- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
deli gibi her sabah gögüslerimi yokluyordummerhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....
Haklısın canım, 9 ay 10 gün olana kadar hep endişeleneceğiz sanırım. Eh napalım, her bebek kıymetlidir. Ama bizimkiler daha bir kıymetli. Araya araya bulduk biz onları Allahın izniyle. Rabbim bu endişleri, bu güzel endişeleri bütün bebiş bekleyenlere, isteyenlere yaşatsın. Nasıl bir beddua dimi.canim bizim bu süheler hep olucak herhalde. benim bir arkadasim ne bir kez bulandi ne kustu. maasallah kimse hamile demezdi geziyordu vs. belliki sende rahat bir hamilelik gecireceksin maasallah
ama endiselerinide anliyorum. carsamba pit diye hersey düzelince ben de korktum doktora gittim. sanslisin dedi kiminde 10 haftada kesilir, kiminde hic baslamaz, kiminde tüm hamilelik bulantiyla gecer dedi.
ahh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder hayirlisiyla insallahh.
aynısını bende yapıyorum canım, vücudumun her yerine bakıyorum, ama yok işte..insallah yarın güzel haberler verebilirim size canım ..deli gibi her sabah gögüslerimi yokluyordumsaga sola bastiriyordum hicbir sislik agri olmayincada üzülüyordum.
İnşallah canım, güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..aynısını bende yapıyorum canım, vücudumun her yerine bakıyorum, ama yok işte..insallah yarın güzel haberler verebilirim size canım ..
canım cudisi listeden çıkar istersen o bizden çıkmış çıkışmış nisan-mayıs topiğine geçmiş buraya hiç uğramıyor
afedersin üzmek istemem canım son okunan dualarda hiç olmayınca öyle dedim adının karşısı hep boşta en azından kalan sayıyı aramızda paylaşırız senden beklemeyelim diye yoksa kalbimizde dualarımızdasın her daimTopikten cikmadim takip ediyorum sizi. Doktor koşturmasindan yazamiyorum sadece. Benim adima karar verilmezse sevinirim.
Canim benimde oleydi su seklinde akinti baskada bisiy yoktu bide ayaklarim buz gibiydi ne giysem isitamiyordum o kadar.merhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....
canım jonguil arkadaşımız da 5.000 adet demiş sanırım kaçırdın ekler misin:)ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 49.000
@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
canım sabret inşallah hayırlı haberlerini yarın alacaz çok az kaldı düğün bayram edece burda hep birlikte:)merhaba canım. son iki güne kadar iyi gidiyordu, aklıma cok sık gelmiyordu. ama ıkı gundur aklım hep onda tuttumu tutmadımı cok endıseliyim. hiç bir belirtim yok. bu da benı uzuyor. sadece 8. günden beri su şeklinde akıntım geliyor...bana yardım edin....
afedersin üzmek istemem canım son okunan dualarda hiç olmayınca öyle dedim adının karşısı hep boşta en azından kalan sayıyı aramızda paylaşırız senden beklemeyelim diye yoksa kalbimizde dualarımızdasın her daim
aminnnnn canım aminnnncanım sabret inşallah hayırlı haberlerini yarın alacaz çok az kaldı düğün bayram edece burda hep birlikte:)
Ahh canim arkadasim bulantiyimi yasamak istion hic tavsiye etmem 6. Haftama kadar dedim yok sûkûr 7 haftamda basladi bu bir haftadir zor yemek yiyorum herseyi yiyemiorum 2 litre su iciodum yarim litreyi zor icer oldum esime bile yaklasamiom sigara kokuyor die sabah bulantilari gectim bir haftadir ögûrtûlerim artti diorum sonu kusmayla tamamlayacak ne yesem dokunuo azimin tadindan gectim gòrdûkce kötû oluorum ettin her cesidinden tiskindim sarimsak salca baharat gibi seylerdende mide yanmamda var ûc gúndûr yat kalk súkret yasama insallah arkadasim tabi her yasadigima sukrediyorum sikayet degil raziyim herseye yeterki o saglikla gelissin dioruz ah anacigimin kiymetini daha cok anladimYa benim ne kusma ne bulantı, hiçbirşey olmayınca insan şüpheleniyor. Ama herkeste olmuyormuş ta.. Ne bileyim işte, insan bir belirti,bir işaret bekliyor. Şükrediyorum aslında çok zor oluyormuş. Herhalde her aşamasını yaşamak istiyor insan..
canım hayırlı olsun cok sevındımmmm.......Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim.
sen de baktır bugün hadi yaa çifte bayram yapalımmmmdarısı basıma cerencimmm dua et bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?