Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hadi ya. Neyse değer o mercimekler için herşey. Onlar iyi olsunlar da, bizimle olsunlar da, ben razıyım, simsiyah dolaşmaya
her iğneye gittiğimde böyle korkmak degılde bı tuhaf oluyorum. bı tedırgın oluyodum daha dogrusu. test yaptırdıgım gun ılk once sonucu bekledım pozıtıfı gordum ya, ağlaya ağlaya bir mutlu sekılde nasıl yattım o sedyeye hatırlamıyorum. hayatımda ılk defa o gun iğne vurulmaktan mutluluk hissettim.deseydılerkı 10 tane ığne vurulucan güle güle o an vurulurdum

Ay canım benim. Ben tedirgin olmuyorum ya iğne vurulurken. Hatta vuran hemşireler diyor ki, şimdi bu iğne çok yakar, derin derin nefes al, kendini çekme, rahat ol falan. Ben diyorum ki yaw sen rahat ol ya, sok iğneyi geç ben rahatım,sorun yoookk, gülüyor hemşireler.

sagol canım benim. inşallah herşey güzel olacak. ben de aynı senin gibi düşünüyorum. inşallah herşey çooookkkk güzel olacak.

peki....

Selam can dostlarim nasilsinizz bir iki gúndúr takip edip ciktim mide bulantisi biraz rahatsiz ettirdigi icin yazamadim azalmasi yerine artio hayirlisi artik sikayet yok papyonkilikli canim nasilsin görevin nasil gidio sahalara dönmene cok sevindim taze hamisler napionuz bakem hayirli haberlerle gelin SEMCAN canim yazamadim insallah hayirlisiyla su mubarek aylarda muradin olur túm arkadaslarimin insallah oykuelif hosgeldin aramiza insallah pozitifletini görûrûz tûm bekleyen arkadaslarimizla T tugba88guler canim simdi nasilsin iimisin cok konustum he

Iyiyim cnm rabbime sukurler olsun kanamada artik bitiyor gibi yavas yvas kendime gelmeye calisyorum bende.sen nasilsin lekelenmelerin gecti mi cnm

Donusum hizli oldu :) iyiyim hamdolsun. Bazen kasik agrilarim oluyor sanirim operasyonun etkileri bir tarafim regl bekliyor bir tarafim gelmese de bebis gelse diyorum :) kanamalarin gecmis seninde sanirim diger konuda okudum hadi gecmis olsun bidaha da olmasin tatlim. gorev yogun gidiyor. Uzun suredir evde olunca is yasantisindaki rekabeti unutmusum ona alismaya calisiyorum ama bilmiyorlar ki benim savasim onlardan buyuk dnzderya geldi mi senin kirmizilar tatlim merak ettim. Ah ah kabeyi gormek ne de guzel olur simdi.

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.
Bu mübarek gecenin hürmetine rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Evlat hasreti ile yanıp tutuşan, göz yaşı döken herkese sağlıklı, imanlı, vicdanlı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Şuan hamile olup, rahminde can bulan o minikleri hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu tedaviye başlamak isteyip maddi imkanları elvermeyen herkese rabbim maddi güç versin, bir yerlerden destek bulmayı nasip etsin. Amin.

amiiiiiiin. cok güzel dua etmissin..

yok canım hala gelmedi 52-53 gün oldu pazara kadar oldu oldu olmadı bu sefer durdurmak için ilaç içeçem. görecem de nasıl görecem bilmiyorum gidip te tavaf etmek yüzüne el sürmek nasip olmazsa naparım ben

Her keder bir kader iIe takdir ediIir. Ve kedere değiI kadere boyun bükenIer nur iIe temizIenir. Rabbim güzeI yazıImış bir kader ve ona tebessümIe boyun eğen bir tesIimiyet nasip etsin. Dua iIe Regaip kandiIiniz kutluu olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…