Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

TAMAM CANIM HAFTAYA YENİ LİSTEYİ YAYINLARIM SENİN ADINA YAZARIM 5.000 AĞZINA SAĞLIK :)

Kizlar kusura bakmayin duaya katilamiyorum cok hastayim surekli mide bulantisi ve kusuyorum halsizim basimi yastikdan kaldiramiyorum 4 gunden beri dogru duzgun yemek yiyemiyorum cok agir geciyo yardimci olamiyorum ozur dilerim..
CANIM COK GECMİŞ OLSUN ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN CANIN SAĞOLSUN SEN VE MİNİKLERİN İYİ OLSUN BİZ SENİN VE ONLARIN DUACILARIYIZ..

Doktora kalsa söker diyor 15 günümüz var umre için iki gündür ilaç kullanıyorum bskalım inşallah söker

Sagolasin cnm kusmadan mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum.
Canim cok zor gûnler gecirion anliyabiliorum benim bitaneyken zor yiyorum ögûrtúler var mide bulantilarimi gectim senin ûc tane var insallah hayirlisiyla bunlarida atlatir saglikla alirsin kuzucuklarini canim insallah vardir Allah imin bir hayri Allah yardimcin olsun bol bol dinlen canim olmadi dok. Kontrolü altina gir burda asiri olunca beslenemeyen anne adaylarini yatirip bakiolar serumlarla azcik hafifler

Sevgili arkadaşlarım hayırlı pazarlar.ben artik çok heyecan yaptim kalbim cok hizla carpiyor bugun 10.gun.kan tahlili dun az daha yaptiriyordum hastanenin kapısından geri döndüm.
canım geri sayım basladı, az kaldı sen de burda hamileyim diye bagıracaksın. güzel haberlerini beklıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…