geçmiş olsun kuzum benim.... :))) inşallah Ramazanı gebe karşılayacak benim iyi yürekli dostum....Canim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
geçmiş olsun kuzum benim.... :))) inşallah Ramazanı gebe karşılayacak benim iyi yürekli dostum....
Canım hayırlı olsun çok sevindim rabbim dualarımızı elbette boşa çıkarmıyor çok şükür. İnşallah 9 mayısta sana Mekkeden duarımı yollayacağım...Canim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
Canim gozun aydin.Allah senin yuzunu hep guldursun. O mubarek yerleri gormeyi orda dua etmeyi Allah nasip etsin. Bak ne guzel gonlunden gecen oldu. Sen oralara git gel sonra hayirlisi ile hamile haberlerin var siradaKızlar geldi kırmızılar ilk defa çok mutlu etti beni rabbime şükür umremi içime sindirecek inşallah.
Canim cok sevindim tedaviye baslamana.Allah dualarimizi kabul etsin. Insallah bu sefer senin guzel haberlerinle havalara ucacagiz.Canim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
Canım hayırlı olsun çok sevindim rabbim dualarımızı elbette boşa çıkarmıyor çok şükür. İnşallah 9 mayısta sana Mekkeden duarımı yollayacağım...
Canim cok sevindim tedaviye baslamana.Allah dualarimizi kabul etsin. Insallah bu sefer senin guzel haberlerinle havalara ucacagiz.
maasallah canim ne güzel mübarek günde böyle güzel bir haber. insallah ramazani bebeginle karsilarsin. rabbim muradini versin insallahCanim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
gözün aydin. rabbim icine sindirsin. ne mutlu sana o kutsal topraklari göreceksin. allah dualarini kabul etsinKızlar geldi kırmızılar ilk defa çok mutlu etti beni rabbime şükür umremi içime sindirecek inşallah.
AMIN canim insallah,sizede hayirli cumalarCanlarım bütün yazdıklarınızı okudum ama kandil mesajı yazamadım. Hepiniz dualarımdaydınız. Mübarek kandil gecesi sonrası mübarek cumanız hayırlı olsun. Rabbim gönlünüzden geçeni gerçek eylesin. Öncelikle hayatta en rahat yer olan ana rahminizin dolmasını, sonra kucağınızın dolmasını, sonra da evinizde bıcır bıcır dolaşan, şen kahkahalarıyla evinizi şenlendiren, ağlaması bile hayatınıza bir renk katan meleklerinizin olmasını dilerim Rabbimden. Hayırlı cumalar canlar...
canım hayırlı olsun cok sevndım ınsallah allahın ıznıyle ılk transferınde kavusursun bebısıne. benım ılk denememde buz bebısımle oldu :)))Canim çok sağol. Rabbim sizlerin duasini kabul etti. İnşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz. Çocuk gibi mutluyum. Bir yanim çok korkuyor ama bir yanimda acayip heyecanlı ve mutlu. Bu nasip oldu ya ona bile sukrediyorum. İlk kez dondurulmuş tedavisi olacak. Bilgisi olan varsa yazarda sevinirim bu arada
Canim benim tedavim dondurulmuslarla oldu ve pozitifi gordum cok sukur. Allah tamamına erdirir inşallah. Benim ilk tedavim olmasına rağmen doktorum dondurmak istedi. Rahim dinlensin diye. Adetin ikinci günü ile birlikte estrofeme -başlarsın, rahim belirli bir kalınlığa ulaşınca transfer yapıyorlar, o da adetin 17-20. günleri arasına denk geliyor. sana tavsiyem her gün taze sıkılmış nar suyu iç. Rahim kalınlığını arttırıyor, transferden bir gün önce bırak.Transferden birkaç gün önce benim doktorum progestan iğneye başlamıştı halen devam ediyorum. Gün içinde taze fındık, ceviz, badem ye, incir ye, havuç suyu iç. Hazır gıdalardan uzak dur. En önemlisi tabi ki dua. Ben her sabah kalktığımda beni bekleyen buz bebişlerime öpücük gönderiyordum, onlarla konuşuyordum.Canim çok sağol. Rabbim sizlerin duasini kabul etti. İnşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz. Çocuk gibi mutluyum. Bir yanim çok korkuyor ama bir yanimda acayip heyecanlı ve mutlu. Bu nasip oldu ya ona bile sukrediyorum. İlk kez dondurulmuş tedavisi olacak. Bilgisi olan varsa yazarda sevinirim bu arada
Dua sırasının sende olmasının varmış bir sebebi canım. Hayırlısıyla bebişlerini alıp geleceksin. Allahın izniyle de pozitifi göreceksin ve sevincini bizimle paylaşacaksın inşallah..Canim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
Bizler için de dua et canım. Dönüşünde de güzel haberlerini alacağız umarım. Herşeyin var bir sebebi işte. Rabbim önce umreyi nasip etmiş sana. Sonra meleğin gelecek arkasından inşallah. Allahım bizlere de o kutsal mekanları görmeyi nasip etsin..Kızlar geldi kırmızılar ilk defa çok mutlu etti beni rabbime şükür umremi içime sindirecek inşallah.
Canim benim tedavim dondurulmuslarla oldu ve pozitifi gordum cok sukur. Allah tamamına erdirir inşallah. Benim ilk tedavim olmasına rağmen doktorum dondurmak istedi. Rahim dinlensin diye. Adetin ikinci günü ile birlikte estrofeme -başlarsın, rahim belirli bir kalınlığa ulaşınca transfer yapıyorlar, o da adetin 17-20. günleri arasına denk geliyor. sana tavsiyem her gün taze sıkılmış nar suyu iç. Rahim kalınlığını arttırıyor, transferden bir gün önce bırak.Transferden birkaç gün önce benim doktorum progestan iğneye başlamıştı halen devam ediyorum. Gün içinde taze fındık, ceviz, badem ye, incir ye, havuç suyu iç. Hazır gıdalardan uzak dur. En önemlisi tabi ki dua. Ben her sabah kalktığımda beni bekleyen buz bebişlerime öpücük gönderiyordum, onlarla konuşuyordum.
İnşallah her şey güzel olacak arkadaşım, bebeklerini almaya az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?