Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
Kuzum benim ya cok uzulldum Allahim halkimizda hayirlisini versin insan ne umitlerle Bu bekleyisi surduriyo insallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin gundogmadan neler doguyov

canım allahım istediği oldu ve hayırlısı için dua etmiştik. en hayırlı zamanda müjdesin inş.

gözün aydın canım benimm

Arkasim cok uzuldum insalh rbbm yuzunu guldurur kismet deglms demk bska denemelere insalh kacinci gun embryosuydu kac tne transfer rdilmisti arkdsm

Canım çok üzüldüm. Ne söylesek içinde yaşadığın acıyı hafifletmeyecek. Ancak bu yürüdüğümüz yolda vazgeçme şansımız ne malesefki yok. Rabbim sana yeniden deneyecek güç ve sabrı versin.

Canım neolur üzülme bak hepimiz geçtik bu yollardan ve hepimiz duyduk bu haberleri bazen süründün bazen yamulduk ama yıkılmadık ilk reglin seni yenileyecek ve sen tekrar mücadeleye baslayacaksın ve o gün geldiğinde hepsine değdi diyeceksin Rabbim bu mübarek günde gönlünün muradını versin

Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.

Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.

Canim ne güzel yazmissin. Okuyunca ben bile gözyaşlarımi tutamadim. Bir gün hepimize bahar gelecek, ben inanıyorum çok az kaldı.

Selamunaleykum guzellikler.uc aylarimiz mübarek olsun insallah.Rabbim hayırlı güzel günler göstersin cumlemize.Bikac saattir okuyamadigim sayfaları okuyordum anca bitti Haftasonu sinavim vardi atlattim cok şükür.tedavi nedeniyle derslere bakamamistim o yuzden son gunlerde hiç giremedim foruma aradaki farki kapatim diye.bi de bu bas dönmesi beni epey zorlayacak sanirim Rabbim kolaylastirsin insallah.derse uzun süre odaklaniyorum hemen ben burdayım diyo dönüyor kacip gidiyor :) neyse cenem düştü. Ceren,astaravistama ve kriziantem arkadaslarimizi tebrik ediyorum.sayfalari merakla okudum pozitiftir insallah diye ki oyle de olmus masallah.bütün kardeslerimin de sagligi sıhhati yerindedir insallah.Öpüyorum hepinizi. He bide adet oldugum icin duaya katilamiyorum bitince insallah bende geliyorum

Arkasim cok uzuldum insalh rbbm yuzunu guldurur kismet deglms demk bska denemelere insalh kacinci gun embryosuydu kac tne transfer rdilmisti arkdsm
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Canımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.

amın arkadasım...

arkadaslar cudis için 5000 tane dua almıstım 1000 tanesını ancak bıtırebıldım. bana bırı yardım edebılırmı cumaya bıtıremıycem diye korkuyorum..
Canım günaydın, ben de yeni başladım duama. Perşembe günü ne kadar kaldığını yazarsan yardımcı olabilirim.

Canımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.
Canimmm rabbim hakkimizda hayirlisini versin vardir bunda da bi hayr..acini cok iyi anliyorum ve paylasiyorum insan toparlanamayacagim saniyor ama gercekten toparlananiyor inss en yakin zamanda sen ben papyonkilikli dnzderya ve suan ismini hatrlayamadigim butun arkadaslarimizla hamile olarak topige katiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…