Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Günaydın :) Nasılsın yor hamilelik ?

Canım valla beraber buyuyoruz :) sizde de öyle oldu mu bilmiyorum ama benim gobus çok erken büyüdü artık hamile pantolonlarina geçtim eteklerim dar geliyor sanirim kilo da aldım

bulantilar cok yoktu gerci ama tamamen gecti..arada regl agrisi gibi agrim oluyor bir de koyu sari akintim..onun disanda cok sukur hersey yolunda tatlimm..Sabirsizlikla 6 Mayis ibekliyorum 2li test ve cinsiyet icin :)

Senin nasil hersey yolunda degil mi?

Canimmm gözün aydın çok sevindimm maşallah saglikla kucagina Aldigin gunleride gorursun insallah
Allah razı olsun canım, çok sağol. Maşallah büyümüşşünüz siz annesi. Topiğimizde ilk cinsiyeti öğrenen sen olacaksın galiba. Hadi inşallah, sağlıklı bebişlerin olsun inşallah. Ben de biraz önce tekrar test verdim bakalım inşallah katlanmıştır değerim.

Hadi bakalım canım inşallah katlanmıştir güzelce değerin mutlaka haber ver Sağol tatlım inşallah senin bebislerininde bu asamalarina şahit olucaz hep birlikte..evet sanırım cinsiyeti ilk ben ogrenicem tabi gosterirse :)) Allahım isteyen herkese yasatsin bu günleri bu duyguyu inşallah. .

Bende göbek kocaman ama tamamen günde iki kullandığım crinone jele bağlıyorum bunu. İki hafta kadar tek kullandım o arada azıcık inmişti çünkü. Bulantılarım benim de hafifledi çok şükür ama hala iştahsızlık var. Kilo şimdilik almadım ama zaten kiloluyum inşallah uzun bir süre almam diye dua ediyorum hep.

Ay hadi 6 mayısta öğreneceksin demek cinsiyetini. Ben de detaylı ultrasonu bekliyorum öğrenmek için cinsiyetlerini :) Bu haftasonu inşallah gidip göreceğiz bebelerimi. Nasıllar acaba?

Canlarım merhaba, şükür katlanmış değerim. Allah herkese göstersin inşallah. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah.
Doktorum tüm ilaçlara devam dedi, hamişler siz de devam ettiniz mi ya da ne zamana kadar devam ettiniz.
Progestan iğne her gün,
Progestan fitil günde 3
Estrofem günde 5 adet
folibol, aspirin benim ilaçlar böyle, kalçam simsiyah oldu bu iğneden ama değer çok şükür.

canım gozun aydın ben daha baktıramadım eşimi bekliyorum calısıyor ızın alıcak onu beklıyorum. artık sen de HAMİŞSİNNNN.....

Allah tamamina erdirsin canim darisi basima kacinci gunun bugun deger kac cikti benimde bugun 8. Gunum cuma test gunum dua edermisiniz banada

Ben de progestan fitil kullanıyordum onu kesti doktorum 8. Haftadan sonra tıbben hiç bir etkisi yok dedi..onu bırakınca bende baya rahatlamistim..birde bizde yumurta buyutmek için kullandigimiz ilaclardan dolayı opudan sonra da kalan yumurtalar büyümeye devam ediyormus bende bir sürü yumurta gördü doktorum onlarda çok şişkinlik yapar dedi..
Artık diğer hamilelere göre biraz fazla sisicez yapacak birşey yok :))bende kiloluyum 68 le başladım hamileliğe 71 e az kaldı :) bebisler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

insan nasıl görmek istiyor değil mi merak etme annesi keyifleri yerindedir sicacik yumuşacık yeri buldular )

[QUOTE="ceren20, post: 40508494, member: 639158"larım merhaba, şükür katlanmış değerim. Allah herkese göstersin inşallah. 13 sonra kese görmeye gidicem inşallah.
Doktorum tüm ilaçlara devam dedi, hamişler siz de devam ettiniz mi ya da ne zamana kadar devam ettiniz.
Progestan iğne her gün,
Progestan fitil günde 3
Estrofem günde 5 adet
folibol, aspirin benim ilaçlar böyle, kalçam simsiyah oldu bu iğneden ama değer çok şükür.[/QUOTE]

Maşallah canimm
Evet suan hepsine devam edeceksin
Kalp atisi duyulunca estrofem i biraktim ben
8. Haftadan sonra da progestan fitil biraktim
asprine hala devam ediyorum folik asitede devam igne yok bende

Canım çok sevindim değerlerine ve o değeri yükselten değerline maşallah
ilaç konusuna gelince transferden sonra progestan fitil günde 3 tane estrofem günde 2 tane folbiol günde 1 tane ve coraspirin günde yarım olarak başladık keseyi gördüğümüz gün yani 5. Hafta estrofemi bıraktık bu pazartesi de inşallah kalp atışına gidicez herşey yolundaysa progestanIda bırakiriz demişti dr folikasit ve coraspirin hamilelik boyu devam demişti; )

[/QUOTE]Maşallah canimm
Evet suan hepsine devam edeceksin
Kalp atisi duyulunca estrofem i biraktim ben
8. Haftadan sonra da progestan fitil biraktim
asprine hala devam ediyorum folik asitede devam igne yok bende[/QUOTE]

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim tatlı hamişlerim
Bebişlerim iyi olsun da ben iğne ilaç razıyım. Çok saoğlun.

İnşallah canım, hepimize nasip olur inşallah kucağımıza almak.
Canim masallah ne güzel artmis degerin cok sevindim insallah hersey yolunda gidecek kesenide görûrsün bebeginin kalbinide dinlersin benim ilaclarimin adi farkli birtek sizinle folik asit bide progestron uyuyor digerlerini bende biraktim 7. Haftamda suan sadece ikisini kullanıyorum progestron da fitil yatarken birtane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…