Evet canim ilk denemem. Sen de belirti var mi.Ne durumdasinSenin ilk denemenmi ceren
Benim ilk 5 gun hic belirtim olmadı,5.gun den sonra kasıklarımda ınce sızı gıbı batma oldu adet olucakmısım gibi karnım agrıdı bugun 7.gunum hic bisiyım yok gayet normalim,cok hafif akıntımda renk degısmesı oldu,benıim 2.denemem ilkınde hamile kaldım ama dusuk yaptım.ilk hamileligimde hep kasık agrısı yasadım goguslerımın ucunda sıddetli kasınma vardı bunda aynı belirtiler yok bakalım insAllah hamile kalıp sıkıntısız geciririz.Evet canim ilk denemem. Sen de belirti var mi.Ne durumdasin
Olemi diyosun canim. Ben de dinlememeye calisiyorum kendimi. Insallah olumlu sonuc alirizBenim ilk 5 gun hic belirtim olmadı,5.gun den sonra kasıklarımda ınce sızı gıbı batma oldu adet olucakmısım gibi karnım agrıdı bugun 7.gunum hic bisiyım yok gayet normalim,cok hafif akıntımda renk degısmesı oldu,benıim 2.denemem ilkınde hamile kaldım ama dusuk yaptım.ilk hamileligimde hep kasık agrısı yasadım goguslerımın ucunda sıddetli kasınma vardı bunda aynı belirtiler yok bakalım insAllah hamile kalıp sıkıntısız geciririz.
İnsaAllah rabbim ne dilerse o insaAllah bebeklerimize can vermiştir.Olemi diyosun canim. Ben de dinlememeye calisiyorum kendimi. Insallah olumlu sonuc aliriz
Canim benim insallah bisey yoktur. Yat dinlen yorma kendini. Dedigin gibi surekli ultrason da tehlikeli. Insallah bisey olmaz canim.Allah bebegini sana bagislasin.
Canim bence yat zaten baska.bisey verilmiyor igne ve istirahat saliya kadar yat ama.icin rahat etcekse git tabi
Saolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslarGunaydin canim benim Anne olmak cok mesakatli bi is bizler cok zorluklarla Bu yolda yurumeye devam ediyoruz ugrasmalarimiz canlarimiz icin ilk once Allah sifa versin kendin bilirsin amma ben eltinde rahiminde kanama bolgesi vardi bidefadin Bilyom Adet gibi kanamasi geldi Cocuk kesin distu Setup apar topar doktora gitti ozaman bilmiyodu Boyle bisey olduguni Doktor demis rahimde kanama var Dikkat et yat Dinlen Fasla hareket etme demis ve bizim kullandigimiz transfersen sonraki fitillerden vermis simdi massallah nur topu Gibi oglu 6 aylik ama yinede sen bilirsin icini rahatlarmak ustetsen git kahverengi lekeleeler Nazi hamileliklerde oluyomus Allahim saglikla sihhatle eline aldirsin sevgiler canim
Canim korkma insallah öle aklindan gecen degildir belki yerlesmedir stres yapma arkadasim insallah bisey olmaz bebisin siki siki tutunmus onun belirtisidirKızlar acık pembe kahve ,camur gibi yogun akıntım geldi adetmi oluyorum acaba bugun 7.gunum(
İnsaAllah ravzacımmm ya dua et banada hamilelerin duası kabul olurmusCanim korkma insallah öle aklindan gecen degildir belki yerlesmedir stres yapma arkadasim insallah bisey olmaz bebisin siki siki tutunmus onun belirtisidir
Aminn canim etmezmiyim tûm arkadaslarimiza insallah hayirlisiyla nasibin emanetin seninledirİnsaAllah ravzacımmm ya dua et banada hamilelerin duası kabul olurmus
Canim gecmis olsun cok ins benim bebegimde siki siki tutunur birakmaz beni arkadasim moral oluyorsun bana dualarindan unutma cnm rabbim hepimizin yawrusunu korusunSaolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslarAllah im bu kûctk tatli telaslari hasretlerini size de nasib etsin insallah tabi hastanesiz ve kanamasiz
Canim Allahim izniyle gusel haberlerle yazacaksin hersey gonlunce olsun sevgilerCanlar Günaydın, ben yatıyorum surekli igne ve tuvalet icin kalkiyorum. Gece uyaniyorum sirt agrimdan. Bazen göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. Korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledir.
Korkma kuzum insallah bebisin seninledir biseycik olmaz gusel Haberler vericeksin insallah sevgilwtKızlar acık pembe kahve ,camur gibi yogun akıntım geldi adetmi oluyorum acaba bugun 7.gunum(
Canım geçmiş olsun ..inşallah son olur kanamaların..dualarımdasınız...Saolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslarAllah im bu kûctk tatli telaslari hasretlerini size de nasib etsin insallah tabi hastanesiz ve kanamasiz
CaNim benim bebegine Allahim izniyle bebegin seninle . Kendine Dikkat et gulum Fasla yorma kendini Allah yardimcin olsunSaolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslarAllah im bu kûctk tatli telaslari hasretlerini size de nasib etsin insallah tabi hastanesiz ve kanamasiz
Insallah kaliteli yumurtalarin olur canim.hepsi de en iyi sekilde dollenirler.Arkadaşlarım çatlama ignemi sabahin dordunde yaptim ve pazartesi saat 3 de opu işlemi yapılacak Allahim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Masallah subhanallah kûcük melegine cok sevindim bisey olmadan atlatmana Allah yardimcin olsun simdi nasilsin ben lekeler yüzünden ciktim isten iiki cikmisim bebegim cok ii ama bazen benimde oluo sebezsiz kanamalarim Allah yardimcimiz olsunKanamadan 1 hafta hastanede yatmistim 1. ay rapor aldım evde dinlendim yattım hep şükür atlattik düşük riskini bugün kontrole gittim 10 hafta 4 olmam gerekirken benim bebek 11 haftalikmis önden gidiyormuş elleri ayaklarını gördük bugün artik iyice şekilleniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?