurlar hayatta ah arkadasim annemi simdi daha ii anliorum bide ben su ikiziymisim cok cekmis ahh cok sikio die kizardim megerse korksrmis bizim gibi

Günaydın hayirli cumalar arkadaşlar, hamis arkadaslar endiselerini cok iyi anlıyorum, insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi. Tedaviye yeniden baslayacak arkadaşlar ,Allah guc versin , kendinize iyi bakin saglikli beslenin. Vucut sağlığı cok onemliymis , gerçekten agir ilaclar aliyoruz. Ben sabırla bekliyorum test gunumu. Yatmaktan sirtim ağrıdı . Gece sit agrimdan uyuyamadim kalktım oturdum ,oturdugum yerde uyumuş kalmisim.Allah yardimcimiz olsun.

Canim ben de annemi cok iyi anliyorum simdi.Insallah senin bebeginde seni hic birakmaz. Allah onun saglikla dogumunu gostersin sana

neseli41 neşelim 5000 bi arkadaşa 5000 de bi arkadasa toplam 10000 adet de ben alıyorum Rabbim tamamlamayı nasip etsin

Canim ben de annemi cok iyi anliyorum simdi.Insallah senin bebeginde seni hic birakmaz. Allah onun saglikla dogumunu gostersin sana
Canim arkadasim annem hep derdi bi hanile kal snlayacan die dogru dermis hsklisin transferin hayirli olsun canim benim insallah siki siki tutuncaklar ve bizde birkez daha teyze olcaz insallah hep beraber görelim arkadasim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…