Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim tabi alamazsin hepimizde var o korku ama 3 ay dan sonra olmazmi bilemeyiz Allah im koyavrularimizi aminn arkadasim aminn insallah herkese nasib etsin rabbim
Canim benimde lekelenmem artti biraz sonra gene kesildi ama.sol tarafimda bi batma var kasigimdan yanlarima kadar doktorumu aradim gel dedi umarim kotu bisey yoktur dua edin arkadaslar bana

Canim benim ben 10000 alayim eh yakin zamanda geririm insallah

Canim benimde lekelenmem artti biraz sonra gene kesildi ama.sol tarafimda bi batma var kasigimdan yanlarima kadar doktorumu aradim gel dedi umarim kotu bisey yoktur dua edin arkadaslar bana
Canim korkma insallah bisey yoktur görene kadar icin rahat etmeyecek ama rahimdendir insallah bebekle alakali degildir dok. Cikinca haber ver gecmis olsun

UMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........

ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.

TOPLAM....................................: 79.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:10.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:10.000
@@ravza54..................................:
@@miranaz05.............................:
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:10.000
@@shrkrsgr...................................:
@@semcan....................................:1000

Neseli bna 5000 dha ekle 4343 icin cnm toplam1000 herkese hayirli cumalar dualrnzi eksik etmeyin bizden bizide dualriniza katin

Tatlım R ravza54 ün de var 10.000 adet. Emeklerine sağlık

Geçmiş olsun arkadaşım beni de ekle toplam 10000 olsun eksik kalan olursa alırım yine..

inşallah canım benim inşallah o günleri de bir gün göreceğiz. Bu bebek resmi benimde çok dikkatimi çekti birinden gördüm bende çok tatlı

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........

ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.

TOPLAM....................................: 109.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:10.000
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:10.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:10.000
@@ravza54..................................:10.000
@@miranaz05.............................:5.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:10.000
@@shrkrsgr...................................:
@@semcan....................................:1000
@@Edilah.......................................:10.000

Sevgili Kızçelerim size bişey sorucam acil cevap lütfen kese - kalp - bebek bunları kaçıncı hafta gördünüz yada yada ikisini aynı anda göreniniz duyanınız oldumu

Canim arkadaslarim bugun transferinin 6.gunu dun e2 ve progesteron testi baktirdi doktor e2 2301 p4 16 cikti bugun adet agrisi gibi agrim var hamile arkadaslar sizdede oldumu lutfen yazabilirmisiniz.

Canim arkadaslarim bugun transferinin 6.gunu dun e2 ve progesteron testi baktirdi doktor e2 2301 p4 16 cikti bugun adet agrisi gibi agrim var hamile arkadaslar sizdede oldumu lutfen yazabilirmisiniz.
Benim pozitifi aldıktan sonra adet sancısı gibi sancılarım çok oldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…