Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kandiliniz Mübarek olsun canım Arkadaşlarım Rabbim bu güzel günde dualarımız kabul edip karşılıksız bırakmaz inşallah heskez dularımda evlat hasreti ile yanıp tutaşanları ve hediyelerini almak için bekleyenler sizleri de unutmadım. Yataran hiç kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermezmiş hepimiz bu güzel sınıvı hayırlısı ile geçmek nasip etsin..

Kızlar kandiliniz Mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçeni dilinizden döksün dilinizden döküleni de Dergahı İzzettin de kabul etsin bu mübarek gecede dualar da buluşalım inşallah elimden birşey gelmez demeyin avuçlarımızdA ne dualar gizli bu gece avuçlarımızın hiç kapanmaması ümidiyle

canım nasılsın neler yapıyorsun? kandilin mübarek olsun
Ne yapim canım aynı sizleri takip ediyorum uzun bi zaman tüp bebek düşünmüyorum kendiliğinden olsun diye inşallah dua ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Bu Mübarek günlerde dualarınmizi kabul etsin ( amin )

Kızlar Kızlar Erzincan'a sabahtan beri kar yağıyo hava çok soğuk sizin orda havalar nasıl?

Suskunum; Dilim lal olmus, yüregim pervane... Hangi tarafa yönelsem ucsuz bucaksiz bir Umman..Ummanda kaybolmus,kirilgan bir yürek... Muhtacim Rabbim! Keremine,En sevdigini,En sevdigim eyle! Hep Askinla yansin yüregim! Senin Rizan dir tek dilegim..Muhtacim bir yudum sefkatine, bir nefes merhametine, bir damla Rahmetine. Ey Rabbim!Habibin hürmetine bizleri Affeyle..
HAYIRLI kandiller kader arkadaslarim kardeslerim.Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin.

Canim arkadslarim kandilinuz mübarek olsun Allahim bu günlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin dualarını kabul eylesin içimizdeki evlat hasreti hayırlı evlatlarla son bulsun Rabbim hamile olan arkadslarimuzada hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eylesin sevgiler gecemiz mübarek olsun dualarda bulusmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…