Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

tatlımmm tebrik ederim.... :))))

Yeni giridim topiğe sizlerin haberleriyle çoooook mutlu oldum ve sevindim Rabbim sağlıklı kucağınaza almayıda nasip etsin

Canım benim tebrik ederim, çok sevindim allah kucağına alacağı günleride göstersin inşallah

Canim cok sevindim hamileligin hayirli ugurlu olsin ins sonuna kadar saglikla devam eder

Canım arkadaşlarım saolun, darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. Dualarımız hepimizle. Allah razı olsun hepinizden de. Sizlerin güzel haberleri ile sevineceğiz en kısa zamanda inşallah.

Canlarım, hamiş arkadaşlarımı şimdi daha iyi anlıyorum. Bu tedirginlik çok zormuş. Hem sevinçliyim hem de hayırlısı ile sonlanacak mı, halen benimle mi acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Yarın tekrar test yaptıracağım. İnşallah katlanmıştır değerim. Sonra kese, kalp atışı derken bu endişeler bitmiyor galiba. Çok şükür bugünümüze, Allah herkese nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar gülmeyin ama ben size bişey sorcam.
ben transferden beri geceleri yüzüstü yatıyorum yani hiç sağa sola dönüp yatmadım, bişey olacak diye korkumdan ama geceleri sırtımın ağrısından da uyuyamıyorum artık. Ya sağıma kıvrılıp yatsam bişey olur mu? Hamiş arkadaşlarım siz nasıl yatıyorsunuz. Komik ama beni sadece siz anlarsınız.

canım hemserım sen cok takıyosun kafana, sakınan goze cop batarmıs. okadar uzerıne dusme canım benım. ben transverım oldu 3 saat yola cıktım. evım dubleks gunde kac kere merdıven ınıp cıkıyoyorum. hıc yatmadım yemegımı yaptım marketıme gıttım. sadece ve sadece agır kaldırmıyorum aani hareket yapmıyorum. doktorumun bana dedıgı bız hamılegız hasta degılız.. bızımde dıger hamılelıklerden bı farkımız yok. kendıne haksızlık yapma. saga sola yatma konusuna gelınce o öyle hemen yüzeyde derının altında degıl. merak etme güven bebegıne

Haklısın canım, aslında ben de ertesi gün 3saatlik yolla eve geldim. benim evim de dubleks, korka korka çıktım merdivenleri, çalışmaya başladım, yoğun bir işim var ama işte gece olunca bi türlü dönemiyorum sağıma, sanki bişey olacakmış gibi geliyor. Çok saçma geliyor ama sizden de duymak istedim galiba
Artık bu gece rahatça sağıma kıvrılıp yatayım bari.Saol canım.

Canım asıl yüzüstü yatmamak gerekiyormuş. Özellikle sol tarafa yatılması söylenir bebişin daha iyi beslenebilmesi için. Sırt üstü de gerginleştirdiği için önerilmiyor. Ben de yüzüstü yatmadan uyuyamazdım ama bu minik şey için alıştım soluma yatmaya.

Gerçekten mi, saol canım ya verdiğin bilgi için. Kurtardın beni. Akşam rahat bir uyku çekeyim artık soluma kıvrılıp.

Canimmm gözün aydın çok sevindimm maşallah saglikla kucagina Aldigin gunleride gorursun insallah

kızlar sıkı durun TEYZE OLUYORSUNUZ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ay ay ne güzel bir günde 2 pozitif haberii sükürler olsun Masallah canim benim saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insallah yazdiklarini okurken beni de aglattin valla :))

Kizlarr bn bugun kontroldeydim bebegim cok sukur gorundu kese buyumus icinde bebekte olusmus buyumus ama kalp atisi alinamadi bugun bir hafta sonra tekrar bakilacak boyle olan varmi aranizda lutfen yardim edin bana cok korkuyorumm

Kizlarr bn bugun kontroldeydim bebegim cok sukur gorundu kese buyumus icinde bebekte olusmus buyumus ama kalp atisi alinamadi bugun bir hafta sonra tekrar bakilacak boyle olan varmi aranizda lutfen yardim edin bana cok korkuyorumm
Canım hiç korkma. Olabiliyor böyle şeyler. Bazı hamilelerde 8 hafta da duyuluyormuş kalp atışları. Benim kardeşimin başına geldi. 7 haftalkkken duulmayınca doktoru kürtaja kalkıştı. Doktorunu değiştirdiğinde diğer doktor erken olduğunu 1 hafta daha beklemelerini söyledi. Ve yeğenim şuan 7 yaşında

Masallah canm insallah bebegimde oyle olurda gorunur duyulur kalp sesi kalp atisi olmayacak olsa bebegim buyurmuydu bunu dusunup moral buluyorum bebek olmus gordum bunada cok sukur insallah rabbim kalp atisini duyup sevindirir bizi aminn

Ay ay ne güzel bir günde 2 pozitif haberii sükürler olsun Masallah canim benim saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insallah yazdiklarini okurken beni de aglattin valla :))
canım allah razı olsun ınsallah hepımız sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…