Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gunaydin Kislar ilk once ucaylariniz mubarek olsun insallah hepimize ugur geyirir beteketiyle gelir dualarimizon kabul oldigu aylardan olur Allahimvhepime selametlikler versin huzir gonul senligi vucutv sagligi versin yuvqlarimiz hayirli evlaylarla dolsun insallah

Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.

fırsat buldukca dınlen bende henuz hıcbır belırtı yok allahın ıznıyle şu keseyı bı gorseydik..
Canım Allahın izniyle göreceksin keseyi inşallah, sonra da pıtpıtları. Çok heyecanlı bekleyişler bunlar ve bir o kadar da sabırsız. Ben de cumartesi randevum vardı ve bebişimin kıpır kıpır hareketlerini de gördüm çok şükür. Kolları bacakları hiç durmuyordu maşallah. Rabbim sırasıyla hepsini yaşatsın canım benim.

Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Yapma be canım, ben çok ümitliydim senden. Zamanı gelmemiş demekki. Sabır ve inançla denemeye devam canım. Pes etmek, ümitsizlik yok. Rabbim doğru zamanda, haryılı evlatlar nasip etsin..Bu mübarek 3 aylar başlangıcında dualarım seninle ve tüm mucizeni bekleyen arkadaşlarla..

fırsat buldukca dınlen bende henuz hıcbır belırtı yok allahın ıznıyle şu keseyı bı gorseydik..
insallah görüceksin canim. heycanli bir okadar da zor bekleyisler. rabbim hepimizin bebisine saglik versin bebisini bekleyen arkadaslarimada mucizeli haber gelsin kavussun onlarda insallah

bu sarki icimi hep cok acitir benim. ne diyecegimi bilemedim. rabbim sabir versin. insallah en tezinden en hayirlisindan gelir mucizen rabbim bekletmesin daha fazla insallah

Canım ben de sürekli uyku hali var. Uyumak istiyorum gece gündüz onun dışında başka bişey yok. Ben bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan kese görmek için haftaya pazartesiye aldım randevuyu. Sen benden daha önce göreceksin keseyi.İnşallah hayırlısı ile Allah tamamına erdirir.

Canım benim çok üzüldüm çok. Allah doğru zamanı bekliyordur. Nolur üzülme. Bi daha denemek için Allah maddi manevi güç versin inşallah.

Canım kızçelerim öncelikle recep ayınız mübarek olsun bugün 7+2 olduk şimdi dr' dan geliyorum çok şükür karından ultrasonla 9 mm'lik bebeğimizi ve kalbinin attığını gördük kan idrar ve şeker ölçümü yaptı kese görmeye gittiğimizde estrofemi kesmişti bugünde aspirini kesti bir hafta sonrada progestanı bırak dedi sadece vitaminle yola devam dedi 20 mayısta 2 li test ve cinsiyet tahmini olcak dedi çok şükür bu günümüze Darısı bu mübarek günde el açıp yalvaran anne olmak için yanan tüm arkadaşlarımın başına dualarım hepimiz için

Canım gözün aydın. Yavaş yavaş bütün aşamaları geçiyoryuz çok şükür. Ben de 7 mayısta hayırlısıyla 2'li test ve cinsiyet için gideceğim. Rabbim hepimizin hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…