- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
kuzummmmmm....Kizlar listeden cikmadim. Regl durumum hic bitmiyor bu yüzden katilamiyorum. Bu formun ilk transferi olan benim ve ne malesefki ilk negatifide benim. Sizi okuyup takip ediyorum. Hamilelik haberlerinizle sevinip, negatiflerin izle üzülüyorum. Anne adaylarimizin endişeleri ile bende korkuyorum. Ancak her insanin zor günleri oluyor bende boyle zamanlardan geciyorum. İnşallah en kisa zamanda dualara katilirim.
Rabbim herkese senin gibi Nasip etsin.kuzummmmmm....
ah be kuzum deme böyle. herşey bizim için. umut edicez hepRabbim herkese senin gibi Nasip etsin.
Biz bazi seyleri kolay kazanmioruz evet cok kolay kaybedebilioz mutluluguzu zor kazanioruz kolay kazanan birinin sana cevabi ûzûlme bida olur bak benim bile oldu Allah verdi Allah alir derler biz bilmiormusuz gibi anlamazlar anladim deselerde biz birbirimizi tanimasakta bir sözle anlariz bagimiz kuvvetli duan insallah hayirlisiyla kabul olur canimm aminnn ecmainburada güzel dostluklar edindim yüzünü hiç görmediğim insanlara dua ettim. karşılık beklemeden çıkarsızca. hayalkırıklıkları da oldu umudumuzun yeniden yeşerdiği zamanlarda. gebe olan arkadaşlarımız hayırla sağlıkla evlatlarını kucaklarına alır inşallah negatifler ve ebnim gibi pozitif sonrası negatifler de bir an önce evlat hasretini dindirir umarım. Allahım razı olsun sizlerden.
Bismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
evet canım iyi hatırlattın Sağolcanım jonguil arkadaşımız da 5.000 adet demiş sanırım kaçırdın ekler misin:)
Canım bir arkadaşım benim icin 5.000 adet dua okumak istiyor listeye alabilirmisinDUA KARDEŞLİĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ COK ŞÜKÜR KIZ LAR FARKINDAMISINIZ DUAYA BAŞLAYALI HEP POZİTİF ALLAHIM DARISI TÜM İSTEYENLERİ BAŞINA :)
Canım benim tebrik ederim, çok sevindim allah kucağına alacağı günleride göstersin inşallahBismillahirrahmanirrahim.
Kızlaarrrr, kızlaaaaaaaarrr. Allahım ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilmiyorum.
Ellerim titriyor hala.Sizleri çok seviyorum. Allahım herkese tez zamanda nasip et inşallah.
Hepimize kucağımıza almamızı nasip et inşallah.
Kızlar, Değerim 407 çıktı.
Çok şükür, çok şükür. Allahım çok şükür.
gözün aydın canım çok sevindimkızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tatlım nasılsın?gözün aydın canım çok sevindim
inanır mısın tatlım herşey Rabbime sığınınca geçiyor.... olmazı olduruyor Rabbim...Biz bazi seyleri kolay kazanmioruz evet cok kolay kaybedebilioz mutluluguzu zor kazanioruz kolay kazanan birinin sana cevabi ûzûlme bida olur bak benim bile oldu Allah verdi Allah alir derler biz bilmiormusuz gibi anlamazlar anladim deselerde biz birbirimizi tanimasakta bir sözle anlariz bagimiz kuvvetli duan insallah hayirlisiyla kabul olur canimm aminnn ecmain
İyiyim canım şükür sizleri takip ediyorum. Sen nasılsın canım ? Güzel haberlere seviniyorum üzücü haberlere üzülüyorum... Rabbim sağlık versin, sabır versin. hepimize inşallah...tatlım nasılsın?
aynı be canım. aynı senin dediğin gibiİyiyim canım şükür sizleri takip ediyorum. Sen nasılsın canım ? Güzel haberlere seviniyorum üzücü haberlere üzülüyorum... Rabbim sağlık versin, sabır versin. hepimize inşallah...
Aynen öyle canim imkansiz yok onun huzurunda insallah hayirlisiyla bûtûn dualar kabul olur bu topikteinanır mısın tatlım herşey Rabbime sığınınca geçiyor.... olmazı olduruyor Rabbim...
Günaydın canımcım, keyfine diyecek yoktur bugün. Rabbim arttırsın evinizin neşesini..günaydın teyzeler
aynen vallahı keyfıme dıyecek yok allahım herkese yardım etsın bu sevıncı yasatsın ama halan bı tuhafımGünaydın canımcım, keyfine diyecek yoktur bugün. Rabbim arttırsın evinizin neşesini..
valla mercimekGünaydın günaydın mercimeğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?