Canım inan topiğin eski günlerine girip bu tarihlerde belirti bişey yaşayan varmı diye okuyorum.En taze sana sorayım kuzum varmıydı sende bir belirti felan.Transferimin 5.günündeyim.valla mercimek
canım allah askına belırtı arama benım hıc bır belırtım yoktu halanda hıcbırseyyyyy yok. belırtı dıye bısıy yok vallahi billahi yok. bende cok uzuluyodum hıcbı belırtı yok tutmadı dıye. hergun vucudumu ınceledım varmı bısıy dıye koca bır sıfır. belırtı olmuyor hıcccc kafana takma lütfen. üzme bebişini sakınCanım inan topiğin eski günlerine girip bu tarihlerde belirti bişey yaşayan varmı diye okuyorum.En taze sana sorayım kuzum varmıydı sende bir belirti felan.Transferimin 5.günündeyim.
TABİKİDE EKLERİM İNŞALLLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ.Neşeli canım benide Listeye eklermisin mayısta dondurulmuslarla tedaviye basliycam duaya katılmayı çok isterim ama kanamam lekelenme tarzında devam ediyor haftaya randevu alıp gitcem Dr inş parça kalmamistir bitsin yazarım buraya tamam canım
TAMAM CANIM BENİM BİZ SENİ GÖREMEYİNCE ÜZÜLDÜK SADECE YOKSA BU GRUP KOLAY KOLAY DAĞILMASIN İSTİYORUZ.Kizlar listeden cikmadim. Regl durumum hic bitmiyor bu yüzden katilamiyorum. Bu formun ilk transferi olan benim ve ne malesefki ilk negatifide benim. Sizi okuyup takip ediyorum. Hamilelik haberlerinizle sevinip, negatiflerin izle üzülüyorum. Anne adaylarimizin endişeleri ile bende korkuyorum. Ancak her insanin zor günleri oluyor bende boyle zamanlardan geciyorum. İnşallah en kisa zamanda dualara katilirim.
TAMAM CANIM BAZEN COK FAZLA BİLDİRİM GELİYOR KAÇIRABİLİYORUM ÖZELDEN YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR. DÜZENLİYORUM ŞİMDİ.neseli41 neşelim bu duadan 7000 adet aldığımı yazmıştım ama listeye eklemeyi atlamışsın sanırım sayıda karışıklık olsun istemem
KIZLAR BAZEN COK FAZLA BİLDİRİM GELİYOR KAÇIRABİLİYORUM . ÖZELDEN MSJ ATARSANIZ DAHA İYİ OLUR. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.evet canım iyi hatırlattın Sağol
TAMAM CANIM SENİN SAYININ ÜZERİNE EKLERİM :)Canım bir arkadaşım benim icin 5.000 adet dua okumak istiyor listeye alabilirmisin
Emeğine sağlık Neşelim. Hakkını helal et..ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 70.000 TAMAM . HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK :)
@@neşeli41 ............................. : 6 .000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:7.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:10.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:5.000
HEPİMİZİN EMEĞİ TATLIM HELAL OLSUN SİZDE HELAL EDİN :)Emeğine sağlık Neşelim. Hakkını helal et..
gözün aydın canım allahım rahat bir gebelik nasip etsinaynen vallahı keyfıme dıyecek yok allahım herkese yardım etsın bu sevıncı yasatsın ama halan bı tuhafım
amın canımcım allah razı olsun, allahım bu yolda olan herkesın yardımcısı olsun..gözün aydın canım allahım rahat bir gebelik nasip etsin
Canim gozun aydin cok s3vindim ins sonuna kadar boyle saglikla gider gebeligin hayirli ugurlu olsuncanım allah askına belırtı arama benım hıc bır belırtım yoktu halanda hıcbırseyyyyy yok. belırtı dıye bısıy yok vallahi billahi yok. bende cok uzuluyodum hıcbı belırtı yok tutmadı dıye. hergun vucudumu ınceledım varmı bısıy dıye koca bır sıfır. belırtı olmuyor hıcccc kafana takma lütfen. üzme bebişini sakın
amin canım bizlere dua et rabbim her isteyene her hak edene nasip etsinamın canımcım allah razı olsun, allahım bu yolda olan herkesın yardımcısı olsun..
sagol canım arkadasım darısı bekleyen herkesın basına..0
Canim gozun aydin cok s3vindim ins sonuna kadar boyle saglikla gider gebeligin hayirli ugurlu olsun
hepiniz dualarımdasınız canım...amin canım bizlere dua et rabbim her isteyene her hak edene nasip etsin
Canim cok sevindim hamileligin hayirli ugurlu olsin ins sonuna kadar saglikla devam ederAy benim tatlı hamişim, sen çok mu duygulandınGönlü güzel arkadaşım çok doğru söylüyorsun, çok güzel bir bağımız oldu burda tanımadan birbirimizi. Biz de seni çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?