kesinleşti salı günü inşallah..Canim öncelikle can dostunu kaybettigin icin cok ûzûldûm insandan yeri gelir en sadik dosttur Allah yardimcin olsun insallah mr bisey cikmamis temiz sevindim insallah sebebini bulurlar seni nekadar rahatsiz eder ya laparoskopi nezaman yapcak kesin mi insallah hersey yolunda gider canim benim negatifler mi gún gelecek ben inaniorum pozitif ve kucagina alacaksin insallah Allah im nasib etcek insallah ben inaniorum negatif alan kaybeden bútûn arkadaslarimiz dostlarimiz haber ver kuzum arada insallah bugûnleri atlatirsin Allah yardimcin olsunsende seviliosun yazmayinca merak ediliosun
Aminnn canimm insallahh ozaman simdiden gecmis olsun temiz sonuclarin olsun diyorumkesinleşti salı günü inşallah..
Ne diyebilirimki cnm. Sevincin sevindirmişti, üzüntünle üzüldük.Kizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun
Ins arkadasim sizler uzulmeyin bebisleriniz etkilenmesin ins saglikla kucaginiza alirsiniz hepiniz rabbim en hayirli zmnda bana da nasip eder insNe diyebilirimki cnm. Sevincin sevindirmişti, üzüntünle üzüldük.Taktiri İlahi, elimizde olmuyor yaşananlar. Ümidini kahbetme cnm, en kısa sürede meleğine kavuşursun inşallah..
rabbim en tez zamanda saglikla ve hayirlisiyla evladina kavustursun insallah.Ins arkadasim sizler uzulmeyin bebisleriniz etkilenmesin ins saglikla kucaginiza alirsiniz hepiniz rabbim en hayirli zmnda bana da nasip eder ins
Günaydın arkadaşım. Senin hiçbir sıkıntın, belirtin var mı? Ben varlığını bile unutuyorum.rabbim en tez zamanda saglikla ve hayirlisiyla evladina kavustursun insallah.
günaydin canimmGünaydın arkadaşım. Senin hiçbir sıkıntın, belirtin var mı? Ben varlığını bile unutuyorum.
günaydin canimuzun bır aradan sonra gunaydın arkadaslarım....
Günaydın cnm, nasıl gidiyor transfer sonrası nazlanmalaruzun bır aradan sonra gunaydın arkadaslarım....
kuzum nerelerdesin seennn aldın bebişleri pırr kayboldun nasılsın kaçıncı günündesin meraklardayımmmmuzun bır aradan sonra gunaydın arkadaslarım....
Ya benim ne kusma ne bulantı, hiçbirşey olmayınca insan şüpheleniyor. Ama herkeste olmuyormuş ta.. Ne bileyim işte, insan bir belirti,bir işaret bekliyor. Şükrediyorum aslında çok zor oluyormuş. Herhalde her aşamasını yaşamak istiyor insan..günaydin canimmarkadasim benim yaklasik 7 haftalikken bulanti kusma basladi. yattim yaklasik 2 hafta. bulantidan konusmak bile istemiyordum. bebisim iyi olsunda ben yine raziydim ama cekmeye
gecen hafta salidan beri daha iyiyim. zaman zaman artik ben de yine unutuyorum. kimilerinde belirti 10 hfatdada azalirmis ben dede öyle oldu sanirim.he birde ara ara bel ve karin agrisi. herseye ragmen cok sükür bin sükür
canim bizim bu süheler hep olucak herhalde. benim bir arkadasim ne bir kez bulandi ne kustu. maasallah kimse hamile demezdi geziyordu vs. belliki sende rahat bir hamilelik gecireceksin maasallahYa benim ne kusma ne bulantı, hiçbirşey olmayınca insan şüpheleniyor. Ama herkeste olmuyormuş ta.. Ne bileyim işte, insan bir belirti,bir işaret bekliyor. Şükrediyorum aslında çok zor oluyormuş. Herhalde her aşamasını yaşamak istiyor insan..
canım cudisi listeden çıkar istersen o bizden çıkmış çıkışmış nisan-mayıs topiğine geçmiş buraya hiç uğramıyorŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 49.000
@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
merhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....Günaydın cnm, nasıl gidiyor transfer sonrası nazlanmalarTest gününe de çok az kaldı. İnşallah hamileyimmmm diye bağırırsın buradan..
Tatlım sıkma canını, akıntı da normal. Bana bak bir de hamileliğimin 10. haftasındayım hiç belirtim yok, olmadı da. Arada bel ağrısı yaşadım o kadar. Sen bol bol dua ve minişinle konuş. Onlar annelerini duyuyorlar. Hiççç sıkıntı yapma kendine canım. Hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşallah.merhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....
o günler ben de cok belirti aradim ama hicbir belirtim yoktu. olmasi mümkün diil cünki daha miniminnaciklar arkadasim. insallah güzel haberler alirsinmerhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....
ınsallah canım yarın 11. gün kan tahlili yaptırıcam..Tatlım sıkma canını, akıntı da normal. Bana bak bir de hamileliğimin 10. haftasındayım hiç belirtim yok, olmadı da. Arada bel ağrısı yaşadım o kadar. Sen bol bol dua ve minişinle konuş. Onlar annelerini duyuyorlar. Hiççç sıkıntı yapma kendine canım. Hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?