Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

anladım canım allahım hayırlısını versinn.. şu iğneleride bi bıraksaydık, valla mosmor oldum..
Sorma canım, kalçam simsiyah benim de. Bazen iğne vurulduğu yerde beze oluşuyor, ovduruyorum. Keseden sonra bıraktırır mı acaba iğneyi, yoksa kalp atışına kadar gider miyiz. Ben en çok bunu merak ediyorum.

Sorma canım, kalçam simsiyah benim de. Bazen iğne vurulduğu yerde beze oluşuyor, ovduruyorum. Keseden sonra bıraktırır mı acaba iğneyi, yoksa kalp atışına kadar gider miyiz. Ben en çok bunu merak ediyorum.
canım devam ederiz daha, benım hep kalcam beze oldu. sen tek iğne vuruluyorsun dimi bide ben aynı anda göbekten vuruluyorum bıtanede. göbegimde mosmor..

canım devam ederiz daha, benım hep kalcam beze oldu. sen tek iğne vuruluyorsun dimi bide ben aynı anda göbekten vuruluyorum bıtanede. göbegimde mosmor..
belki komik ama psikolojimizin tedavi sırasında zaten pek normal olduğu söylenemez. ben negatifi aldıktan sonra uzun süre morluklarımı sevmiştim bebeklerimden kaldı bunlar diyesizde sevin:)

anladım canım allahım hayırlısını versinn.. şu iğneleride bi bıraksaydık, valla mosmor oldum..

güzel haberlerle gelin insallah topigimizin taze hamisleri

kizlar yarin bagislanackmis dua. ben 2500 almistim. bugün yarin tam gaz baslicam insallah isden sonra ozaman yarin aksama bitirsem de oluyor mu yoksa sabah mi olmali?

Hoşbuldum. Ne güzel, çok sıcak ve samimi bir ortam. Dostlukların devam etmesi ne kadar güzel. Her topik böyle değil. İnşallah burada güzel haber vermeyen kalmaz, herkes tek tek verir.
ZAMANLA ANLAYACAKSIN BU GRUBUN NE KADAR ÖNEMLİ BİR KARDEŞLİK YAŞADIĞINI ALLAH BİZİ BİRBİRİMİZNDEN AYIRMASIN .. HEPİNİZİ COOOOOKKKK SEVİYORUMM..... KANDİL AKŞAMI DULARIMIZIN BULUŞMASI DİLEĞİYLE ...

TATLIM İSPİRTO KULLANIN BEN COK FAYDA GÖRDÜM HİÇ MORARMADI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…