Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Valla hic bir fikrim yok canim ya kucaklarimiza alsakta biz aynisi oluruz
Yok yok olmayi Allahin izniyle o zaman rahat bir ohh cekeriz:)bende 2 kez kan testi yaptim ya acaba bir daha degerlere baksammi diye icim icimi yiyor.hemsire gerek gormedi 2 kez yeterli desede yine rahat degilim bugun adet gunum hafif agrimda var

Kizlar bnda 5000 dua ekkeyin

Yok yok olmayi Allahin izniyle o zaman rahat bir ohh cekeriz:)bende 2 kez kan testi yaptim ya acaba bir daha degerlere baksammi diye icim icimi yiyor.hemsire gerek gormedi 2 kez yeterli desede yine rahat degilim bugun adet gunum hafif agrimda var
Canim yapmana gerek yok relaks ol kont. Nezaman bak benimde adet günüm yaklasti sancim var cok normal stres yapma dicem ama biliorum icin yapcak

Kontrol haftaya pazar insaAllah guzel haberler alirim kesesini gorurum,sen kac kez kan testi yaptin ravzacim?
Canim ilk tûp bebegimde dok. Birkere yapti ikinciye gerek yok demisti bu ikincisi ii ciktigi halde iki defa yapti birincisini test tarihimde yapti ikincisini kesemi gördûgúmde yapti kimyasal tedbiri icin yada nebileyim degerlerime bakmak istedi herhalde kendini sikintiya sokma ama icin rahatlayacaksa özel biyerde tekrar baktir annesi

Tamam canimm,2sinide devlette yaptirdim,yine oraya giderim,Allahim bu gunlerimiz bitsin rahata huzura kavusalum bizde ne olur rabbim (

Aminnn canim da neden korkuosun keyfini cikarmiyorsun yasadigin biseymi sebeb merak ettim
Canim 2 ay once ilk gebeligimde degerler guzel baslayip sonra az katlanip sonrada dusunce dusuk oldu,simdi ondan korkuyorum ya bud oyle olursa diye,ailemin yanindayim bu sefer annem bakiyo evin ilk cocuguyum babam hergun eli kolu dolu geliyo torunlarima iyi bak diye:)kaptirdi kendini baba daha erken desemde anlamiyo kotu bisiy olur diye cok korkuyorum kendimi gectim babam cok uzulur diye telaslaniyorum.

Yûregi gûzel arkadasim seni cok ii anladim simdi ben babami gecen martta kaybettim hep dua ederdi kizimin bir yavrusu olsun die cok isterdi ilk kúrtajimda bebegimi kaybettigimde cok aglamis cok ûzúlmústú ben ortancisiyim evin torunlari var cok sükür demek istedigim ilk son babalar icin kizlari cok degerli oluor kizlari icinde öyle baksana kendinden esinden ilk babani dûsúnûorsun hayattayken bol bol öp keyfini cikar sevdiklerini kötú dûsûnme insallah hayirlisiyla bisey olmayacak babalarin duasi cabuk kabul olurmus bende bos gebelik yasadim bebegi götene kadar senin sikintini yasadim ii olcagina inan aklini beynini odaklama pazartesi yaptir tekrar icin rahat etsin bòyle gecirme sûrecini bebegini insallah Allah im sana esine babana ve túm sevdiklerine bagislasin insallah

Allah razi olsun arkadasim cumlemizinkini ins. Aminn,canim aglattin vallahi beni zaten herseye agliyorum:)Allahim buyuk insaAllah hepimizin yuzune guler evlatlarimizi kucaklamamizi nasip eder bugunlerde gecer biz artik mutluluktan goz yasi dokeriz İNSAALLAH..

Aminnn canimm insallahh aglama mutluluktan da olsa aglama git pazartesi yaptir burayada haber ver bebegini ûzme annesi pitircigin kizmasin sonra Allah im insallah gönlünce verir emanetini

Kizlar bu hayat ne garip kimi param malim olsun ister kimi ev yuva kimi aile huzur ister bir ekmege muhtacken kimi ailenin kiymetini bilmez kimi evlat hasretiyle yanar tutusur kimi dogurur cöp kontynirlarina atar yada yetimhane köselerine terk eder sinavda buya Allah im ii olanlardan muradini gönlúnde hayatinda tasiyanlardan eylesin insallah bizim mahallede yan komsum 15 yillik evliydi cocugu olmuofu kocasinda sperm azligi vardi asilama tedaviler eli hep bos döndú oda yetmiomus gibi kayinlari görûmceleri hep sorun yapti ezdi ama o hep iilik yapip Allah a havale etti 15 yillik evliliginden sonra adet gecikmesi yasadi yalvar yakar test yaptirdik iki cizgi sok okadar tedavi oldu olmadi dok. Ona imkansiz dediler kocasindan dolayi ve bir kizi oldu ondan ûc sene sonra tekrar hamile kaldi ve suan iki kizi var masallah subhanallah imkansiz yok yeterki Allah imin sinavini tevekkül ile gecelim insallah hayirlisiyla Allah im kucaklarimizi doldursun hic umutsuzluga kapilmayin emi

Evet haklısın canım arkadaşım bu dünyaya sınav için geldik ve bizim sınavımızda bu Rabbim hayırlısı ile geçmemizi nasip etsin sabır versin hepimize

Aysesahra canim iimisin sesin cikmior ne yapiorsun yaz arada merak ediliosun
canım ben hep buralardayım yazılanları tek tek okuyorum ...MR felan vardı onları hallettim şükür temiz çıktı ama çift görmemin nedenini bulamadılar bakalım ilaç verdiler şimdilik... malum çocuğum olmadığı için 15 yıldır kızım yani köpeğim vardı bugün onu kaybettim onunda üzüntüsü ayrı .. adet de oldum şimdi salıyı bekliyorum doktorum histeroskopi gerek görürsede laparoskopi yapacak.. kısacası çok tuhaf günler geçirdim ...negatif alan düşük yapan arkadaşlarımı okudum üzüntülerini yaşıyorum ne yazsam fayda etmezki...sürekli negatif gören biri olduğum için acılarını içimde hissediyorum...inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız burada hepinizi seviyorum sizler benim AİLEM bacılarımsınız öpüyorum hepinizi...

Canim öncelikle can dostunu kaybettigin icin cok ûzûldûm insandan yeri gelir en sadik dosttur Allah yardimcin olsun insallah mr bisey cikmamis temiz sevindim insallah sebebini bulurlar seni nekadar rahatsiz eder ya laparoskopi nezaman yapcak kesin mi insallah hersey yolunda gider canim benim negatifler mi gún gelecek ben inaniorum pozitif ve kucagina alacaksin insallah Allah im nasib etcek insallah ben inaniorum negatif alan kaybeden bútûn arkadaslarimiz dostlarimiz haber ver kuzum arada insallah bugûnleri atlatirsin Allah yardimcin olsun sende seviliosun yazmayinca merak ediliosun

Allah sabır versin arkadaşım. Ne desek boş, hayırlısı böyleymiş demekten başka. En azından çok şükür hamile kalabiliyorsun inşallah gücünü topladığında bir sonraki denemen de kavuşursun bebeklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…