Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gelecektin gelmez oldun.halimi hic sormaz oldun.yaralarimi sarmaz oldun.yoklugunda soldu gonlum.Sevgili arkadaslarim yavrum yavrularim biraktilar beni.cok Üzgünüm kan sonucum negatif çıktı.
canımmm elim yazmaya varmadı inan hiç bi söz teselli etmiyor biliyorum rabbim mübarek günlerin yüzü suyuna yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa sürede hepimiz kavuşuruz hasretlerimize

tuğbacım Allah razı olsun inan neredeyse adımı ilk defa başkasının andığını gördüm bu topikte. siz de benim her zaman dualarımdasınız...

ne güzel maşallah kalp atışını da duydun rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin bitanem

Sana söz yine baharlar gelecek
Sana söz ışık sönmeyecek
Ölüm yok ki tuana uyan
Şimdi yaşanacak.... vazgeçme isyan etme ağla içindeki irini kiri pası akıt ama yeniden doğ yeniden umut et.
ancak bu kadar güzel bi cevap verilirdi rabbim senin de güzel gönlüne göre versin

Ben inanıyorum bu mübarek aylarda, tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alıp, hep birlikte sevineceğiz. İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek. Yakında hamiş arkadaşlarımızın bebişlerinin cinsiyetinden, tekmelemelerinden bahsedeceğiz.Hatta isim tavsiyesinde bulunacağız ve doğumlarında dua edeceğiz.
Hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımızında tedavilerine başlarken, yumurtaları toplanırken, transfer gün sayımlarında hep yanlarında olacağız. Birlikte sayacağız. Burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin. Amin.

Çok zor teselli vermek böyle durumlarda ama arkadaşlar maşallah çok güzel başarmışlar. Ben böyle durumlarda neyi nasıl yazayım beceremediğimden elim gitmiyor

Allah hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin insallah.

Canımmmm sen çok yaşa emi ne kadar moral oldu şimdi bu bana.Sizleri seviyorum.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.

(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ..................................................: SIRADAKİ (01.05.2015 dua bağışlanacak)MAYIS tedaviye başlayacak

@@sultan1356 ...........................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@NursElmira............................................................: Nisan tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Arkadaşım ne güzel düşünmüşsün, çok güzel olur. Elbirliği ile okuruz, okuyamayanlar yazsın tamamlayalım hepbirlikte, zaten fala okunan da vardı. Olmazsa onu da ekleriz.

Hayırlı günler arkadaşlar banada uyar bitiririm Allah'ın izniyle yalnız benden önce NursELmira tedaviye başlıyacak gözüküyor onu sıraya koysan olurmu .

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİNisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ..................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sultan1356 ...........................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Canım ne güzel yazmışsın. Biz burada arkadaştan öte kardeş olduk. Birlikte güldük, birlikte ağladık. Gönüllerimiz her zaman bir, dualarımız her zaman bir. Rabbim herkesin gönlündekine "Ol" desin ve olsun inşallah. Her gelişmeyi paylaşmaya devam. Taki hepimiz(şuan negatifi alanlar da dahil) meleklerimizi kucaklarımıza alana kadar...

Bana da uyar canım, ne güzel inşallah duaların daha çok kabul gördüğü kandil gecesi bağışlanacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…