Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kuzummmmmm....

burada güzel dostluklar edindim yüzünü hiç görmediğim insanlara dua ettim. karşılık beklemeden çıkarsızca. hayalkırıklıkları da oldu umudumuzun yeniden yeşerdiği zamanlarda. gebe olan arkadaşlarımız hayırla sağlıkla evlatlarını kucaklarına alır inşallah negatifler ve ebnim gibi pozitif sonrası negatifler de bir an önce evlat hasretini dindirir umarım. Allahım razı olsun sizlerden.

Biz bazi seyleri kolay kazanmioruz evet cok kolay kaybedebilioz mutluluguzu zor kazanioruz kolay kazanan birinin sana cevabi ûzûlme bida olur bak benim bile oldu Allah verdi Allah alir derler biz bilmiormusuz gibi anlamazlar anladim deselerde biz birbirimizi tanimasakta bir sözle anlariz bagimiz kuvvetli duan insallah hayirlisiyla kabul olur canimm aminnn ecmain

kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Yeni giridim topiğe sizlerin haberleriyle çoooook mutlu oldum ve sevindim Rabbim sağlıklı kucağınaza almayıda nasip etsin

Canım benim tebrik ederim, çok sevindim allah kucağına alacağı günleride göstersin inşallah

inanır mısın tatlım herşey Rabbime sığınınca geçiyor.... olmazı olduruyor Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…