canımmm elim yazmaya varmadı inan hiç bi söz teselli etmiyor biliyorum rabbim mübarek günlerin yüzü suyuna yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz hasretlerimizeGelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
tuğbacım Allah razı olsun inan neredeyse adımı ilk defa başkasının andığını gördüm bu topikte. siz de benim her zaman dualarımdasınız...Canimmm rabbim hakkimizda hayirlisini versin vardir bunda da bi hayr..acini cok iyi anliyorum ve paylasiyorum insan toparlanamayacagim saniyor ama gercekten toparlananiyor inss en yakin zamanda sen ben papyonkilikli dnzderya ve suan ismini hatrlayamadigim butun arkadaslarimizla hamile olarak topige katiliriz
ne güzel maşallah kalp atışını da duydun rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin bitanemCanım kızçelerim öncelikle recep ayınız mübarek olsun bugün 7+2 olduk şimdi dr' dan geliyorum çok şükür karından ultrasonla 9 mm'lik bebeğimizi ve kalbinin attığını gördükkan idrar ve şeker ölçümü yaptı kese görmeye gittiğimizde estrofemi kesmişti bugünde aspirini kesti bir hafta sonrada progestanı bırak dedi sadece vitaminle yola devam dedi 20 mayısta 2 li test ve cinsiyet tahmini olcak dedi çok şükür bu günümüze Darısı bu mübarek günde el açıp yalvaran anne olmak için yanan tüm arkadaşlarımın başına dualarım hepimiz için
ancak bu kadar güzel bi cevap verilirdi rabbim senin de güzel gönlüne göre versinSana söz yine baharlar gelecek
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.
ne güzel maşallah kalp atışını da duydun rabbim hayırla kucağına almayı
inşaalah sana bana ona hepimize yaşatsın Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu Nurdan meyvelerle önce karnını sonra kucağını doldursun Aminnnnn
arkadaslar cudis için 5000 tane dua almıstım 1000 tanesını ancak bıtırebıldım. bana bırı yardım edebılırmı cumaya bıtıremıycem diye korkuyorum..
Canımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.
Arkadaşım ne güzel düşünmüşsün, çok güzel olur. Elbirliği ile okuruz, okuyamayanlar yazsın tamamlayalım hepbirlikte, zaten fala okunan da vardı. Olmazsa onu da ekleriz.ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.
SAĞOL CANIM BENİM BAKALIM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYOR :)Arkadaşım ne güzel düşünmüşsün, çok güzel olur. Elbirliği ile okuruz, okuyamayanlar yazsın tamamlayalım hepbirlikte, zaten fala okunan da vardı. Olmazsa onu da ekleriz.
bana da uyar güzelim ben de bitiririmSAĞOL CANIM BENİM BAKALIM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYOR :)
Benim icinde uygundur ..ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.
Hayırlı günler arkadaşlar banada uyar bitiririm Allah'ın izniyle yalnız benden önceARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.
TAMAM CANIM SİZ BENİ UYARIRSINIZ BU DURUMLARDA DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ. :)Hayırlı günler arkadaşlar banada uyar bitiririm Allah'ın izniyle yalnız benden önceNursELmira tedaviye başlıyacak gözüküyor onu sıraya koysan olurmu .
Teşekkür ederim canım...TA
TAMAM CANIM SİZ BENİ UYARIRSINIZ BU DURUMLARDA DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ. :)
Canım ne güzel yazmışsın. Biz burada arkadaştan öte kardeş olduk. Birlikte güldük, birlikte ağladık. Gönüllerimiz her zaman bir, dualarımız her zaman bir. Rabbim herkesin gönlündekine "Ol" desin ve olsun inşallah. Her gelişmeyi paylaşmaya devam. Taki hepimiz(şuan negatifi alanlar da dahil) meleklerimizi kucaklarımıza alana kadar...Ben inanıyorum bu mübarek aylarda, tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alıp, hep birlikte sevineceğiz. İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek. Yakında hamiş arkadaşlarımızın bebişlerinin cinsiyetinden, tekmelemelerinden bahsedeceğiz.Hatta isim tavsiyesinde bulunacağız ve doğumlarında dua edeceğiz.
Hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımızında tedavilerine başlarken, yumurtaları toplanırken, transfer gün sayımlarında hep yanlarında olacağız. Birlikte sayacağız. Burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin. Amin.
Bana da uyar canım, ne güzel inşallah duaların daha çok kabul gördüğü kandil gecesi bağışlanacak...ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?