- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Canimm tebrik ederim gozun aydin cok sevindimmm Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah:)Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
Ah canım, çok zormuş. Tabiki halime şükrediyorum. Böyle olunca da endişeleniyorum elimde değil. Kalıplaşmış birşey varya hamilelikte mide bulanır, kusulur diye. Olmayınca acaba bende ve bebişimde sorunmu varki diye düşünüyor insan. Allah yardımcın olsun canım senin de. Ama o miniş için herşeye değer be arkadaşım. Kucağına aldınmı unutuverirsin bütün sıkıntılarını.Ahh canim arkadasim bulantiyimi yasamak istion hic tavsiye etmem 6. Haftama kadar dedim yok sûkûr 7 haftamda basladi bu bir haftadir zor yemek yiyorum herseyi yiyemiorum 2 litre su iciodum yarim litreyi zor icer oldum esime bile yaklasamiom sigara kokuyor die sabah bulantilari gectim bir haftadir ögûrtûlerim artti diorum sonu kusmayla tamamlayacak ne yesem dokunuo azimin tadindan gectim gòrdûkce kötû oluorum ettin her cesidinden tiskindim sarimsak salca baharat gibi seylerdende mide yanmamda var ûc gúndûr yat kalk súkret yasama insallah arkadasim tabi her yasadigima sukrediyorum sikayet degil raziyim herseye yeterki o saglikla gelissin dioruz ah anacigimin kiymetini daha cok anladim
canim benim 10 haftayla birlikte baya azaldi. insallah sendede öyle olurAhh canim arkadasim bulantiyimi yasamak istion hic tavsiye etmem 6. Haftama kadar dedim yok sûkûr 7 haftamda basladi bu bir haftadir zor yemek yiyorum herseyi yiyemiorum 2 litre su iciodum yarim litreyi zor icer oldum esime bile yaklasamiom sigara kokuyor die sabah bulantilari gectim bir haftadir ögûrtûlerim artti diorum sonu kusmayla tamamlayacak ne yesem dokunuo azimin tadindan gectim gòrdûkce kötû oluorum ettin her cesidinden tiskindim sarimsak salca baharat gibi seylerdende mide yanmamda var ûc gúndûr yat kalk súkret yasama insallah arkadasim tabi her yasadigima sukrediyorum sikayet degil raziyim herseye yeterki o saglikla gelissin dioruz ah anacigimin kiymetini daha cok anladim
maasallah subhanallah. saglikla kucaginada almak nasip olsun insallahhh cok sevindim gözün aydinnBismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Çokkkkk sevindim...Bismillahirrahmanirrahim.
3' te 3 müş pardon. Allahım sen ne büyüksün. Dualarımız karşılıksız kalmıyor...Çokkkkk sevindim...Tebrikler canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Dualarla iki de iki. Çok şükür Allahım. Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah..
Kuzummmmmm gozunaydin dualarimiz kabul oldu Insallah bizlerde ogunleri yaşarız Rabbm sağlıkla eline aldirsin herkesin gonlune gore versin keyifli hamileliklerBismillahirrahmanirrahim.
canım hayırlı olsun cok sevındımmmm.......
Maşallah subhanallah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ya Rab canım benim çok sevindim çok çoöok Mutluluğun daim olsun
yaşasın yaşasınnnnnn
canım hayırlı olsun değerin ben de çok sevindim rabbim dualarımızı boşa çıkarmıyor çok şükürrrr. sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhhh
Canimm tebrik ederim gozun aydin cok sevindimmm Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah:)
maasallah subhanallah. saglikla kucaginada almak nasip olsun insallahhh cok sevindim gözün aydinn
Çokkkkk sevindim...Tebrikler canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Dualarla iki de iki. Çok şükür Allahım. Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah..
Kuzummmmmm gozunaydin dualarimiz kabul oldu Insallah bizlerde ogunleri yaşarız Rabbm sağlıkla eline aldirsin herkesin gonlune gore versin keyifli hamilelikler
Amin kuzummmmmm Insallah sağlıkla eline alirdirsin Rabbim kuzum transferden sonra neler yaptin canim yazarmisin paylasirsan seviniriz sevgilerCanlarım benim hepinizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allahım bu mutluluğu tüm anne olmayı isteyenlere nasip etsin inşallah. Dularımız yerini bulur inşallah hep.
Sizleri çok seviyorum. Sizler benim kader arkadaşlarım, can yoldaşlarımsınız.
Sizleri tanımadan çok sevdim. Rabbim kardeşliğimizi hepimizin bebişi doğana kadar ve daha sonrasında da devam ettirsin.
Canim benim sendw yap testini senin hayırlı haberinlende sevinelimmmmmmaminnnnn canım aminnnn
valla kalmıyor çok şükür daha daha içten okudukça okuyası geliyor insanın bizi de görsün rabbimmm3' te 3 müş pardon. Allahım sen ne büyüksün. Dualarımız karşılıksız kalmıyor...
Evet canim benim Insallah Allahim bisede gösteririm ogunleri bende transfer olsaydım haftaya test gunumduama herşeyde vardır hayir Allahimin bir bildiği vardır kızlar nesamandandan beri okuyosusunuz bu duaları ben sonradan dahil olmust ya oyusden sordum sevgiler canim arkadslarimvalla kalmıyor çok şükür daha daha içten okudukça okuyası geliyor insanın bizi de görsün rabbimmm
Saol canım. Transferden sonra geceye kadar kalkmadım. Tuvaletimi sürgüye yaptım. 1 gece merkezde kaldık. Çünkü şehir dışından gelmiştik. Ertesi sabah 3 saatlik yolla eve geldim. 4 gün dinlendim sadece iğne için evden çıktım. Yattım evin içinde azcık yürüdüm hiç iş yapmadım. ama 5. gün artık işe geldim, normal hayatıma devam ettim, araba kullandım. genelde oturdum, ev işi gene yapmadım. Allah yardımcım oldu. Rabbim ol dedi, oldu. Bol bol dua ettim. Ananas ve kabak çekirdeğini her gün yedim mutlaka.Amin kuzummmmmm Insallah sağlıkla eline alirdirsin Rabbim kuzum transferden sonra neler yaptin canim yazarmisin paylasirsan seviniriz sevgiler
canım beni de yazın adetim bitti 5000 okurum kendime de okumaya başlıycam beni de sıraya alırsanız sevinirimŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 49.000
@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
canım dualarımdasın sende. İnşallah sen de bize güzel haber vereceksin yarın. Senin haberinle de mutlu olacağız.darısı basıma cerencimmm dua et bana..
Bu duanın okunmasına vesile olduğuma da ayrıca seviniyorum. Bana bu duayı söyleyen kişiden de Allah razı olsun. Doğruymuş çok şükür..valla kalmıyor çok şükür daha daha içten okudukça okuyası geliyor insanın bizi de görsün rabbimmm
Ceren çok sevindim canım.Allahım Yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşAllah.canım dualarımdasın sende. İnşallah sen de bize güzel haber vereceksin yarın. Senin haberinle de mutlu olacağız.
Canım 2 embriyomu transfer olmuştu sana.Değerin bayağı iyi.Kat kat arttırsın Allahım.Şu an gün sayan biri olarak nasıl iyi geldi bu haberin bana anlatamam.Morallerim hormonlarım tavan yaptı adeta.canım dualarımdasın sende. İnşallah sen de bize güzel haber vereceksin yarın. Senin haberinle de mutlu olacağız.
canım dualarımdasın sende. İnşallah sen de bize güzel haber vereceksin yarın. Senin haberinle de mutlu olacağız.
Ceren çok sevindim canım.Allahım Yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşAllah.
Canım saol Allah razı olsun. Darısı başına, inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. Bana iki tane 3. gün embriyosu transfer ettiler canım.Moralini yüksek tut, hep iyi olacak gibi düşün, iyi olsun inşallah.Canım 2 embriyomu transfer olmuştu sana.Değerin bayağı iyi.Kat kat arttırsın Allahım.Şu an gün sayan biri olarak nasıl iyi geldi bu haberin bana anlatamam.Morallerim hormonlarım tavan yaptı adeta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?