- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Saol kuzum neselim görmedi galiba bende simdi onu dicektim tesekkür ederim
Cok ûzûldûm canim bol bol dua et yat dinlen insallah bisey olmaz Allah cok bûyûkArkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Canim ben o degerleri bilmem hicte benimkine bakilmadi valla ama adet sancisi normel benim halen oluo ara ara o normal artmadigisûreceCanim arkadaslarim bugun transferinin 6.gunu dun e2 ve progesteron testi baktirdi doktor e2 2301 p4 16 cikti bugun adet agrisi gibi agrim var hamile arkadaslar sizdede oldumu lutfen yazabilirmisiniz.
Hmm sagol cnm cok korktum bugune kadar hıc bısıy yoktu bugun bayaga hıssettırıyo kendını hayır olsun ınsaAllah..
Arkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Canim Rabbim bebeğini sana bagislasin benimde ilk gebeligimde şekil bozukluğu var demişti kanamam olmuştu acile gittiğim Dr sabaha düşer demişti çok aglamistim sabah kendi Dr gittim iğne vermişti dinlen demişti üçüncü ayda duzelmisti ama işte ömrü 38 haftaymis kızımın cennete uçtu Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinArkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Amin arkafasim insAllah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. Dua et, dinlen bol bol. İnşallah yiyecek ekmeği alacak nefesi vardır.
Amin ins canim sana sorabilirim o zamn bende iki uc gundur sol tarafimda batma acisi basladi bide sag ayagimin arkasi cekildi agri yapti surekki sende bole seyler yasadin miCanim Rabbim bebeğini sana bagislasin benimde ilk gebeligimde şekil bozukluğu var demişti kanamam olmuştu acile gittiğim Dr sabaha düşer demişti çok aglamistim sabah kendi Dr gittim iğne vermişti dinlen demişti üçüncü ayda duzelmisti ama işte ömrü 38 haftaymis kızımın cennete uçtu Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
ufff canımsın ya işte bunu hiç sevmiyorum rabbimin gücüne gitmesin verdiğine şükür ama zaten zorlu bi süreçte pozitifi görüyoruz sonra bu riskler olmasa yaaa. normal gebelerde bi duyuyoruz gebiş bi duyuyoruz bebiş. inşallah bişey olmaz dualarım seninle bak şimdi namaz kılacam isminle dua edecem sana. sen de bol bol dinlen ve dua et bitanemArkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
hoş geldin sefalar verdin canım merak ediyordum seni. çok çok geçmiş olsun rabbim yeni tedavinde hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin sana. iyi olmana çok sevindim böyle arada bir de olsa selamını esirgeme bizden öptüm seniCumaniz mujdeli olsun arkadaslarim. Hamdolsun ben iyiyim. Operasyonu gecirdim agrim ve kanamam oldu ama gecti. Melegim gelmeden gitti. Patoloji sonucum da temiz cikti.:) genetik test yaptorma geregi duymadim R ravza54 seni cok rahatsiz ettim bu surecte hakkini helal et. Ruyalarimda bebekler goruyorum bu gece ruyamda annemin dogum yaptigini adini da talha koydugunu gordum. Sanirim bebisim gelmeden bana ismini gonderdi :) umutluyum hamdediyorum daha kotusi olmadi diye. Negatif alan arkadaslarima sabirlar diliyorum. Gebe olanlara saglikli gebelikler diliyorum :) @Cudis e ayrica tesekkur ediyorum whatsapptan bana surekli yazdi. Yazmasini beklediklerim yazmadi canlari sagolsun.ise baslamayi bekliyorum. Hepinize hayirli saglikli mujdeli nice cumalar diliyorum.
ah önce yükselmesini bekliyoruz sonra dua ediyoruz inşallah yükselmez diye sınavımız büyük rabbim sabrını bol versin az şeyler yaşamamışın canım. unutmayalım sabrın sonu selamet. bizde bir gün bebişlerimizi kucağımıza alıp yuvamızı şenlendireceğizMerhaba kızlar bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti değer 40 düşmüş Dr bikaç gün sonra testi tekrarla değer sifirlanmasi gerekiyor dedi yukselirse dış gebelik dedi inş yukselmez mayısta dondurulmuşlarla devam etmeye karar verdim
Arkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Canim benim hakkinda hayirlisi neyse olsun insallah bisey olmaz arkadslarin dedigi gibi yat Dinlen MEVLAM neylerse en GUZELINI EylerArkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Canm benim snada hayirli cumalar gecmis olsun insallah Bu operasyon sana bebisini getirir evlat icin nelere gogus geriyoruz herseyin hayirlisi insallah hepimiz gusel gumler gorecegiz sevgilerCumaniz mujdeli olsun arkadaslarim. Hamdolsun ben iyiyim. Operasyonu gecirdim agrim ve kanamam oldu ama gecti. Melegim gelmeden gitti. Patoloji sonucum da temiz cikti.:) genetik test yaptorma geregi duymadim R ravza54 seni cok rahatsiz ettim bu surecte hakkini helal et. Ruyalarimda bebekler goruyorum bu gece ruyamda annemin dogum yaptigini adini da talha koydugunu gordum. Sanirim bebisim gelmeden bana ismini gonderdi :) umutluyum hamdediyorum daha kotusi olmadi diye. Negatif alan arkadaslarima sabirlar diliyorum. Gebe olanlara saglikli gebelikler diliyorum :) @Cudis e ayrica tesekkur ediyorum whatsapptan bana surekli yazdi. Yazmasini beklediklerim yazmadi canlari sagolsun.ise baslamayi bekliyorum. Hepinize hayirli saglikli mujdeli nice cumalar diliyorum.
Canım batmalar gebeliktendir bendede olmustu digerini hatırlamıyorum korkma ikinci aya girdiğimde düşük tehlikem vardı bir ay yattım iğne için çıktım evden dr vermişti sanada verdimi dikkat et bir ay çok önemli canımAmin ins canim sana sorabilirim o zamn bende iki uc gundur sol tarafimda batma acisi basladi bide sag ayagimin arkasi cekildi agri yapti surekki sende bole seyler yasadin mi
Sorma canım bir haftadır neler yaşadım Dr bugün konuşurken boyun kısmına ne oldu kabarmis dedi bende çok üzüldüm böyle oldu cildim kabardi Dr hiç bişey bitmedi dedi bak hamile kalmissin buseferde tuttu ama olmadı önümüze bakacağız üzülmek yok dediah önce yükselmesini bekliyoruz sonra dua ediyoruz inşallah yükselmez diye sınavımız büyük rabbim sabrını bol versin az şeyler yaşamamışın canım. unutmayalım sabrın sonu selamet. bizde bir gün bebişlerimizi kucağımıza alıp yuvamızı şenlendireceğiz
Allah razi olsun cnm rabbim kimselere yasatmasin tum pozitif gorwn hamislere ins buda bi imtihandir ins kazananlardan oluruzufff canımsın ya işte bunu hiç sevmiyorum rabbimin gücüne gitmesin verdiğine şükür ama zaten zorlu bi süreçte pozitifi görüyoruz sonra bu riskler olmasa yaaa. normal gebelerde bi duyuyoruz gebiş bi duyuyoruz bebiş. inşallah bişey olmaz dualarım seninle bak şimdi namaz kılacam isminle dua edecem sana. sen de bol bol dinlen ve dua et bitanem
RABBİM BEBİŞİNİ SANA BAĞIŞLASIN EN BAŞTA HAYIRLISINI VERSİN EN GÜZEL İLAÇ TEVEKKÜL ARKADAŞIM ALLAHIM COK BÜYÜK YETER Kİ HAYIRLISINI İSTE VE YÜREĞİN SERİN OLSUN RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER UNUTMA TATLIM ...Arkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?