- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
TAMAM CANIM HAFTAYA YENİ LİSTEYİ YAYINLARIM SENİN ADINA YAZARIM 5.000 AĞZINA SAĞLIK :)Canım benim özeldende cevapladım ama yine yazıyım. Sıranın bende olduğunu bilmiyordum dün öğrendim. Bu arada 3 gündür kan gelmiyor diye ben sıradakine bağışlamak niyetine duaya başlamıştım. Ben çoktan 5000'ni geçtim. Bugün 10000 tamamlayacam. İsim zikretmeden başladım, tamamlayınca dua sonunda ben hep isim zikrediyorum sanırım bu anlamda sorun olmaz. 5000 adet duayı bugün tamamlayınca benden sonraki arkadaş kimse ona bağışlarım
CANIM COK GECMİŞ OLSUN ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN CANIN SAĞOLSUN SEN VE MİNİKLERİN İYİ OLSUN BİZ SENİN VE ONLARIN DUACILARIYIZ..Kizlar kusura bakmayin duaya katilamiyorum cok hastayim surekli mide bulantisi ve kusuyorum halsizim basimi yastikdan kaldiramiyorum 4 gunden beri dogru duzgun yemek yiyemiyorum cok agir geciyo yardimci olamiyorum ozur dilerim..
TEDAVİ SONRASINDA BENİM DE POLİP İM OLMUŞ MALESEF TEDAVİDEN 2 AY ÖNCE HİSTEROSKOPİ OLACAĞIMTransfer sonrasi yasadigim batma hissini yasiyorum acep nur topu gibi kistim mi oldu ya?
Transfer sonrasi yasadigim batma hissini yasiyorum acep nur topu gibi kistim mi oldu ya?
Allah razi olsun sizlerden arkadaslarim rabbim gonlumuzun muradini versin insaAllah..Hamilelerin kusura olmaz sen iyi ol yeter. Dua tamamlandı sanirim fazlasi bile var. Ben senin adinad bir sonraki arkadaş için okurum
ayyy allah korusun. inşallah öyle bir sağlık sorunum olmaz.TEDAVİ SONRASINDA BENİM DE POLİP İM OLMUŞ MALESEF TEDAVİDEN 2 AY ÖNCE HİSTEROSKOPİ OLACAĞIMDOKTORUNA BİR KONTROLÜNE GİT İSTERSEN
ah kuzummm ümit etmek istemiyorum. aynen transfer sonrası gibi başım ağrıyor falan. ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. :)Yada yeni bir bebismi
Aman ne bileyim overler tertemiz hiç biley kalmamış endometrıum kalınlaşmış dedi işte ilaç istedim verdi artık ne normsl ne değil hiç bilmiyorumTATLIM PEKİ BU ZAMANA KADAR DOKTOR NE DEDİ NORMALMİYMİŞ . İNŞALLAH TEZ ZAMANDA RAHTLARSIN.
Doktora kalsa söker diyor 15 günümüz var umre için iki gündür ilaç kullanıyorum bskalım inşallah sökerArkadaşım doktor sana ne söyledi? Ben çok düzenli regl oluyordum. Tedavide toplamadıkları 3 yumurta başıma bela oldu. 16 şubatta hastalandım. 3 tane yumurta vardı çatlayacak. Onlar bir sonraki ay çatladı. O ayın yumurtasıda onların büyüklüğünden çatlayamayıp kiste dönüşmüş. Tam 15 gün gecikti. Doktor bana duphaston verdi. İnat edip kullanmadım. Balla karışık hayıt tohumu, maydonoz suyu ve günde 2 kerede dereotu yedim. 5 gün içinde regli oldu. Ancak arkasından verdikleri ilaçtanmı yoksa bunlardanmı bilemiyorum 24 gün boyunca kan geldi durdu. O yüzden ilaçla birlikte doğal şeyleri kullanmak iyimi bilemiyorum. Belki doktorla konuşup söktürmek yerine vakit yoksa geciktirici başlayabilirsin
Canim masallah subhanallah gözûn aydinKizlar 3 tane kese goruldu 3 bebegim olucakk:)
Canim bulantilarin ne zaman basladi kese gordukten sonrami oncemiAllah razi olsun sizlerden arkadaslarim rabbim gonlumuzun muradini versin insaAllah..
Keseden once cnm.Canim bulantilarin ne zaman basladi kese gordukten sonrami oncemi
Sagolasin cnm kusmadan mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum.Canim masallah subhanallah gözûn aydin
Canim normaldir. Uc tane bebis yapiyordur. Bugunleri de hayal ettik hep. Allah yardimcin olsun. Saglikla al bebislerini kucagina insallah.Sagolasin cnm kusmadan mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum.
Canim cok zor gûnler gecirion anliyabiliorum benim bitaneyken zor yiyorum ögûrtúler var mide bulantilarimi gectim senin ûc tane var insallah hayirlisiyla bunlarida atlatir saglikla alirsin kuzucuklarini canim insallah vardir Allah imin bir hayri Allah yardimcin olsunSagolasin cnm kusmadan mide bulantisindan basimi kaldiramiyorum.
canım geri sayım basladı, az kaldı sen de burda hamileyim diye bagıracaksın. güzel haberlerini beklıyoruz..Sevgili arkadaşlarım hayırlı pazarlar.ben artik çok heyecan yaptim kalbim cok hizla carpiyor bugun 10.gun.kan tahlili dun az daha yaptiriyordum hastanenin kapısından geri döndüm.
Dua ette baslamasin hicc,cok zormus:)kızlar bulantılarınız ne zaman basladı acaba. bende henüz tık yok normalmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?