- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Günaydın :) Nasılsın yor hamilelik ?
Allah razı olsun canım, çok sağol. Maşallah büyümüşşünüz siz annesi.Canimmm gözün aydın çok sevindimmmaşallah saglikla kucagina Aldigin gunleride gorursun insallah
Allah razı olsun canım, çok sağol. Maşallah büyümüşşünüz siz annesi.Topiğimizde ilk cinsiyeti öğrenen sen olacaksın galiba. Hadi inşallah, sağlıklı bebişlerin olsun inşallah. Ben de biraz önce tekrar test verdim bakalım inşallah katlanmıştır değerim.
Canım valla beraber buyuyoruz :) sizde de öyle oldu mu bilmiyorum ama benim gobus çok erken büyüdü artık hamile pantolonlarina geçtim eteklerim dar geliyor sanirim kilo da aldım
bulantilar cok yoktu gerci ama tamamen gecti..arada regl agrisi gibi agrim oluyor bir de koyu sari akintim..onun disanda cok sukur hersey yolunda tatlimm..Sabirsizlikla 6 Mayis ibekliyorum 2li test ve cinsiyet icin :)
Senin nasil hersey yolunda degil mi?
canım gozun aydın ben daha baktıramadım eşimi bekliyorum calısıyor ızın alıcak onu beklıyorum. artık sen de HAMİŞSİNNNN.....Canlarım merhaba, şükür katlanmış değerim.Allah herkese göstersin inşallah. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah.
Doktorum tüm ilaçlara devam dedi, hamişler siz de devam ettiniz mi ya da ne zamana kadar devam ettiniz.
Progestan iğne her gün,
Progestan fitil günde 3
Estrofem günde 5 adet
folibol, aspirin benim ilaçlar böyle, kalçam simsiyah oldu bu iğneden ama değer çok şükür.
Allah tamamina erdirsin canim darisi basima kacinci gunun bugun deger kac cikti benimde bugun 8. Gunum cuma test gunum dua edermisiniz banadaCanlarım merhaba, şükür katlanmış değerim.Allah herkese göstersin inşallah. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah.
Doktorum tüm ilaçlara devam dedi, hamişler siz de devam ettiniz mi ya da ne zamana kadar devam ettiniz.
Progestan iğne her gün,
Progestan fitil günde 3
Estrofem günde 5 adet
folibol, aspirin benim ilaçlar böyle, kalçam simsiyah oldu bu iğneden ama değer çok şükür.
Canım benim inşallah senin de yükselmiştir. Ben kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek galiba.canım gozun aydın ben daha baktıramadım eşimi bekliyorum calısıyor ızın alıcak onu beklıyorum. artık sen de HAMİŞSİNNNN.....
Saol canım. İnşallah senin de bebişlerin tutunmuştur sana. Bugünki değerim 982 çıktı, çok şükür.Allah tamamina erdirsin canim darisi basima kacinci gunun bugun deger kac cikti benimde bugun 8. Gunum cuma test gunum dua edermisiniz banada
maasalllah saglikla kucaginada almak nasip olsun insallahSaol canım. İnşallah senin de bebişlerin tutunmuştur sana. Bugünki değerim 982 çıktı, çok şükür.
İnşallah canım, hepimize nasip olur inşallah kucağımıza almak.maasalllah saglikla kucaginada almak nasip olsun insallah
Bende göbek kocaman ama tamamen günde iki kullandığım crinone jele bağlıyorum bunu. İki hafta kadar tek kullandım o arada azıcık inmişti çünkü. Bulantılarım benim de hafifledi çok şükür ama hala iştahsızlık var. Kilo şimdilik almadım ama zaten kiloluyum inşallah uzun bir süre almam diye dua ediyorum hep.
Ay hadi 6 mayısta öğreneceksin demek cinsiyetini. Ben de detaylı ultrasonu bekliyorum öğrenmek için cinsiyetlerini :) Bu haftasonu inşallah gidip göreceğiz bebelerimi. Nasıllar acaba?
Aminnn canimSaol canım. İnşallah senin de bebişlerin tutunmuştur sana. Bugünki değerim 982 çıktı, çok şükür.
Canlarım merhaba, şükür katlanmış değerim.Allah herkese göstersin inşallah. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah.
Progestan iğne her gün,
Progestan fitil günde 3
Estrofem günde 5 adet
Canım çok sevindim değerlerine ve o değeri yükselten değerline maşallah
ilaç konusuna gelince transferden sonra progestan fitil günde 3 tane estrofem günde 2 tane folbiol günde 1 tane ve coraspirin günde yarım olarak başladık keseyi gördüğümüz gün yani 5. Hafta estrofemi bıraktık bu pazartesi de inşallah kalp atışına gidicez herşey yolundaysa progestanIda bırakiriz demişti dr folikasit ve coraspirin hamilelik boyu devam demişti; )
Canim masallah ne güzel artmis degerin cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek kesenide görûrsün bebeginin kalbinide dinlersin benim ilaclarimin adi farkli birtek sizinle folik asit bide progestron uyuyor digerlerini bende biraktim 7. Haftamda suan sadece ikisini kullanıyorum progestron da fitil yatarken birtaneİnşallah canım, hepimize nasip olur inşallah kucağımıza almak.
canım çok sevindim değerin artmış inşallah keseyi görür kalp atışını duyar sağlıkla da kucağına alırsın.İnşallah canım, hepimize nasip olur inşallah kucağımıza almak.
maşallahhhhhh canım seni de ikiz mi aceba iki embriyo mu transfer edilmiştiTEYZOŞLER 12. GÜN DEGERİM 615 OLMUS....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?