Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım kafanda merkezi belirlediysen doktorundan eminsen adetin 2. günü gidip tahlillerin de uygun çıkarsa hemen başlayabilirsin tabi ama bazı doktorlar uzun protokol uygulayıp adetin 21. günü tedaviye başlıyorlar sonra ki adetin 2. günü de iğnelere başlıyorsun bana kalsa öncesinden bi git görüş derim

Acıbademe Şahin Zeteroğluna gitmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi öncesinde görüşmekte fayda var. Tahlilde neye bakıyorlar? Aşılamadaki gibi genel hormon testleri mi?

rabbim nasip ederse senin duana Medinede başlayıp Mekkede tamamlarım
Ayyyy cnm arkadsm cok mutlu ettin beni cok duygulandim insalh rbbm herkesin duasini medinede mekkede edilen dualar hatrina kabul eder bizimkinide rbbm sanada hayrlisiiyla gidip gelmeyi nasib wtsin insslh

Acıbademe Şahin Zeteroğluna gitmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi öncesinde görüşmekte fayda var. Tahlilde neye bakıyorlar? Aşılamadaki gibi genel hormon testleri mi?
Canim bende sahin beyin hastasiyim bencede git gorus zaten orda hrrseyi acikliyorlar hayirli ugurlu olsun tedavin benim ilkte tuttu malesef 7. Hafta kaybettim

Canim bende sahin beyin hastasiyim bencede git gorus zaten orda hrrseyi acikliyorlar hayirli ugurlu olsun tedavin benim ilkte tuttu malesef 7. Hafta kaybettim
Kaybetme sebebini açıkladılar mı? Melek cennette karşılayacak seni inşallah. Umarım ikincisinde sağ salim geçer kucağına alırsın. Bi arkadaşım doğal yolla hamile kaldı ama doğduktansonra sapasağlam olmasına rağmen vefat etti. Herşeyin hayırlısı. Sorun neydi sizde? Ve kaç tane embryo koydular? Ben aşılamaları Aylin hanımda yaptırdım acıbademde.

Arastirmiyorlar cnm ilk dusukte malesef olagan bir durummus bugun tekrar gittim sukur ki rahmim temizlenmis kurtaja gerek kalmadi bizde sikinti ben pkoluyum.bide ailede erken menepoz riski oldugu icin tup denedik cnm allah yardimcin olsun ben asilamami soranustaserbulent beyle yapmistim

Tek embriyodu cnm 5. Gun embriyosuydu

Persembe gecesine yetistirmeye calisicam duayi arkadaslarim. Cudisim ne buyuk sans masallah. Rabbim Ramazani gebe karsilamayi nasip etsin.

Ay kuzum inşallah, Allah ağzından duysun. Ramazani gebe karşılamak ne güzel olur. Cuma günü için doktor cagirdi. İnşallah güzel haberler veririm bende.

tek mi istedin öylemi oldu
canım normalde zaten kanunlar gereği tek koyuyorlar. ama rahatsızlığına ve yaşına bağlı olarak çift koyabiliyorlar. bazen de dr un böyle istiyor. heycanını çok iyi anlıyorum ama ben tugba88guler arkadaşımızı en iyi anlayanlardanım belki bu tarz sorular onu üzebilir. bulup kaybetmek çok zor. herkeste farklı sonuçlar veriyor tüp bebek. kiminde 5. gün kalite embriyo tutmuyor kiminde 2. gün 2. kalite embriyo tutabilşyor. ya da benim gibi a kalite 3. gün 2 tane embriyonun biri tutup boş gebelik olabiliyor. çok düşünüp canını sıkma bence. önce Rabbime sonra dr una güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…