Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

deli gibi her sabah gögüslerimi yokluyordumsaga sola bastiriyordum hicbir sislik agri olmayincada üzülüyordum.

Haklısın canım, 9 ay 10 gün olana kadar hep endişeleneceğiz sanırım. Eh napalım, her bebek kıymetlidir. Ama bizimkiler daha bir kıymetli. Araya araya bulduk biz onları Allahın izniyle. Rabbim bu endişleri, bu güzel endişeleri bütün bebiş bekleyenlere, isteyenlere yaşatsın. Nasıl bir beddua dimi. Allahım her kadının önce göbüşünü, sonra kucağını doldursun, öncelik topic arkadaşlarımıza tabiki..

Topikten cikmadim takip ediyorum sizi. Doktor koşturmasindan yazamiyorum sadece. Benim adima karar verilmezse sevinirim.
afedersin üzmek istemem canım son okunan dualarda hiç olmayınca öyle dedim adının karşısı hep boşta en azından kalan sayıyı aramızda paylaşırız senden beklemeyelim diye yoksa kalbimizde dualarımızdasın her daim

Canim benimde oleydi su seklinde akinti baskada bisiy yoktu bide ayaklarim buz gibiydi ne giysem isitamiyordum o kadar.

canım jonguil arkadaşımız da 5.000 adet demiş sanırım kaçırdın ekler misin:)

canım sabret inşallah hayırlı haberlerini yarın alacaz çok az kaldı düğün bayram edece burda hep birlikte:)

Sağol. Ne malesefki sürekli regl oluyorum dualara katilamiyorum. Doktora gidip geliyoruz. Herkesi takip ediyorum ancak dediğim gibi bu halde dua okuyamiyorum o yüzdende katilamiyorum. İnşallah bu sikintim biter bitmez dualara katilicam

Ahh canim arkadasim bulantiyimi yasamak istion hic tavsiye etmem 6. Haftama kadar dedim yok sûkûr 7 haftamda basladi bu bir haftadir zor yemek yiyorum herseyi yiyemiorum 2 litre su iciodum yarim litreyi zor icer oldum esime bile yaklasamiom sigara kokuyor die sabah bulantilari gectim bir haftadir ögûrtûlerim artti diorum sonu kusmayla tamamlayacak ne yesem dokunuo azimin tadindan gectim gòrdûkce kötû oluorum ettin her cesidinden tiskindim sarimsak salca baharat gibi seylerdende mide yanmamda var ûc gúndûr yat kalk súkret yasama insallah arkadasim tabi her yasadigima sukrediyorum sikayet degil raziyim herseye yeterki o saglikla gelissin dioruz ah anacigimin kiymetini daha cok anladim

Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.

Kızlar, Değerim 407 çıktı.

Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.

canım hayırlı olsun cok sevındımmmm.......

Maşallah subhanallah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ya Rab canım benim çok sevindim çok çoöok Mutluluğun daim olsun

yaşasın yaşasınnnnnn
canım hayırlı olsun değerin ben de çok sevindim rabbim dualarımızı boşa çıkarmıyor çok şükürrrr. sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…