Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Kuzum benim ya cok uzulldum Allahim halkimizda hayirlisini versin insan ne umitlerle Bu bekleyisi surduriyo insallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin gundogmadan neler doguyovGelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
malesef canım bende de aynı problem var ama bana ilaç vermedi doktorum. birde polip varmış histereskopi önerdi.Aman ne bileyim overler tertemiz hiç biley kalmamış endometrıum kalınlaşmış dedi işte ilaç istedim verdi artık ne normsl ne değil hiç bilmiyorum
inşallah canımayyy allah korusun. inşallah öyle bir sağlık sorunum olmaz.
canım allahım istediği oldu ve hayırlısı için dua etmiştik. en hayırlı zamanda müjdesin inş.Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
gözün aydın canım benimmCanım kızçelerim öncelikle recep ayınız mübarek olsun bugün 7+2 olduk şimdi dr' dan geliyorum çok şükür karından ultrasonla 9 mm'lik bebeğimizi ve kalbinin attığını gördükkan idrar ve şeker ölçümü yaptı kese görmeye gittiğimizde estrofemi kesmişti bugünde aspirini kesti bir hafta sonrada progestanı bırak dedi sadece vitaminle yola devam dedi 20 mayısta 2 li test ve cinsiyet tahmini olcak dedi çok şükür bu günümüze Darısı bu mübarek günde el açıp yalvaran anne olmak için yanan tüm arkadaşlarımın başına dualarım hepimiz için
Arkasim cok uzuldum insalh rbbm yuzunu guldurur kismet deglms demk bska denemelere insalh kacinci gun embryosuydu kac tne transfer rdilmisti arkdsmGelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Sana söz yine baharlar gelecekGelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.
Arkasim cok uzuldum insalh rbbm yuzunu guldurur kismet deglms demk bska denemelere insalh kacinci gun embryosuydu kac tne transfer rdilmisti arkdsm
Canımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.
canım benım cok ama cok uzuldummmm...Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
amın arkadasım...Canım ben de sürekli uyku hali var. Uyumak istiyorum gece gündüz onun dışında başka bişey yok. Ben bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan kese görmek için haftaya pazartesiye aldım randevuyu. Sen benden daha önce göreceksin keseyi.İnşallah hayırlısı ile Allah tamamına erdirir.
Canım günaydın, ben de yeni başladım duama. Perşembe günü ne kadar kaldığını yazarsan yardımcı olabilirim.arkadaslar cudis için 5000 tane dua almıstım 1000 tanesını ancak bıtırebıldım. bana bırı yardım edebılırmı cumaya bıtıremıycem diye korkuyorum..
Canimmm rabbim hakkimizda hayirlisini versin vardir bunda da bi hayr..acini cok iyi anliyorum ve paylasiyorum insan toparlanamayacagim saniyor ama gercekten toparlananiyor inss en yakin zamanda sen ben papyonkilikli dnzderya ve suan ismini hatrlayamadigim butun arkadaslarimizla hamile olarak topige katilirizCanımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?