- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
benım ıcın artık cok gec, yapılabılecek bısıy yok mosmor oldum bileeSaol arkadaşım, akşam deneyeyim ben de.
Tatlı hamiş, saol canım. Nasıl gidiyor hamişlik, hissettiriyorlar mı artık kendilerini.güzel haberlerle gelin insallah topigimizin taze hamisleri
oksapar vuruluyorum canım halen, ıkısıde devam yanı. bide kucuk bır arastırma yaptım 10. haftaya kadar vurulucaz galıbaBen göbekten vurulmuyorum, sadece kalçadan progestan. Sen göbekten ne iğnesi oluyorsun?
Hadi ya. Neyse değer o mercimekler için herşey. Onlar iyi olsunlar da, bizimle olsunlar da, ben razıyım, simsiyah dolaşmayaoksapar vuruluyorum canım halen, ıkısıde devam yanı. bide kucuk bır arastırma yaptım 10. haftaya kadar vurulucaz galıba
her iğneye gittiğimde böyle korkmak degılde bı tuhaf oluyorum. bı tedırgın oluyodum daha dogrusu. test yaptırdıgım gun ılk once sonucu bekledım pozıtıfı gordum ya, ağlaya ağlaya bir mutlu sekılde nasıl yattım o sedyeye hatırlamıyorum. hayatımda ılk defa o gun iğne vurulmaktan mutluluk hissettim.deseydılerkı 10 tane ığne vurulucan güle güle o an vurulurdumHadi ya. Neyse değer o mercimekler için herşey. Onlar iyi olsunlar da, bizimle olsunlar da, ben razıyım, simsiyah dolaşmaya
Ay canım benim. Ben tedirgin olmuyorum ya iğne vurulurken. Hatta vuran hemşireler diyor ki, şimdi bu iğne çok yakar, derin derin nefes al, kendini çekme, rahat ol falan. Ben diyorum ki yaw sen rahat ol ya, sok iğneyi geç ben rahatım,sorun yoookk,her iğneye gittiğimde böyle korkmak degılde bı tuhaf oluyorum. bı tedırgın oluyodum daha dogrusu. test yaptırdıgım gun ılk once sonucu bekledım pozıtıfı gordum ya, ağlaya ağlaya bir mutlu sekılde nasıl yattım o sedyeye hatırlamıyorum. hayatımda ılk defa o gun iğne vurulmaktan mutluluk hissettim.deseydılerkı 10 tane ığne vurulucan güle güle o an vurulurdum
cok sükür canim iyiyiz. yok daha erkenmis daha biraz beklicez hissetmek icin. o iyi olsunda beklerim ben onu her sekildeTatlı hamiş, saol canım. Nasıl gidiyor hamişlik, hissettiriyorlar mı artık kendilerini.
Önümüzdeki pazartesi aldım randevu. İnşallah bir sorun çıkmaz da görürüm keseleri.cok sükür canim iyiyiz. yok daha erkenmis daha biraz beklicez hissetmek icin. o iyi olsunda beklerim ben onu her sekilde
senin ne zaman ilk randevun?
hadi insallah canim. dogru ya senin yüksek cikmisti degerin. bebisler geliyor insallahÖnümüzdeki pazartesi aldım randevu. İnşallah bir sorun çıkmaz da görürüm keseleri.
sagol canım benim. inşallah herşey güzel olacak. ben de aynı senin gibi düşünüyorum. inşallah herşey çooookkkk güzel olacak.Canım benim, bu tedavin inşallah güzellikle sonuçlanacak. Nolur bu sefer içinde bir tedirginlik, korku, endişe ve en önemlisi olumsuz düşünceler olmasın. Umutla bak, hayal et, böyle yaptığını biliyorum ama kendini Allaha bırak. Mevlam neylerse güzel eyler diyip içini ferah tut. Elin hep karnında olsun, dua et, konuş.Bizim dualarımız zaten hep seninle ve diğer arkadaşlarla ama senin içindeki o korkuları ve endişeleri atman da çok önemli. Ne mutlu sana ki hamile kalabiliyorsun. Bunu da görmüş oldun.Önceki tedavinde içimde hep korku ve olumsuz düşünce var dediğin için bunları söylüyorum. Ben inanıyorum, bu sefer çok güzel olacak. Daha tedavin başlamadan şimdiden güzel umutlar ve düşünceler biriktirmeye başla içinde. Hep dualarımızdasın.
peki....Kendisi rahatsız olsa dile getirirdi diye düşünüyorum ama siz tanıyorsunuz birbirinizi. Şimdi öğrenmiş oldum arkadaşın hassasiyetini. Ben üzme amacıyla sormadım. Bilsem zaten sormam. Ben de sizin gibi tüp bebek aşamasına kadar geldim. Ve buradaki arkadaşlar kafanda sorular varsa sor, cevaplarız dediler. Ona binaen sordum. Rahatsız edici bir üslup kullandığımı düşünmüyorum. Ama sizi üzdüyse bu sorum, kusura bakmayın, hassasiyetinizi siz dile getirmeden bilemezdim. Amacımız birbirimizi üzmek değil, merak ettiğimiz sorulara yaşadığımız tecrübelerden cevap bulmak. Ayrıca tedavi olurken düşünmemek elde değil, bunu en iyi sizin anlayacağınızı düşünüyorum. En azından benim elimde olan bir şey değil. Siz başarabiliyorsanız tebrikler. Zaten çevremdeki insanlar yeteri kadar düşünme, kafana takma, önemseme deyip duruyor. Bu sözleri duymaktan gına geldi. Elimde olsa ben de düşünmem ve takmam. Neyse... Buraya bu yaşanılanları tek buradaki arkadaşlar anlar diye düşünerek geldim.
Iyiyim cnm rabbime sukurler olsun kanamada artik bitiyor gibi yavas yvas kendime gelmeye calisyorum bende.sen nasilsin lekelenmelerin gecti mi cnmSelam can dostlarim nasilsinizz bir iki gúndúr takip edip ciktim mide bulantisi biraz rahatsiz ettirdigi icin yazamadim azalmasi yerine artio hayirlisi artik sikayet yokpapyonkilikli canim nasilsin görevin nasil gidio sahalara dönmene cok sevindim taze hamisler napionuz bakem hayirli haberlerle gelin SEMCAN canim yazamadim insallah hayirlisiyla su mubarek aylarda muradin olur túm arkadaslarimin insallah oykuelif hosgeldin aramiza insallah pozitifletini görûrûz tûm bekleyen arkadaslarimizla T tugba88guler canim simdi nasilsin iimisin cok konustum he
Donusum hizli oldu :) iyiyim hamdolsun. Bazen kasik agrilarim oluyor sanirim operasyonun etkileri bir tarafim regl bekliyor bir tarafim gelmese de bebis gelse diyorum :) kanamalarin gecmis seninde sanirim diger konuda okudum hadi gecmis olsun bidaha da olmasin tatlim. gorev yogun gidiyor. Uzun suredir evde olunca is yasantisindaki rekabeti unutmusum ona alismaya calisiyorum ama bilmiyorlar ki benim savasim onlardan buyukSelam can dostlarim nasilsinizz bir iki gúndúr takip edip ciktim mide bulantisi biraz rahatsiz ettirdigi icin yazamadim azalmasi yerine artio hayirlisi artik sikayet yokpapyonkilikli canim nasilsinörevin nasil gidio sahalara dönmene cok sevindim taze hamisler napionuz bakem hayirli haberlerle gelin SEMCAN canim yazamadim insallah hayirlisiyla su mubarek aylarda muradin olur túm arkadaslarimin insallah oykuelif hosgeldin aramiza insallah pozitifletini görûrûz tûm bekleyen arkadaslarimizla T tugba88guler canim simdi nasilsin iimisin cok konustum he
amiiiiiiin. cok güzel dua etmissin..Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.
Bu mübarek gecenin hürmetine rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Evlat hasreti ile yanıp tutuşan, göz yaşı döken herkese sağlıklı, imanlı, vicdanlı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Şuan hamile olup, rahminde can bulan o minikleri hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu tedaviye başlamak isteyip maddi imkanları elvermeyen herkese rabbim maddi güç versin, bir yerlerden destek bulmayı nasip etsin. Amin.
yok canım hala gelmedi 52-53 gün oldu pazara kadar oldu oldu olmadı bu sefer durdurmak için ilaç içeçem. görecem de nasıl görecem bilmiyorum gidip te tavaf etmek yüzüne el sürmek nasip olmazsa naparım benDonusum hizli oldu :) iyiyim hamdolsun. Bazen kasik agrilarim oluyor sanirim operasyonun etkileri bir tarafim regl bekliyor bir tarafim gelmese de bebis gelse diyorum :) kanamalarin gecmis seninde sanirim diger konuda okudum hadi gecmis olsun bidaha da olmasin tatlim. gorev yogun gidiyor. Uzun suredir evde olunca is yasantisindaki rekabeti unutmusum ona alismaya calisiyorum ama bilmiyorlar ki benim savasim onlardan buyukdnzderya geldi mi senin kirmizilar tatlim merak ettim. Ah ah kabeyi gormek ne de guzel olur simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?