Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.

@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (24.04.2015 dua bağışlanacak)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlanacak)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ..................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Canim çok tesekkur ederim. Bu guzel dusuncen beni cok duygulandirdi. Benim için çok büyük bir hediye oldu. Bu cumartesi benim dogumgunum. Hepinize tek tek tesekkur ederim.

Bu aşamalara gelmek benim için hayal gibi... O aşamalara gelsem hiç sıkıntı etmem gibi geliyor. Senin kaçıncı denemeydi? Ve kaç embryo konuldu?

Bu aşamalara gelmek benim için hayal gibi... O aşamalara gelsem hiç sıkıntı etmem gibi geliyor. Senin kaçıncı denemeydi? Ve kaç embryo konuldu?
Valla canım benim, ben de senin gibi düşünüyordum. Hamile kalayım daha endişe etmem diyordum ama hiç öyle değilmiş. Kavuşunca daha çok kaybetme korkusu yaşıyorsun. Ben 4 yıllık evliyim. Hiç korunmadık olmadı. 3. tüp bebek denemem. 2 adet 3. gün embriyosu konuldu. Bir bebişim tuttu çok şükür.

İnsan yaşamadan anlayamıyor sanırım. Sadece o an yaşadığın sıkıntıya odaklanıp onun geçmesini istiyorsun.
Maşallah, ne güzel. İlkinde olmazsa üzülmeyeyim bari çok. Darısı başıma...

Hiç üzülme canım. Elinde değil elbet ama ümitsizliğe kapılma, 10. denemesinde pozitifi görenler var. Yılmadan, ümitle denemeye devam. Ki umarım tekrar denemene gerek kalmaz. Olumlu düşün olumlu olsun...

canım hoş geldin aramıza. sanırım ilk denemen olacak rabbim inşallah güldürsün yüzünü bekletmesin meleğini göndersin hemen.... bizler naçizane bikaç deneme yaptık sormak istediğin bişey olursa buralardayız

Hiç üzülme canım. Elinde değil elbet ama ümitsizliğe kapılma, 10. denemesinde pozitifi görenler var. Yılmadan, ümitle denemeye devam. Ki umarım tekrar denemene gerek kalmaz. Olumlu düşün olumlu olsun...
İnşallah. Sen de sağlıkla tamamlarsın inşallah. Sizde sorun neydi?

Hoşbuldum. Evet, çok belli oluyor değilmi Kafamda uçuşan bir sürü soru var
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz hepimiz. Ben temmuzda gitmeyi düşünüyorum dr'a ama öncesinde bir görüşme yapmalı mıyım sizce? Hemen başlatıyorlar mı tedaviyi? Bizde sayı ve hareket sorunu var, 2 negatif aşılama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…