- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Canim benimde lekelenmem artti biraz sonra gene kesildi ama.sol tarafimda bi batma var kasigimdan yanlarima kadar doktorumu aradim gel dedi umarim kotu bisey yoktur dua edin arkadaslar banaCanim tabi alamazsin hepimizde var o korku ama 3 ay dan sonra olmazmi bilemeyiz Allah im koyavrularimizi aminn arkadasim aminn insallah herkese nasib etsin rabbim
Canim benim ben 10000 alayim eh yakin zamanda geririm insallahCUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.
TOPLAM....................................: 23.000
@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:5000
@@4343.......................................:4000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@miranaz05.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@shrkrsgr...................................:
SAĞOL TATLIM ALIŞTIM VALLA 4 YIL OLDU :)Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın.
SAĞOL TATLIM ALLAH KABUL EDER İNŞ.Neseli41 canim ceren20 icin aldigim 7000 aldigim duayi bitirdim teslim ediorum kriziantem86 icin aldigim 5000 duanin 2000 bi ablam 2000 bi ablam okudu ve 1000 ben okuyarak tamamladik onuda teslim ediorum Allah kabul etsin
Canim korkma insallah bisey yoktur görene kadar icin rahat etmeyecek ama rahimdendir insallah bebekle alakali degildir dok. Cikinca haber ver gecmis olsunCanim benimde lekelenmem artti biraz sonra gene kesildi ama.sol tarafimda bi batma var kasigimdan yanlarima kadar doktorumu aradim gel dedi umarim kotu bisey yoktur dua edin arkadaslar bana
canım benim çok geçmiş olsun bel de vücudun direği valla çok zor rabbim şafi adıyla şifa versinSAĞOL TATLIM ALIŞTIM VALLA 4 YIL OLDU :)
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN MALESEF GENÇ YAŞTA BULDU BİZİ RABBİM VERDİĞİ VUCUTTAN AYIRMASIN İNŞ. CÜMLEMİZİcanım benim çok geçmiş olsun bel de vücudun direği valla çok zor rabbim şafi adıyla şifa versin
Neseli bna 5000 dha ekle 4343 icin cnm toplam1000 herkese hayirli cumalar dualrnzi eksik etmeyin bizden bizide dualriniza katinUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM....................................: 79.000 :)
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:10.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@dianthus................................:10.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:10.000
@@semcan....................................:1000
Tatlım R ravza54 ün de var 10.000 adet. Emeklerine sağlıkUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
Geçmiş olsun arkadaşım beni de ekle toplam 10000 olsun eksik kalan olursa alırım yine..UMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...........
jonguilcim günaydın, birşey söylicem, senin profilindeki resim nedense beni çok etkiliyor. Sanki senin gerçek bebişinmiş gibi :) Umarım kendi bebişlerimizin resimlerini koyacağımız günler de yakında gelecek..
SAĞOL TATLIM YÜREĞİNE SAĞLIKGeçmiş olsun arkadaşım beni de ekle toplam 10000 olsun eksik kalan olursa alırım yine..
Sevgili Kızçelerim size bişey sorucam acil cevap lütfen kese - kalp - bebek bunları kaçıncı hafta gördünüz yada yada ikisini aynı anda göreniniz duyanınız oldumu
5+4 de kese, 7+2 de kalp atışını duyduk canım.Sevgili Kızçelerim size bişey sorucam acil cevap lütfen kese - kalp - bebek bunları kaçıncı hafta gördünüz yada yada ikisini aynı anda göreniniz duyanınız oldumu
Benim pozitifi aldıktan sonra adet sancısı gibi sancılarım çok oldu. :)Canim arkadaslarim bugun transferinin 6.gunu dun e2 ve progesteron testi baktirdi doktor e2 2301 p4 16 cikti bugun adet agrisi gibi agrim var hamile arkadaslar sizdede oldumu lutfen yazabilirmisiniz.
Hmm sagol cnm cok korktum bugune kadar hıc bısıy yoktu bugun bayaga hıssettırıyo kendını hayır olsun ınsaAllah..Benim pozitifi aldıktan sonra adet sancısı gibi sancılarım çok oldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?