Sorma canım, kalçam simsiyah benim de. Bazen iğne vurulduğu yerde beze oluşuyor, ovduruyorum. Keseden sonra bıraktırır mı acaba iğneyi, yoksa kalp atışına kadar gider miyiz. Ben en çok bunu merak ediyorum.anladım canım allahım hayırlısını versinn.. şu iğneleride bi bıraksaydık, valla mosmor oldum..
canım devam ederiz daha, benım hep kalcam beze oldu. sen tek iğne vuruluyorsun dimi bide ben aynı anda göbekten vuruluyorum bıtanede. göbegimde mosmor..Sorma canım, kalçam simsiyah benim de. Bazen iğne vurulduğu yerde beze oluşuyor, ovduruyorum. Keseden sonra bıraktırır mı acaba iğneyi, yoksa kalp atışına kadar gider miyiz. Ben en çok bunu merak ediyorum.
belki komik ama psikolojimizin tedavi sırasında zaten pek normal olduğu söylenemez. ben negatifi aldıktan sonra uzun süre morluklarımı sevmiştim bebeklerimden kaldı bunlar diyecanım devam ederiz daha, benım hep kalcam beze oldu. sen tek iğne vuruluyorsun dimi bide ben aynı anda göbekten vuruluyorum bıtanede. göbegimde mosmor..
rabbim yüzünü güldürsün insallah hayirlisiyila pozitif sonuclanir tedavinHoşbuldum. Ne güzel, çok sıcak ve samimi bir ortam. Dostlukların devam etmesi ne kadar güzel. Her topik böyle değil. İnşallah burada güzel haber vermeyen kalmaz, herkes tek tek verir.
Ben de bişey hissetmiyorum canım zaten hissedemeyiz, dediğin gibi çok erken. Bana iki tane transfer ettiler ama embriyolog ikiz olma ihtimali imkansıza yakın demişti, ikinci embriyonun kalitesi iyi değilmiş. Ben de bilmiyorum ki, değerlerim 12. gün 407, 14 gün 982. pek ikiz gibi gelmedi. Eşimde ikiz çok istiyor. Bakalım hayırlısı.
anladım canım allahım hayırlısını versinn.. şu iğneleride bi bıraksaydık, valla mosmor oldum..
Merhaba arkadaşım, inşallah, sağolasın. Senin kaçıncı denemeydi? Hayırlı olsun, darısı başımıza.rabbim yüzünü güldürsün insallah hayirlisiyila pozitif sonuclanir tedavin
sagol canımm ınsalah amın..güzel haberlerle gelin insallah topigimizin taze hamisleri
amin insallah. darisi tüm isteyenlere insallah. 2. ci ilki yarim kaldi.Merhaba arkadaşım, inşallah, sağolasın. Senin kaçıncı denemeydi? Hayırlı olsun, darısı başımıza.
yarın kandil diye bitirmek istedik akşama olur canım yetiştiremezsen haber ver alırız illa kikizlar yarin bagislanackmis dua. ben 2500 almistim. bugün yarin tam gaz baslicam insallah isden sonra ozaman yarin aksama bitirsem de oluyor mu yoksa sabah mi olmali?
tamam canimyarın kandil diye bitirmek istedik akşama olur canım yetiştiremezsen haber ver alırız illa ki
SAĞOL CANIM AĞZINA SAĞLIKNeşelim ben de bitirdim dün. İnşallah mübarek gecede dualarımızı kabul eder Allahım.
İNŞALLLAHHH.... :)Ay kuzum inşallah, Allah ağzından duysun. Ramazani gebe karşılamak ne güzel olur. Cuma günü için doktor cagirdi. İnşallah güzel haberler veririm bende.
ZAMANLA ANLAYACAKSIN BU GRUBUN NE KADAR ÖNEMLİ BİR KARDEŞLİK YAŞADIĞINI ALLAH BİZİ BİRBİRİMİZNDEN AYIRMASIN .. HEPİNİZİ COOOOOKKKK SEVİYORUMM..... KANDİL AKŞAMI DULARIMIZIN BULUŞMASI DİLEĞİYLE ...Hoşbuldum. Ne güzel, çok sıcak ve samimi bir ortam. Dostlukların devam etmesi ne kadar güzel. Her topik böyle değil. İnşallah burada güzel haber vermeyen kalmaz, herkes tek tek verir.
TATLIM İSPİRTO KULLANIN BEN COK FAYDA GÖRDÜM HİÇ MORARMADI...Sorma canım, kalçam simsiyah benim de. Bazen iğne vurulduğu yerde beze oluşuyor, ovduruyorum. Keseden sonra bıraktırır mı acaba iğneyi, yoksa kalp atışına kadar gider miyiz. Ben en çok bunu merak ediyorum.
aminnnnnn mercimeğimin teyzesi...ZAMANLA ANLAYACAKSIN BU GRUBUN NE KADAR ÖNEMLİ BİR KARDEŞLİK YAŞADIĞINI ALLAH BİZİ BİRBİRİMİZNDEN AYIRMASIN .. HEPİNİZİ COOOOOKKKK SEVİYORUMM..... KANDİL AKŞAMI DULARIMIZIN BULUŞMASI DİLEĞİYLE ...
ÖPTÜM O MERCİMEĞİMİ..............aminnnnnn mercimeğimin teyzesi...
benim az kaldı bugün bitiririmSAĞOL CANIM BENİM BAKALIM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYOR :)
Saol arkadaşım, akşam deneyeyim ben de.TATLIM İSPİRTO KULLANIN BEN COK FAYDA GÖRDÜM HİÇ MORARMADI...
Ben göbekten vurulmuyorum, sadece kalçadan progestan. Sen göbekten ne iğnesi oluyorsun?canım devam ederiz daha, benım hep kalcam beze oldu. sen tek iğne vuruluyorsun dimi bide ben aynı anda göbekten vuruluyorum bıtanede. göbegimde mosmor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?