CANIM ÇOK İYİ BAKAMIYORUM KUSURA BAKMA KAÇIRMIŞIM AMA EKLEDİM :)Saol kuzum neselim görmedi galiba bende simdi onu dicektim tesekkür ederim
Evet cnm progesteron igneleri kullaniyorum haftaya tekrar gidecegim cok derindende olsa kalp atisini duydum dedi rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizr saglikli hayirli evlat versin imtahanimizi atlatmayi nasip etsin elimizden baska sey gelmiyor dua dua dua...Canım batmalar gebeliktendir bendede olmustu digerini hatırlamıyorum korkma ikinci aya girdiğimde düşük tehlikem vardı bir ay yattım iğne için çıktım evden dr vermişti sanada verdimi dikkat et bir ay çok önemli canım
Canım batmalar gebeliktendir bendede olmustu digerini hatırlamıyorum korkma ikinci aya girdiğimde düşük tehlikem vardı bir ay yattım iğne için çıktım evden dr vermişti sanada verdimi dikkat et bir ay çok önemli canım
seni en iyi ben anlarım insan kendini boşlukta hissediyor.O kadar çok dua ettim ki gönlüm biraz ferahladı.Her şey bizim için.Mucizelerdi inşallah yine gelirler.Arkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
Amin canım zeynep durumun kardeşleri gelmedikce daha çok üzülüyorum transfer ikinci günü ruyama girdi anneciğim diye sariliyordu öpüyorum seni verene kurban olsun annen sen varsın ya ben neden yine anne olmak istiyorumki dedim alışveriş merkezinde kaybettim kızımıAllah sabırlar versin, inşallah cennetteki meleğin şefaatçin olur. Üzülme demek kolay da uygulaması zorinşallah Mayıs denemen son denemen olur sağlıklı bebeğini o sefer de alırsın kucağına inşallah.
Canim Allah yardimcin olsun insallah artmazda tehlikeli olmaz mayista bebeklerin tekrar tutunur ve böyle bir seyle karsilasmazsinMerhaba kızlar bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti değer 40 düşmüş Dr bikaç gün sonra testi tekrarla değer sifirlanmasi gerekiyor dedi yukselirse dış gebelik dedi inş yukselmez mayısta dondurulmuşlarla devam etmeye karar verdim
Senin tamamen sona mi erdi cnm gebeliginseni en iyi ben anlarım insan kendini boşlukta hissediyor.O kadar çok dua ettim ki gönlüm biraz ferahladı.Her şey bizim için.Mucizelerdi inşallah yine gelirler.
Canimm agrin sizin yokmus sûkûr gecmis ne rahatsizligi askolsun herzaman arkadsdim herzaman basimin üstûnde yerin var ne gûzel melegin gelecem bekle demis benimde oglum olursa adi taha rafet olcak insallah nasibse sen iisin dimi insallah hayirlisiyla ise baslar kafanda dagilirCumaniz mujdeli olsun arkadaslarim. Hamdolsun ben iyiyim. Operasyonu gecirdim agrim ve kanamam oldu ama gecti. Melegim gelmeden gitti. Patoloji sonucum da temiz cikti.:) genetik test yaptorma geregi duymadim R ravza54 seni cok rahatsiz ettim bu surecte hakkini helal et. Ruyalarimda bebekler goruyorum bu gece ruyamda annemin dogum yaptigini adini da talha koydugunu gordum. Sanirim bebisim gelmeden bana ismini gonderdi :) umutluyum hamdediyorum daha kotusi olmadi diye. Negatif alan arkadaslarima sabirlar diliyorum. Gebe olanlara saglikli gebelikler diliyorum :) @Cudis e ayrica tesekkur ediyorum whatsapptan bana surekli yazdi. Yazmasini beklediklerim yazmadi canlari sagolsun.ise baslamayi bekliyorum. Hepinize hayirli saglikli mujdeli nice cumalar diliyorum.
hayır ama doktorum olumsuz olabilir dedi 6 hafta 6 günlüktü ikizdi bir kesenin icinde bebek yok digerinde kalp atımı yok.Kendimi olumsuza alıştirdim her ihtimale karşıSenin tamamen sona mi erdi cnm gebeligin
Hayır cnm yanlış anlamadım sen kendini üzme ve olumlu Düşünelim arkadasım çıkmadık candan Ümit kesilmez buralarda ne mucizeler gördük Rabbimin hazinesi çok büyük ol der olur inşinşArkadaşım ben biraz yorgundum.mesajını yanlış anlamışım.Sen maşallah kalp sesini duymuşsun.Umudun kırılmasın.Düşük tehlikesi geçirip atlatan arkadaşlarım var.Allah yardımcın olsun.Kusura bakma lütfen tugba88 güler arkadaşım
Bugun arkafsimizin transferiert vardi insallah gusel geistir Allah sagliklaujdeli haberini verir insallahAstaravistamadan haber yok mu ben mi kaçırdım?
Gunaydin canim benim Anne olmak cok mesakatli bi is bizler cok zorluklarla Bu yolda yurumeye devam ediyoruz ugrasmalarimiz canlarimiz icin ilk once Allah sifa versin kendin bilirsin amma ben eltinde rahiminde kanama bolgesi vardi bidefadin Bilyom Adet gibi kanamasi geldi Cocuk kesin distu Setup apar topar doktora gitti ozaman bilmiyodu Boyle bisey olduguni Doktor demis rahimde kanama var Dikkat et yat Dinlen Fasla hareket etme demis ve bizim kullandigimiz transfersen sonraki fitillerden vermis simdi massallah nur topu Gibi oglu 6 aylik ama yinede sen bilirsin icini rahatlarmak ustetsen git kahverengi lekeleeler Nazi hamileliklerde oluyomus Allahim saglikla sihhatle eline aldirsin sevgiler canimGûnaydin kizlar benden biraz fazla koyu kahvemsi leke gene geldi daha persembe gittim kûcûcük yara var dediler simdi yara deyip yatayimmi yoksa bebek deyip gideyimmi devamli ultrasyon la kontrol iide degil korkuorum sali zate kont. Vargene basladi endisem
Canim bence yat zaten baska.bisey verilmiyor igne ve istirahat saliya kadar yat ama.icin rahat etcekse git tabiGûnaydin kizlar benden biraz fazla koyu kahvemsi leke gene geldi daha persembe gittim kûcûcük yara var dediler simdi yara deyip yatayimmi yoksa bebek deyip gideyimmi devamli ultrasyon la kontrol iide degil korkuorum sali zate kont. Vargene basladi endisem
Canim benim insallah bisey yoktur. Yat dinlen yorma kendini. Dedigin gibi surekli ultrason da tehlikeli. Insallah bisey olmaz canim.Allah bebegini sana bagislasin.Gûnaydin kizlar benden biraz fazla koyu kahvemsi leke gene geldi daha persembe gittim kûcûcük yara var dediler simdi yara deyip yatayimmi yoksa bebek deyip gideyimmi devamli ultrasyon la kontrol iide degil korkuorum sali zate kont. Vargene basladi endisem
Canlar Günaydın, ben yatıyorum surekli igne ve tuvalet icin kalkiyorum. Gece uyaniyorum sirt agrimdan. Bazen göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. Korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?