Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet canim ilk denemem. Sen de belirti var mi.Ne durumdasin
Benim ilk 5 gun hic belirtim olmadı,5.gun den sonra kasıklarımda ınce sızı gıbı batma oldu adet olucakmısım gibi karnım agrıdı bugun 7.gunum hic bisiyım yok gayet normalim,cok hafif akıntımda renk degısmesı oldu,benıim 2.denemem ilkınde hamile kaldım ama dusuk yaptım.ilk hamileligimde hep kasık agrısı yasadım goguslerımın ucunda sıddetli kasınma vardı bunda aynı belirtiler yok bakalım insAllah hamile kalıp sıkıntısız geciririz.

Olemi diyosun canim. Ben de dinlememeye calisiyorum kendimi. Insallah olumlu sonuc aliriz

Kızlar acık pembe kahve ,camur gibi yogun akıntım geldi adetmi oluyorum acaba bugun 7.gunum(

Canim benim insallah bisey yoktur. Yat dinlen yorma kendini. Dedigin gibi surekli ultrason da tehlikeli. Insallah bisey olmaz canim.Allah bebegini sana bagislasin.
Canim bence yat zaten baska.bisey verilmiyor igne ve istirahat saliya kadar yat ama.icin rahat etcekse git tabi
Saolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslar Allah im bu kûctk tatli telaslari hasretlerini size de nasib etsin insallah tabi hastanesiz ve kanamasiz

Kızlar acık pembe kahve ,camur gibi yogun akıntım geldi adetmi oluyorum acaba bugun 7.gunum(
Canim korkma insallah öle aklindan gecen degildir belki yerlesmedir stres yapma arkadasim insallah bisey olmaz bebisin siki siki tutunmus onun belirtisidir

Canim korkma insallah öle aklindan gecen degildir belki yerlesmedir stres yapma arkadasim insallah bisey olmaz bebisin siki siki tutunmus onun belirtisidir
İnsaAllah ravzacımmm ya dua et banada hamilelerin duası kabul olurmus

Canim gecmis olsun cok ins benim bebegimde siki siki tutunur birakmaz beni arkadasim moral oluyorsun bana dualarindan unutma cnm rabbim hepimizin yawrusunu korusun

Canım geçmiş olsun ..inşallah son olur kanamaların..dualarımdasınız...

CaNim benim bebegine Allahim izniyle bebegin seninle . Kendine Dikkat et gulum Fasla yorma kendini Allah yardimcin olsun

Masallah subhanallah kûcük melegine cok sevindim bisey olmadan atlatmana Allah yardimcin olsun simdi nasilsin ben lekeler yüzünden ciktim isten iiki cikmisim bebegim cok ii ama bazen benimde oluo sebezsiz kanamalarim Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…