CaNim benim dondurulms transferim büyük ihtimal 3 yada 4 mayıs gibi olabilir listeyi düzenlersin Die hatırlatayım dedimTA
TAMAM CANIM SİZ BENİ UYARIRSINIZ BU DURUMLARDA DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ. :)
'Lem yelid ve lem yûled' okuyoruz toplamda 70000 tane her hafta bir kişiye bağışlanıyor. liste ileselam arkadaşlar
beni de ekler misiniz listeye. ben de temmuzda başlayacaklardanım nasipse. hangi duaları okuyorsunuz?
TAMAM CANIM O HAFTAYA SENİ ALIRIM TAM TRANSFER OLDUĞUN HAFTA DUA OKUNUR :)C
CaNim benim dondurulms transferim büyük ihtimal 3 yada 4 mayıs gibi olabilir listeyi düzenlersin Die hatırlatayım dedim
TABİKİ CANIM EKLİYORUM BEN LİSTE YAYINLIYORUM HER HAFTA OKUYACAK ARKADAŞLAR MİKTARLARINI BANA ÖZELDEN MSJ ATIYORLARselam arkadaşlar
beni de ekler misiniz listeye. ben de temmuzda başlayacaklardanım nasipse. hangi duaları okuyorsunuz?
rabbim nasip ederse senin duana Medinede başlayıp Mekkede tamamlarımC
CaNim benim dondurulms transferim büyük ihtimal 3 yada 4 mayıs gibi olabilir listeyi düzenlersin Die hatırlatayım dedim
ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN. SİZLERE BİR ÖNERİM OLACAK NACİZANE :) EGER İMKANINIZ VARSA OKUYABİLİRSENİZ CUDİS ARKADAŞIMIZIN DUASINI REGAİP KANDİLİ AKŞAMI BAĞIŞLASAK NE GÜZEL OLUR YANİ PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR YETİŞTİREBİLİRMİYİZ.
Ne büyük şans...rabbim nasip ederse senin duana Medinede başlayıp Mekkede tamamlarım
TATLIM OZAMAN İNŞALLAH SEN BAĞIŞLARSIN OLMAZ MI :)rabbim nasip ederse senin duana Medinede başlayıp Mekkede tamamlarım
O ZAMAN NİCE MUTLU BEBİŞLİ YAŞLARA DİYORUM... VE KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİ ... :)Canim çok tesekkur ederim. Bu guzel dusuncen beni cok duygulandirdi. Benim için çok büyük bir hediye oldu. Bu cumartesi benim dogumgunum. Hepinize tek tek tesekkur ederim.
Bu aşamalara gelmek benim için hayal gibi... O aşamalara gelsem hiç sıkıntı etmem gibi geliyor. Senin kaçıncı denemeydi? Ve kaç embryo konuldu?Canım gözün aydın. Yavaş yavaş bütün aşamaları geçiyoryuz çok şükür. Ben de 7 mayısta hayırlısıyla 2'li test ve cinsiyet için gideceğim. Rabbim hepimizin hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin.
Ayy ne mutlu sana oralarda dualar edeceksin mubarek yerleri gorwcekain keske benimde o imkanim olsaydi suan ne olursun dualarindan bizleri unutma ordarabbim nasip ederse senin duana Medinede başlayıp Mekkede tamamlarım
Valla canım benim, ben de senin gibi düşünüyordum. Hamile kalayım daha endişe etmem diyordum ama hiç öyle değilmiş. Kavuşunca daha çok kaybetme korkusu yaşıyorsun. Ben 4 yıllık evliyim. Hiç korunmadık olmadı. 3. tüp bebek denemem. 2 adet 3. gün embriyosu konuldu. Bir bebişim tuttu çok şükür.Bu aşamalara gelmek benim için hayal gibi... O aşamalara gelsem hiç sıkıntı etmem gibi geliyor. Senin kaçıncı denemeydi? Ve kaç embryo konuldu?
olur tabi çok güzel olur inşallah olumlu sonuçları alınca da çokkkkkk sevinirim çorbada tuzum var diye..TATLIM OZAMAN İNŞALLAH SEN BAĞIŞLARSIN OLMAZ MI :)
İnsan yaşamadan anlayamıyor sanırım. Sadece o an yaşadığın sıkıntıya odaklanıp onun geçmesini istiyorsun.Valla canım benim, ben de senin gibi düşünüyordum. Hamile kalayım daha endişe etmem diyordum ama hiç öyle değilmiş. Kavuşunca daha çok kaybetme korkusu yaşıyorsun. Ben 4 yıllık evliyim. Hiç korunmadık olmadı. 3. tüp bebek denemem. 2 adet 3. gün embriyosu konuldu. Bir bebişim tuttu çok şükür.
Hiç üzülme canım. Elinde değil elbet ama ümitsizliğe kapılma, 10. denemesinde pozitifi görenler var. Yılmadan, ümitle denemeye devam. Ki umarım tekrar denemene gerek kalmaz. Olumlu düşün olumlu olsun...İnsan yaşamadan anlayamıyor sanırım. Sadece o an yaşadığın sıkıntıya odaklanıp onun geçmesini istiyorsun.
Maşallah, ne güzel. İlkinde olmazsa üzülmeyeyim bari çok. Darısı başıma...
canım hoş geldin aramıza. sanırım ilk denemen olacak rabbim inşallah güldürsün yüzünü bekletmesin meleğini göndersin hemen.... bizler naçizane bikaç deneme yaptık sormak istediğin bişey olursa buralardayızİnsan yaşamadan anlayamıyor sanırım. Sadece o an yaşadığın sıkıntıya odaklanıp onun geçmesini istiyorsun.
Maşallah, ne güzel. İlkinde olmazsa üzülmeyeyim bari çok. Darısı başıma...
İnşallah. Sen de sağlıkla tamamlarsın inşallah. Sizde sorun neydi?Hiç üzülme canım. Elinde değil elbet ama ümitsizliğe kapılma, 10. denemesinde pozitifi görenler var. Yılmadan, ümitle denemeye devam. Ki umarım tekrar denemene gerek kalmaz. Olumlu düşün olumlu olsun...
Hoşbuldum. Evet, çok belli oluyor değilmicanım hoş geldin aramıza. sanırım ilk denemen olacak rabbim inşallah güldürsün yüzünü bekletmesin meleğini göndersin hemen.... bizler naçizane bikaç deneme yaptık sormak istediğin bişey olursa buralardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?