- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
amin arkadasım amin. ya ben hala ınanamıyorum. kan verdım labaratuvarın onunde beklıyorum kız dedıkı pozıtıf bır aglamaya basladım, bılıyolar hergun ığne yaptırıyorum onlara kızda benle aglamaya basladı. gercı ben hala aglıyorumda. hepınızden allah razı olsun..ıyıkı sızlerı tanımısım..en yakınımdan daha yakın oldunuz bana. derdımı paylastınız en onemlısı benı sadece sız anladınız. sızı kocaman opuyorum...cok sükür bin sükür. rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin evladini insallah. ve burda tüm bekleyen arkadaslarada en tez zamanda nasip etsin. gözlerim doldu. ne güzel. rabbim herkese tattirsin bu duyguyu kimse mahrum kalmasin insallah
Oyy masallh bugun cok mutlu haberler aldik rabbm kucagnza almayida nasib etsin darisi bizlereee hamisler dualrnizi eksik etmeyin bzdenkızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canım ben bu duayı duydum okuyun diye tavsiye etmiştim. Miranaz arkadaşımız tek başına yetiştirememiş bize teklif etti ve böylece dua kardeşliği çııktı. İnsanların hiç tanımadığı, yüzünü görmediği, gerçek adını bile bilmediği kişiler için dua etmesi ne kadar güzel bir şey. Rabbim bunu hiç bozmasın..canımmmm bak bu yönünü hiç düşünmüyordum sen mi başlatmıştın Allah razı olsun hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin gününü göresin inşallahhhhhh
Ya vallahi ağladım, bu ne güzel haberler böyle.... Şükürler olsun, şükürler olsunnn...kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ay benim tatlı hamişim, sen çok mu duygulandınKızlar ben hala ağlıyorum da, ilginç olan şu. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Dünya bu kadar kirlenmişken, o kadar kötü kalpli insanlarla dolmuşken hiç tanımadığımız kişilerin üzüntüsüne ortak olup, sevincinde mutluluk gözyaşları döküyor olmak çok şaşırtıcı. İşte grubuzun farkı, hepiniz kalbi güzel, ruhu güzel arkadaşlarsınız. Rabbim kaderinizi de güzel eylesin. Hepinizi tanımadan çokkkk seviyorum...
aynen öyle canım. bu sıkıntılı gunlerımı ben sızın sayenızde atlattım benı sadece siz anladınız ve bana akıl verip dua ettınız. en yakınımdan daha yakın oldunuz. keske ımkanımız olsada gorusebılsek :)))Kızlar ben hala ağlıyorum da, ilginç olan şu. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Dünya bu kadar kirlenmişken, o kadar kötü kalpli insanlarla dolmuşken hiç tanımadığımız kişilerin üzüntüsüne ortak olup, sevincinde mutluluk gözyaşları döküyor olmak çok şaşırtıcı. İşte grubuzun farkı, hepiniz kalbi güzel, ruhu güzel arkadaşlarsınız. Rabbim kaderinizi de güzel eylesin. Hepinizi tanımadan çokkkk seviyorum...
halini cok iyi hayal edebiliyorum. heryerin uyusmustur. rabbim hasret ceken herkese hayirlisindan nasip et.amin arkadasım amin. ya ben hala ınanamıyorum. kan verdım labaratuvarın onunde beklıyorum kız dedıkı pozıtıf bır aglamaya basladım, bılıyolar hergun ığne yaptırıyorum onlara kızda benle aglamaya basladı. gercı ben hala aglıyorumda. hepınızden allah razı olsun..ıyıkı sızlerı tanımısım..en yakınımdan daha yakın oldunuz bana. derdımı paylastınız en onemlısı benı sadece sız anladınız. sızı kocaman opuyorum...
ben de kendimi cok sansli hissediyorum. bazen giremesem de cok fazla yazamasamda aklim hep sizlerde.rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallahKızlar ben hala ağlıyorum da, ilginç olan şu. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Dünya bu kadar kirlenmişken, o kadar kötü kalpli insanlarla dolmuşken hiç tanımadığımız kişilerin üzüntüsüne ortak olup, sevincinde mutluluk gözyaşları döküyor olmak çok şaşırtıcı. İşte grubuzun farkı, hepiniz kalbi güzel, ruhu güzel arkadaşlarsınız. Rabbim kaderinizi de güzel eylesin. Hepinizi tanımadan çokkkk seviyorum...
Masallah subhanallah gözûn aydin canim arkadasim sükürler olsun Allah ima cokk sevindimmm hemde cok topimigimizin yeni bir anne adayi var gözúmûz aydin olsun canim insallah kesenide en kisa zamanda görürsünBismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
Keşke tanışabilsek, ben de çok isterim. Ama hayat bu hiç belli olmaz. Birgün bir yerlerde tanışırız inşallah..aynen öyle canım. bu sıkıntılı gunlerımı ben sızın sayenızde atlattım benı sadece siz anladınız ve bana akıl verip dua ettınız. en yakınımdan daha yakın oldunuz. keske ımkanımız olsada gorusebılsek :)))
Allah razı olsun canım. Çok saol. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Masallah subhanallah gözûn aydin canim arkadasim sükürler olsun Allah ima cokk sevindimmm hemde cok topimigimizin yeni bir anne adayi var gözúmûz aydin olsun canim insallah kesenide en kisa zamanda görürsün
Ahhh kuzum bulansada bulanmasada biz anne adaylarin endiseleri bitmez hicAh canım, çok zormuş. Tabiki halime şükrediyorum. Böyle olunca da endişeleniyorum elimde değil. Kalıplaşmış birşey varya hamilelikte mide bulanır, kusulur diye. Olmayınca acaba bende ve bebişimde sorunmu varki diye düşünüyor insan. Allah yardımcın olsun canım senin de. Ama o miniş için herşeye değer be arkadaşım. Kucağına aldınmı unutuverirsin bütün sıkıntılarını.
Aminn canim insallah duan kabul olur ama azalmasada raziyim raziyizcanim benim 10 haftayla birlikte baya azaldi. insallah sendede öyle olur
Allah im okudukca artio mutluluk sükürler olsun canim cok sevindim insallah keseni de görürsün cooookkk sevindim bugûn cok güzel bir gün Allah im herkese yasat nasib etkızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Aminnn ecmaiinn insallah hayirlisiyla canimmm herkese nasib etsin rabbimAllah razı olsun canım. Çok saol. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Sağolun Allah razi olsun kızlar hepinizden Insallah ya kendiliğinden gelir yada hayırlısıyla tedaviye baslarsam pozitifi görürüm cok seviyorum sizi kızlar Insallah astravistamda hayırlı sonuç alır sevgilrcanım sizden önce sanırım 2 kişiye okuduk çok olmadı başlayalı yani. senin transferin olamadı ama transferi olup ta okuduğumuz 3 arkadaşımız da pozitifi gördü yarın inşallah astaravistama nın sonucu var bakalım seninle beraber okumuştuk onada.
Kuzummmmmm gozunaydin Allahim tamamına erdirsin görmemiştim cook sevindim sevgilerrrrsagol canım arkadasım 173 cıktı 10. gun degeri. esim yapmayalım dedı ama yok ben dayanamıycam dedım ve yaptım allahıma bınlere kez sukur. ınsallah sag salım kucagımıza alırız.
TAMAM CANIM SAĞOL :)canım cudisi listeden çıkar istersen o bizden çıkmış çıkışmış nisan-mayıs topiğine geçmiş buraya hiç uğramıyor
Canimmmmm cokk sevindm senin adina yazamadm bir kac gundur calisyrm giremyrm pek fazla ama bugun 2 guzel haber birden okudum cok sevindm hayrli olsun Rabbim saglicakla kucagniza almayi nasip etsin... Buarada bende dua alabilrmiyim?Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?