Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım benim çok saol. İnşallah Allah hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.

ARkadasim gozun aydin hayrli olsun rabbm en kisa zmnda kucagina almayi nasib etsin insalhh

Bu duanın okunmasına vesile olduğuma da ayrıca seviniyorum. Bana bu duayı söyleyen kişiden de Allah razı olsun. Doğruymuş çok şükür..
canımmmm bak bu yönünü hiç düşünmüyordum sen mi başlatmıştın Allah razı olsun hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin gününü göresin inşallahhhhhh

canım sizden önce sanırım 2 kişiye okuduk çok olmadı başlayalı yani. senin transferin olamadı ama transferi olup ta okuduğumuz 3 arkadaşımız da pozitifi gördü yarın inşallah astaravistama nın sonucu var bakalım seninle beraber okumuştuk onada.

kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canimmmm tebriklerr cook sevindim Allahim ne guzel her gelen hamileyim diyor Allahima bin sukurr:)))rabbim en kisa zamanda diger arkadaslarimida yasatsin inseAllah..

Ayyyy çoookk sevindim hemşerim benim. Gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı?
sagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.

sagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.

Allaha şükürler olsun. Bugün nasıl güzel bir gün oldu böyle. Çok şükür Allaha. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım. Vallahi süper güzel haberler bunlar :)

cok sükür bin sükür. rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin evladini insallah. ve burda tüm bekleyen arkadaslarada en tez zamanda nasip etsin. gözlerim doldu. ne güzel. rabbim herkese tattirsin bu duyguyu kimse mahrum kalmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…