Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

HAY MAŞALLAH ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN DUALARIMIZI KABUL ETTİN. GÖZÜMÜZ AYDIN ..... ÇOK SEVİNDİM... TEBRİKLER..

HAY MAŞALLAH ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN DUALARIMIZI KABUL ETTİN. GÖZÜMÜZ AYDIN ..... ÇOK SEVİNDİM... TEBRİKLER..
Neşeli arkadaşım gözyaşlarımı tutamıyorum.Sitemizde bayram var duyduk duymadın demeyin.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.Ben şimdi dahada heyecanlandım 21 nisanı beklemeden hafta sonuna doğru test yaptırcam galiba.....

Arkadaşım çok sevindim.Allahım kucağına almayı nasip etsin.

ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERİNİ ALMAYI NASİP ET MUCİZEVİ BİR SEY BU DUA KARDEŞLİĞİ SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ SAMİMİYETİ GÖRÜNÜYOR ... ÇOK ŞÜKÜRRR....

AMİNNN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNNN... CANIM KARDEŞLERİMMM

ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 59.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:5.000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlandı.
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlandı.ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@astaravistama : cuma transferi olacak70.000 TAMAM(10.04.2015 dua bağışlanacak)ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan..............................: 59.000 sıradaki ( 17.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@NursElmira..................................: Nisan tedaviye başlayacak

@@neseli41: MAYIS tedaviye başlayacak.
Nurse51......: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Kislar ben bunu duyduğumda cok etkilenmiştim hatta bikac topikdede yazmıştım dua her kapının anahtarı dünya dua üzerine kurulu
Hz musa zamaninda bir ciftin çocuğu olmuyormuş.hz Musanın yanina gelip Allahahu teala s bizim çocuğumuz olup olmayacagini sormalarini istemiş .Allahutealada cebrail Aleysselam vasıtasıyla onların hayatlarında cocuk olmayacak diye söylemiş bu çift tamam deyip ayrılmışlar
Bundan seneler sonra hz musa bu çifti yanlarında bes altı yaşlarında cocuk gormus ve tekrar Allahu telaya sormi .Rabbim sen o ciftin çocuklarının olmayacağına bana bildirmistik ama ben ociftin çocuklarının olduğunu gordum demis
YÜCE YARADAN ONLAR DUADAN BİKKİNLİK GOSTERMEDİ BENDEN ÜMİTLERİNİ KESMEDİLER BENDE DUALARİNİN HURMETİNE ONLARA EVLAT NASİP EYLEDİM DIYE BİLDİRMİS
RABBİM DUALARİMİZİ BOYLE SALİH KULLARİNİN DUALARİNDAN EYLESİN İNSALLAH BUZDE OGUNLERİ SİRADİNİ BEKLEYEN ARKADSLARİMUZDA HAYİRLİSİYLA OGUNLETİ GORUCEZ ALLAHİM HAMİLE ARKAFSLARİMİZDA SAGLİKLA ELİNE ALDİRSİN GUZEL ALLAHİM

Kesinlikle katılıyorum biz çok güzel bir dayanışma icerisindeyim çok şükür niyetlerimiz bir, birbirimizi çok iyi anlıyor kendimiz için ne istiyorsak aynısı kardeşlerimiz için istiyoruz allahım bunu görüyor .gönülden gönüle bir bağ varsa bizimkisi artık sarmaşık :)

Merhaba kızlar ne güzel bir gün bugün iki arkadaşımız pozitif görmüş
Astaravistama ve Ceren sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum değerler katlanır kese görünür kalp atışları duyulur insssDarısı bizlerin basina

Insallah en yakın zamanda negatif olan arkaslarimin sırasını bekleyen arkafslarimin ve benim kocaman hamileee yazar arkadaşlar okadar yüce gönüllü insanlarsinuzki bu yureklerinizin iyiliği karşılıksız kalmayacak Insallah Allahın izniylede ben polene ve arisutune baslayacam Insallah Allahim ol Eet ve oluverir

Neşeli canım benide Listeye eklermisin mayısta dondurulmuslarla tedaviye basliycam duaya katılmayı çok isterim ama kanamam lekelenme tarzında devam ediyor haftaya randevu alıp gitcem Dr inş parça kalmamistir bitsin yazarım buraya tamam canım

TAMAM CANIM SAĞOL :)

Kizlar listeden cikmadim. Regl durumum hic bitmiyor bu yüzden katilamiyorum. Bu formun ilk transferi olan benim ve ne malesefki ilk negatifide benim. Sizi okuyup takip ediyorum. Hamilelik haberlerinizle sevinip, negatiflerin izle üzülüyorum. Anne adaylarimizin endişeleri ile bende korkuyorum. Ancak her insanin zor günleri oluyor bende boyle zamanlardan geciyorum. İnşallah en kisa zamanda dualara katilirim.

tatlımmm tebrik ederim.... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…