Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet cnm progesteron igneleri kullaniyorum haftaya tekrar gidecegim cok derindende olsa kalp atisini duydum dedi rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimizr saglikli hayirli evlat versin imtahanimizi atlatmayi nasip etsin elimizden baska sey gelmiyor dua dua dua...

Allah sabırlar versin, inşallah cennetteki meleğin şefaatçin olur. Üzülme demek kolay da uygulaması zor inşallah Mayıs denemen son denemen olur sağlıklı bebeğini o sefer de alırsın kucağına inşallah.

Arkadaslar hepinizin dualrina talibimdoktordan geliyorum bebegim kese bozulmus dusmeye cabaliuor dedi rabbim hayirliysa saglikliysa bana bagislasin cok buyuk aciymis rabbim kimselere yasatmasin
seni en iyi ben anlarım insan kendini boşlukta hissediyor.O kadar çok dua ettim ki gönlüm biraz ferahladı.Her şey bizim için.Mucizelerdi inşallah yine gelirler.

Amin canım zeynep durumun kardeşleri gelmedikce daha çok üzülüyorum transfer ikinci günü ruyama girdi anneciğim diye sariliyordu öpüyorum seni verene kurban olsun annen sen varsın ya ben neden yine anne olmak istiyorumki dedim alışveriş merkezinde kaybettim kızımı
uyandım çok ağladım çünkü kızım ölmeden öncede rüyamda kızımı kaybettim iki gün sonra kızım melek oldu dedim bunlara bişey olmasın dedim ama olmadı nasip değilmiş...

Canim Allah yardimcin olsun insallah artmazda tehlikeli olmaz mayista bebeklerin tekrar tutunur ve böyle bir seyle karsilasmazsin

Canimm agrin sizin yokmus sûkûr gecmis ne rahatsizligi askolsun herzaman arkadsdim herzaman basimin üstûnde yerin var ne gûzel melegin gelecem bekle demis benimde oglum olursa adi taha rafet olcak insallah nasibse sen iisin dimi insallah hayirlisiyla ise baslar kafanda dagilir

Arkadaşım ben biraz yorgundum.mesajını yanlış anlamışım.Sen maşallah kalp sesini duymuşsun.Umudun kırılmasın.Düşük tehlikesi geçirip atlatan arkadaşlarım var.Allah yardımcın olsun.Kusura bakma lütfen tugba88 güler arkadaşım

Hayır cnm yanlış anlamadım sen kendini üzme ve olumlu Düşünelim arkadasım çıkmadık candan Ümit kesilmez buralarda ne mucizeler gördük Rabbimin hazinesi çok büyük ol der olur inşinş

Gûnaydin kizlar benden biraz fazla koyu kahvemsi leke gene geldi daha persembe gittim kûcûcük yara var dediler simdi yara deyip yatayimmi yoksa bebek deyip gideyimmi devamli ultrasyon la kontrol iide degil korkuorum sali zate kont. Var gene basladi endisem

Gunaydin canim benim Anne olmak cok mesakatli bi is bizler cok zorluklarla Bu yolda yurumeye devam ediyoruz ugrasmalarimiz canlarimiz icin ilk once Allah sifa versin kendin bilirsin amma ben eltinde rahiminde kanama bolgesi vardi bidefadin Bilyom Adet gibi kanamasi geldi Cocuk kesin distu Setup apar topar doktora gitti ozaman bilmiyodu Boyle bisey olduguni Doktor demis rahimde kanama var Dikkat et yat Dinlen Fasla hareket etme demis ve bizim kullandigimiz transfersen sonraki fitillerden vermis simdi massallah nur topu Gibi oglu 6 aylik ama yinede sen bilirsin icini rahatlarmak ustetsen git kahverengi lekeleeler Nazi hamileliklerde oluyomus Allahim saglikla sihhatle eline aldirsin sevgiler canim

Canim bence yat zaten baska.bisey verilmiyor igne ve istirahat saliya kadar yat ama.icin rahat etcekse git tabi

Canim benim insallah bisey yoktur. Yat dinlen yorma kendini. Dedigin gibi surekli ultrason da tehlikeli. Insallah bisey olmaz canim.Allah bebegini sana bagislasin.

Canlar Günaydın, ben yatıyorum surekli igne ve tuvalet icin kalkiyorum. Gece uyaniyorum sirt agrimdan. Bazen göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. Korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledir.

Senin ilk denemenmi ceren
Canlar Günaydın, ben yatıyorum surekli igne ve tuvalet icin kalkiyorum. Gece uyaniyorum sirt agrimdan. Bazen göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. Korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledir.

Arkadaşlarım sabah kan verdim az önce sonuç çıktı e2 değerim 2355 çıkmış.Öğleden sonra kontrol var büyük bir ihtimalle opu gününü söyleyecek doktor.Transfer olan arkadaşlarım morallerinizi yüksek tutun ve sizinle olan bebeğinizle bol bol konuşun.Allahım güzel sonuçlarla karşılaştırsın dualarımız sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…