Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim, bu tedavin inşallah güzellikle sonuçlanacak. Nolur bu sefer içinde bir tedirginlik, korku, endişe ve en önemlisi olumsuz düşünceler olmasın. Umutla bak, hayal et, böyle yaptığını biliyorum ama kendini Allaha bırak. Mevlam neylerse güzel eyler diyip içini ferah tut. Elin hep karnında olsun, dua et, konuş.Bizim dualarımız zaten hep seninle ve diğer arkadaşlarla ama senin içindeki o korkuları ve endişeleri atman da çok önemli. Ne mutlu sana ki hamile kalabiliyorsun. Bunu da görmüş oldun.Önceki tedavinde içimde hep korku ve olumsuz düşünce var dediğin için bunları söylüyorum. Ben inanıyorum, bu sefer çok güzel olacak. Daha tedavin başlamadan şimdiden güzel umutlar ve düşünceler biriktirmeye başla içinde. Hep dualarımızdasın.

Kendisi rahatsız olsa dile getirirdi diye düşünüyorum ama siz tanıyorsunuz birbirinizi. Şimdi öğrenmiş oldum arkadaşın hassasiyetini. Ben üzme amacıyla sormadım. Bilsem zaten sormam. Ben de sizin gibi tüp bebek aşamasına kadar geldim. Ve buradaki arkadaşlar kafanda sorular varsa sor, cevaplarız dediler. Ona binaen sordum. Rahatsız edici bir üslup kullandığımı düşünmüyorum. Ama sizi üzdüyse bu sorum, kusura bakmayın, hassasiyetinizi siz dile getirmeden bilemezdim. Amacımız birbirimizi üzmek değil, merak ettiğimiz sorulara yaşadığımız tecrübelerden cevap bulmak. Ayrıca tedavi olurken düşünmemek elde değil, bunu en iyi sizin anlayacağınızı düşünüyorum. En azından benim elimde olan bir şey değil. Siz başarabiliyorsanız tebrikler. Zaten çevremdeki insanlar yeteri kadar düşünme, kafana takma, önemseme deyip duruyor. Bu sözleri duymaktan gına geldi. Elimde olsa ben de düşünmem ve takmam. Neyse... Buraya bu yaşanılanları tek buradaki arkadaşlar anlar diye düşünerek geldim.

canım hos geldın, tabıkı bızı bızden daha ıyı anlayan kımse olamaz. bu surecı yasamayan anlayamaz. sıkma canını ıstedıgın herseyı sorabılırsın, bu surecı allahın ıznıyle hep beraber atlatıcaz canım

Sağolasın, hoşbuldum. İnşallah... Allah razı olsun, Allah işlerini kolaylaştırsın arkadaşım.

Canim popyonkilikli arkadasim benim en zor gunlerimde hep destek oldu cok zor gunler gecirdigimi bilidgi icin solemis allah ondan razi olsun ince dusunmus cunku daha dusuk kanamam bitmedi yedinci haftada dusurdum bebegimi ondan dolayi demistir yanlis anlama sor tabiki burda herkez birbirinin kardesi gercekten birbirimizi tanimasakta dularimizda agzimdan dusmuyor hic biri bole bi kader dostlugu var burda

canım gerçekten bizi en iyi biz anlarız o arkadaş ince düşünüp hassas davranmış ama hiç kimsenin kötü niyeti olmaz burda bunu herkes bilir sen tabiki istediğin zaman istediğini sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Allah gönülüne göre versin...

Anlıyorum, çok geçmiş olsun. Çok büyük bir sınav. Üzülme diyemem, mutlaka üzülür insan. Ama inşallah bir dahakine sağlıkla hamile kalır, kucağına alırsan, unutursun inşallah bu üzüntülerini mutluluktan. Ben de tam üstüne sormuş oldum bu durumun. Geçmiş olsun tekrar. Çok yakın bir arkadaşım doğduktan sonra bebeğin kakasını yutması sonucu bebeğini kaybetti. Sonra da üst üste iki çocuğu oldu. Şimdi onlardan şikayet ediyor. O günleri çabuk unuttu. Ama Çok ağır durumlar, daha da büyük sınavlar var. Yine de ne kadar şükretsek az. Tabiiki insan yaşamadan asla bilemez bir başkasının yaşadıklarını. Ben de daha zor durumda olanlara bakıyorum çok bunaldığımda. Her zaman işe yarıyor mu, hayır ama yine de moral oluyor bazen. Senin de bu imtihanın güzel şeyler olacağına işaret, çünkü kefaretin olmuş, bir sınavı vermişsin. Allah bize çok büyük bir hediye paketi hazırladğı için, biraz uzun sürdü hazırlanması diyorum ben. Güzel şeyler için emek ve zaman gerekiyor ne de olsa.

senın ılk tedavınmı canım.. basladınmı baslayacakmısın?
Beni ilk tedavim, iki kere negatif aşılamam var. Başlayacağım inşallah ama temmuzda canım.

Çok sağol arkadaşım, Allah hepimizin gönlüne göre versin.

hadi hayırlısı umarım tedavi sürecin istediğin gibi gecer ve bebişine kavuşursun..

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm hediye paketti cok hosuma gitti ins hepimize gelir bu hediyelerden bir an once saglikli hayirli sekilde...

İnşallah sağolasın. Senin kaçıncı denemede oldu? Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.
Hoşgeldin arkadaşım aramıza. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın burda. Biz bu topikte kardeş gibi oldu, birbirimizi görmeden, birbirimize göz yaşı döktük, birlikte sevindik. O yüzden çok kıymetli burdaki arkadaşlarımız bizim için. Senin de güzel haberlerine birlikte seviniriz inşallah.

Hemşerim, napıyosun nasıl gidiyor hamilelik, heyecanlı mısın kese için
napıyım canım calısıyorum iş ev gidip geliyoruz. evet cok heyacanlıyım ama hiç bişiy hissetmiyorum ben yaa biliyorum daha cok erken ama hıssetmek ıstıyorum... ceren sana ıkı tane transfer etmıslerdı dımı, sence ıkısıde tuttumu ne hıssedıyosun??

Hoşbuldum. Ne güzel, çok sıcak ve samimi bir ortam. Dostlukların devam etmesi ne kadar güzel. Her topik böyle değil. İnşallah burada güzel haber vermeyen kalmaz, herkes tek tek verir.

Ben de bişey hissetmiyorum canım zaten hissedemeyiz, dediğin gibi çok erken. Bana iki tane transfer ettiler ama embriyolog ikiz olma ihtimali imkansıza yakın demişti, ikinci embriyonun kalitesi iyi değilmiş. Ben de bilmiyorum ki, değerlerim 12. gün 407, 14 gün 982. pek ikiz gibi gelmedi. Eşimde ikiz çok istiyor. Bakalım hayırlısı.

anladım canım allahım hayırlısını versinn.. şu iğneleride bi bıraksaydık, valla mosmor oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…