Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kesinleşti salı günü inşallah..

Kizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun
Ne diyebilirimki cnm. Sevincin sevindirmişti, üzüntünle üzüldük. Taktiri İlahi, elimizde olmuyor yaşananlar. Ümidini kahbetme cnm, en kısa sürede meleğinekavuşursun inşallah..

Ne diyebilirimki cnm. Sevincin sevindirmişti, üzüntünle üzüldük. Taktiri İlahi, elimizde olmuyor yaşananlar. Ümidini kahbetme cnm, en kısa sürede meleğinekavuşursun inşallah..
Ins arkadasim sizler uzulmeyin bebisleriniz etkilenmesin ins saglikla kucaginiza alirsiniz hepiniz rabbim en hayirli zmnda bana da nasip eder ins

Günaydın arkadaşım. Senin hiçbir sıkıntın, belirtin var mı? Ben varlığını bile unutuyorum.
günaydin canimmarkadasim benim yaklasik 7 haftalikken bulanti kusma basladi. yattim yaklasik 2 hafta. bulantidan konusmak bile istemiyordum. bebisim iyi olsunda ben yine raziydim ama cekmeye
gecen hafta salidan beri daha iyiyim. zaman zaman artik ben de yine unutuyorum. kimilerinde belirti 10 hfatdada azalirmis ben dede öyle oldu sanirim.he birde ara ara bel ve karin agrisi. herseye ragmen cok sükür bin sükür

ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 49.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:

Ya benim ne kusma ne bulantı, hiçbirşey olmayınca insan şüpheleniyor. Ama herkeste olmuyormuş ta.. Ne bileyim işte, insan bir belirti,bir işaret bekliyor. Şükrediyorum aslında çok zor oluyormuş. Herhalde her aşamasını yaşamak istiyor insan..

canim bizim bu süheler hep olucak herhalde. benim bir arkadasim ne bir kez bulandi ne kustu. maasallah kimse hamile demezdi geziyordu vs. belliki sende rahat bir hamilelik gecireceksin maasallah
ama endiselerinide anliyorum. carsamba pit diye hersey düzelince ben de korktum doktora gittim. sanslisin dedi kiminde 10 haftada kesilir, kiminde hic baslamaz, kiminde tüm hamilelik bulantiyla gecer dedi.
ahh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder hayirlisiyla insallahh.

canım cudisi listeden çıkar istersen o bizden çıkmış çıkışmış nisan-mayıs topiğine geçmiş buraya hiç uğramıyor

Günaydın cnm, nasıl gidiyor transfer sonrası nazlanmalar Test gününe de çok az kaldı. İnşallah hamileyimmmm diye bağırırsın buradan..
merhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....

Tatlım sıkma canını, akıntı da normal. Bana bak bir de hamileliğimin 10. haftasındayım hiç belirtim yok, olmadı da. Arada bel ağrısı yaşadım o kadar. Sen bol bol dua ve minişinle konuş. Onlar annelerini duyuyorlar. Hiççç sıkıntı yapma kendine canım. Hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşallah.

o günler ben de cok belirti aradim ama hicbir belirtim yoktu. olmasi mümkün diil cünki daha miniminnaciklar arkadasim. insallah güzel haberler alirsin

ınsallah canım yarın 11. gün kan tahlili yaptırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…