Bahçeci umut da oldu canım. Merkez konusunda bir sıkıntı yok daa insan olumsuzla karşılaşınca değiştirsem mi diye tereddüte düşüyor. Bende daha kararımı vermiş değilim.Senin nerde oldu canım?Canim den nerde tedavi oluyosun bizimde 2 basarisiz deneme oldu ucuncuyu yapmaya korkuyorum bakalim hayielisi ne olcak Allahin izniyle
Anladım canım geçmiş olsun. Allah gönlüne göre versin inşallahA
arkadsim tskkr ederm cevbin icin bnde kromozm degl mutasyon analizi heterozigot degerlermde pihtilasma var kendi dktrmzla daha grsmedik histerskopiye gderken artik bnlarida gstercez hsyrlisi olsun hkmzda insalh poztf snclar alirz
Aminn canimm benim insallah bisey olmayacak korkma Allah bûyûk vardir bundada bir hayri sabir da sonucunun gûzelligide bizim icin hakkimizda hayirlisi olsun insallahCanim gecmis olsun cok ins benim bebegimde siki siki tutunur birakmaz beni arkadasim moral oluyorsun bana dualarindan unutma cnm rabbim hepimizin yawrusunu korusun
Allah razi olsun canim arkadasim insallah son olurr yûregine saglikCanım geçmiş olsun ..inşallah son olur kanamaların..dualarımdasınız...
Saol arkadasim insallah simdilik bebegimle ilgili sorun yok hersey cok iii Allah a sükürler olsun kaldirmiolarki hemsireler kiziolar kalkinca ediorum canim insallah hayirlisiyla sizde yasarsiniz bu duyguyuCaNim benim bebegine Allahim izniyle bebegin seninle . Kendine Dikkat et gulum Fasla yorma kendini Allah yardimcin olsun
merhaba arkadaşlar genartta sertaç beye gidiyorum oraya giden var mı acaba?
Kanamadan 1 hafta hastanede yatmistim 1. ay rapor aldım evde dinlendim yattım hep şükür atlattik düşük riskini bugün kontrole gittim 10 hafta 4 olmam gerekirken benim bebek 11 haftalikmis önden gidiyormuş elleri ayaklarını gördük bugün artik iyice şekilleniyor :)
Geçmiş olsun arkadaşım sen içini ferah tut Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder.Saol arkadasim insallah simdilik bebegimle ilgili sorun yok hersey cok iii Allah a sükürler olsun kaldirmiolarki hemsireler kiziolar kalkinca ediorum canim insallah hayirlisiyla sizde yasarsiniz bu duyguyu
Aminn canim benim insallah Allah im herkese nasib etsin hamile kalmadik arkadasimiz kalmasin insallah nasibimizde varsa tabi herseyin hayirlisi sag salim alalimGeçmiş olsun arkadaşım sen içini ferah tut Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder.
Ultrasyinda kanama alani goruluyor mu canım benim o siralar goruluyordu ama artik bitmiş görünmüyor eşim yataktan kipirdatmadi beni evin temizliğini de yemekleri de o yaptı hep arada kahve akıntı geldi doktor kan olmadığı surece korkma içeride kalan piskikleri vücut arada atıyor dedi inşallah senin de düzelir canım kanamalar biter biran önceMasallah subhanallah kûcük melegine cok sevindim bisey olmadan atlatmana Allah yardimcin olsun simdi nasilsin ben lekeler yüzünden ciktim isten iiki cikmisim bebegim cok ii ama bazen benimde oluo sebezsiz kanamalarim Allah yardimcimiz olsun
Canim ultrasyon da gòzúkmûor sûkûrler olsun bebegimle alakali degil rahim agzinda kûcük bir yara var búyúk bi ihtimal kanamalarim ondan oluor dok. Öyle dedi progestron fitil kullaniorum ondan dolsyi olmus olabilir dedi fitili biraktim onun etkisinde olan ultragastan kullancam simdilik kanamm durdu koyu leke gelio dok. Banada dedi dún taze kan gelmedikce korkma dedi simdi ii olmana sevindim cok ii yapmis esin benim kayinvalidem var zate o hic is yaptirmiodu simdi hep yatirir dok. Yatis verdi her ihtimale karsi tehliken gittimi pekiUltrasyinda kanama alani goruluyor mu canım benim o siralar goruluyordu ama artik bitmiş görünmüyor eşim yataktan kipirdatmadi beni evin temizliğini de yemekleri de o yaptı hep arada kahve akıntı geldi doktor kan olmadığı surece korkma içeride kalan piskikleri vücut arada atıyor dedi inşallah senin de düzelir canım kanamalar biter biran önce
öylemi ne zaman peki tedavi gördün?Ben Sertaç Bey de tedavi oldum canım. .
öylemi ne zaman peki tedavi gördün?
ooo öylemi hayırlı olsun geçensenmi oldu tedavin tüp bebek mi yoksa aşılama mı?9 Şubat da başlamıştık tedaviye..4 Martta da hamile olduğumu öğrendim canim
ooo öylemi hayırlı olsun geçensenmi oldu tedavin tüp bebek mi yoksa aşılama mı?
yenimi yaptırdın pekiiiSağol cnm..Tüp bebek
canım bulantıların başladımı başladıysa nezaman başladı bende 6 haftalık hamileym şükür ama korkuyrun bulantılardanDedim ya 9 şubatta başladı tedavi 4 Mart da hamile olduğumu öğrendim diye:) 8 haftalik hamileyim suan
canım bulantıların başladımı başladıysa nezaman başladı bende 6 haftalık hamileym şükür ama korkuyrun bulantılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?