HAY MAŞALLAH ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN DUALARIMIZI KABUL ETTİN. GÖZÜMÜZ AYDIN ..... ÇOK SEVİNDİM... TEBRİKLER..Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
Hayirlii olsun canim cok guZel bir haberr.. Cok sevindim senin adinakızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DUA KARDEŞLİĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ COK ŞÜKÜR KIZ LAR FARKINDAMISINIZ DUAYA BAŞLAYALI HEP POZİTİF ALLAHIM DARISI TÜM İSTEYENLERİ BAŞINA :)valla kalmıyor çok şükür daha daha içten okudukça okuyası geliyor insanın bizi de görsün rabbimmm
Neşeli arkadaşım gözyaşlarımı tutamıyorum.Sitemizde bayram var duyduk duymadın demeyin.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.Ben şimdi dahada heyecanlandım 21 nisanı beklemeden hafta sonuna doğru test yaptırcam galiba.....HAY MAŞALLAH ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN DUALARIMIZI KABUL ETTİN. GÖZÜMÜZ AYDIN ..... ÇOK SEVİNDİM... TEBRİKLER..
Arkadaşım çok sevindim.Allahım kucağına almayı nasip etsin.amin arkadasım amin. ya ben hala ınanamıyorum. kan verdım labaratuvarın onunde beklıyorum kız dedıkı pozıtıf bır aglamaya basladım, bılıyolar hergun ığne yaptırıyorum onlara kızda benle aglamaya basladı. gercı ben hala aglıyorumda. hepınızden allah razı olsun..ıyıkı sızlerı tanımısım..en yakınımdan daha yakın oldunuz bana. derdımı paylastınız en onemlısı benı sadece sız anladınız. sızı kocaman opuyorum...
MAŞALLAH SUBHANALLAH COK SEVİNDİM UZUN SÜREDİR GÖRÜNMÜYORDUN MERAK ETMİŞTİK SENİ . ALLAHIM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN TEBRİK EDERİĞM... :)kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERİNİ ALMAYI NASİP ET MUCİZEVİ BİR SEY BU DUA KARDEŞLİĞİ SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ SAMİMİYETİ GÖRÜNÜYOR ... ÇOK ŞÜKÜRRR....Neşeli arkadaşım gözyaşlarımı tutamıyorum.Sitemizde bayram var duyduk duymadın demeyin.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.Ben şimdi dahada heyecanlandım 21 nisanı beklemeden hafta sonuna doğru test yaptırcam galiba.....
sagol canım arkadasım sızın dualarınız sayesınde allah razı olsun hepınızden...MAŞALLAH SUBHANALLAH COK SEVİNDİM UZUN SÜREDİR GÖRÜNMÜYORDUN MERAK ETMİŞTİK SENİ . ALLAHIM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN TEBRİK EDERİĞM... :)
AMİNNN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNNN... CANIM KARDEŞLERİMMMCanım ben bu duayı duydum okuyun diye tavsiye etmiştim. Miranaz arkadaşımız tek başına yetiştirememiş bize teklif etti ve böylece dua kardeşliği çııktı. İnsanların hiç tanımadığı, yüzünü görmediği, gerçek adını bile bilmediği kişiler için dua etmesi ne kadar güzel bir şey. Rabbim bunu hiç bozmasın..
Kesinlikle katılıyorum biz çok güzel bir dayanışma icerisindeyim çok şükür niyetlerimiz bir, birbirimizi çok iyi anlıyor kendimiz için ne istiyorsak aynısı kardeşlerimiz için istiyoruz allahım bunu görüyor .gönülden gönüle bir bağ varsa bizimkisi artık sarmaşık :)Kislar ben bunu duyduğumda cok etkilenmiştim hatta bikac topikdede yazmıştım dua her kapının anahtarı dünya dua üzerine kurulu
Hz musa zamaninda bir ciftin çocuğu olmuyormuş.hz Musanın yanina gelip Allahahu teala s bizim çocuğumuz olup olmayacagini sormalarini istemiş .Allahutealada cebrail Aleysselam vasıtasıyla onların hayatlarında cocuk olmayacak diye söylemiş bu çift tamam deyip ayrılmışlar
Bundan seneler sonra hz musa bu çifti yanlarında bes altı yaşlarında cocuk gormus ve tekrar Allahu telaya sormi .Rabbim sen o ciftin çocuklarının olmayacağına bana bildirmistik ama ben ociftin çocuklarının olduğunu gordum demis
YÜCE YARADAN ONLAR DUADAN BİKKİNLİK GOSTERMEDİ BENDEN ÜMİTLERİNİ KESMEDİLER BENDE DUALARİNİN HURMETİNE ONLARA EVLAT NASİP EYLEDİM DIYE BİLDİRMİS
RABBİM DUALARİMİZİ BOYLE SALİH KULLARİNİN DUALARİNDAN EYLESİN İNSALLAH BUZDE OGUNLERİ SİRADİNİ BEKLEYEN ARKADSLARİMUZDA HAYİRLİSİYLA OGUNLETİ GORUCEZ ALLAHİM HAMİLE ARKAFSLARİMİZDA SAGLİKLA ELİNE ALDİRSİN GUZEL ALLAHİM
Insallah en yakın zamanda negatif olan arkaslarimin sırasını bekleyen arkafslarimin ve benim kocaman hamileee yazar arkadaşlar okadar yüce gönüllü insanlarsinuzki bu yureklerinizin iyiliği karşılıksız kalmayacak Insallah Allahın izniylede ben polene ve arisutune baslayacam Insallah Allahim ol Eet ve oluverir@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanDIÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlandı.
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@ceren20 : 1 NİSANda transfer olacak inş.70.000 dua dağıtıldı.(03.04.2015) bağışlandı.ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@astaravistama : cuma transferi olacak70.000 TAMAM(10.04.2015 dua bağışlanacak) ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan..............................: 59.000 sıradaki ( 17.04.2015 dua bağışlanacak)
@@Edilah : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@NursElmira..................................: Nisan tedaviye başlayacak
@@neseli41: MAYIS tedaviye başlayacak.
Nurse51......: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
TAMAM CANIM SAĞOL :)
tatlımmm tebrik ederim.... :))))Canım saol Allah razı olsun. Darısı başına, inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. Bana iki tane 3. gün embriyosu transfer ettiler canım.Moralini yüksek tut, hep iyi olacak gibi düşün, iyi olsun inşallah.
maşşallah maşşalllaaahhh tebriklerrrr....kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?