Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

amin arkadasım amin. ya ben hala ınanamıyorum. kan verdım labaratuvarın onunde beklıyorum kız dedıkı pozıtıf bır aglamaya basladım, bılıyolar hergun ığne yaptırıyorum onlara kızda benle aglamaya basladı. gercı ben hala aglıyorumda. hepınızden allah razı olsun..ıyıkı sızlerı tanımısım..en yakınımdan daha yakın oldunuz bana. derdımı paylastınız en onemlısı benı sadece sız anladınız. sızı kocaman opuyorum...

canımmmm bak bu yönünü hiç düşünmüyordum sen mi başlatmıştın Allah razı olsun hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin gününü göresin inşallahhhhhh
Canım ben bu duayı duydum okuyun diye tavsiye etmiştim. Miranaz arkadaşımız tek başına yetiştirememiş bize teklif etti ve böylece dua kardeşliği çııktı. İnsanların hiç tanımadığı, yüzünü görmediği, gerçek adını bile bilmediği kişiler için dua etmesi ne kadar güzel bir şey. Rabbim bunu hiç bozmasın..

Kızlar ben hala ağlıyorum da, ilginç olan şu. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Dünya bu kadar kirlenmişken, o kadar kötü kalpli insanlarla dolmuşken hiç tanımadığımız kişilerin üzüntüsüne ortak olup, sevincinde mutluluk gözyaşları döküyor olmak çok şaşırtıcı. İşte grubuzun farkı, hepiniz kalbi güzel, ruhu güzel arkadaşlarsınız. Rabbim kaderinizi de güzel eylesin. Hepinizi tanımadan çokkkk seviyorum...

Ay benim tatlı hamişim, sen çok mu duygulandın Gönlü güzel arkadaşım çok doğru söylüyorsun, çok güzel bir bağımız oldu burda tanımadan birbirimizi. Biz de seni çok seviyoruz

aynen öyle canım. bu sıkıntılı gunlerımı ben sızın sayenızde atlattım benı sadece siz anladınız ve bana akıl verip dua ettınız. en yakınımdan daha yakın oldunuz. keske ımkanımız olsada gorusebılsek :)))

halini cok iyi hayal edebiliyorum. heryerin uyusmustur. rabbim hasret ceken herkese hayirlisindan nasip et.

ben de kendimi cok sansli hissediyorum. bazen giremesem de cok fazla yazamasamda aklim hep sizlerde.rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallah

Masallah subhanallah gözûn aydin canim arkadasim sükürler olsun Allah ima cokk sevindimmm hemde cok topimigimizin yeni bir anne adayi var gözúmûz aydin olsun canim insallah kesenide en kisa zamanda görürsün

Keşke tanışabilsek, ben de çok isterim. Ama hayat bu hiç belli olmaz. Birgün bir yerlerde tanışırız inşallah..

Masallah subhanallah gözûn aydin canim arkadasim sükürler olsun Allah ima cokk sevindimmm hemde cok topimigimizin yeni bir anne adayi var gözúmûz aydin olsun canim insallah kesenide en kisa zamanda görürsün
Allah razı olsun canım. Çok saol. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Ahhh kuzum bulansada bulanmasada biz anne adaylarin endiseleri bitmez hic bazen neler gecio aklimizdan ben cok sevindim insallah sorunsuz alirsin yavrunu kucagina haslanmis patates yada krep yiyebiliorum ama meyvede yiyorum azda olsa sabah kahvaltimda zeytin peynir yumurta atlamiorum hic deymezmi hic arkadasim bûtûn zorluklari göze alarak ciktik bu yola sag salim kucagimiza alalim hayirlisi ile hepimiz bunu istioruz bir arkadasim sikayet etmisti mide bulantisindan cani yanmistir cok ozaman dedim Allah im midem bulansada bikere sikayet etmiyecem hep yatsamda söylenmicem uykusuzluguda raziyim emanetine bakmak icin die dua etmistim hemen hemen hepsini yasiorum duami kabul eyleyip yolladini emanetini sikayet degil bu bize mükafat Allah tan tûm dostlarimiz yasasin insallah

kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allah im okudukca artio mutluluk sükürler olsun canim cok sevindim insallah keseni de görürsün cooookkk sevindim bugûn cok güzel bir gün Allah im herkese yasat nasib et

Sağolun Allah razi olsun kızlar hepinizden Insallah ya kendiliğinden gelir yada hayırlısıyla tedaviye baslarsam pozitifi görürüm cok seviyorum sizi kızlar Insallah astravistamda hayırlı sonuç alır sevgilr

sagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.
Kuzummmmmm gozunaydin Allahim tamamına erdirsin görmemiştim cook sevindim sevgilerrrr

Canimmmmm cokk sevindm senin adina yazamadm bir kac gundur calisyrm giremyrm pek fazla ama bugun 2 guzel haber birden okudum cok sevindm hayrli olsun Rabbim saglicakla kucagniza almayi nasip etsin... Buarada bende dua alabilrmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…