Amin canım benim çok saol. İnşallah Allah hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.Ceren çok çok tebrik ederim. Kendi sonucum gibi sevindim inan ki. Kalbim hızlı çarpıyor şu an. İnşallah Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat(lar) etsin inşallah.
ARkadasim gozun aydin hayrli olsun rabbm en kisa zmnda kucagina almayi nasib etsin insalhhCanlarım benim hepinizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allahım bu mutluluğu tüm anne olmayı isteyenlere nasip etsin inşallah. Dularımız yerini bulur inşallah hep.
Sizleri çok seviyorum. Sizler benim kader arkadaşlarım, can yoldaşlarımsınız.
Sizleri tanımadan çok sevdim. Rabbim kardeşliğimizi hepimizin bebişi doğana kadar ve daha sonrasında da devam ettirsin.
canımmmm bak bu yönünü hiç düşünmüyordum sen mi başlatmıştın Allah razı olsun hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin gününü göresin inşallahhhhhhBu duanın okunmasına vesile olduğuma da ayrıca seviniyorum. Bana bu duayı söyleyen kişiden de Allah razı olsun. Doğruymuş çok şükür..
canım sizden önce sanırım 2 kişiye okuduk çok olmadı başlayalı yani. senin transferin olamadı ama transferi olup ta okuduğumuz 3 arkadaşımız da pozitifi gördü yarın inşallah astaravistama nın sonucu var bakalım seninle beraber okumuştuk onada.Evet canim benim Insallah Allahim bisede gösteririm ogunleri bende transfer olsaydım haftaya test gunumduama herşeyde vardır hayir Allahimin bir bildiği vardır kızlar nesamandandan beri okuyosusunuz bu duaları ben sonradan dahil olmust ya oyusden sordum sevgiler canim arkadslarim
Amin canım çok saol. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah.ARkadasim gozun aydin hayrli olsun rabbm en kisa zmnda kucagina almayi nasib etsin insalhh
Canimmmm tebriklerr cook sevindim Allahim ne guzel her gelen hamileyim diyor Allahima bin sukurr:)))rabbim en kisa zamanda diger arkadaslarimida yasatsin inseAllah..kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
dedim ben dedim dedimmmmmmmkızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
değerin kaç çıktı bitanem
Ayyyy çoookk sevindim hemşerim benim.kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım 10. gün 173 cıktıdeğerin kaç çıktı bitanem
sagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.Ayyyy çoookk sevindim hemşerim benim.Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı?
Çok şükür canım çok şükür. Seni de görücez inşallah hamiş hamiş.Allahım birer birer duamızın karşılığını veriyor ağlamamak için zor tututyorum kendimi 4 te 4
sagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.
allah razı olsun canım arkadasım, ben ınanıyorum hepımız ANNE olucaz...dedim ben dedim dedimmmmmmm
canım çifte bayram dedimm rabbimm inan kendim kadar sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhh
sagol canım benım ..Allaha şükürler olsun. Bugün nasıl güzel bir gün oldu böyle. Çok şükür Allaha. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım. Vallahi süper güzel haberler bunlar :)
cok sükür bin sükür. rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin evladini insallah. ve burda tüm bekleyen arkadaslarada en tez zamanda nasip etsin. gözlerim doldu. ne güzel. rabbim herkese tattirsin bu duyguyu kimse mahrum kalmasin insallahsagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?