Dua sırasının sende olmasının varmış bir sebebi canım. Hayırlısıyla bebişlerini alıp geleceksin. Allahın izniyle de pozitifi göreceksin ve sevincini bizimle paylaşacaksın inşallah..
canım hayırlı olsun cok sevndım ınsallah allahın ıznıyle ılk transferınde kavusursun bebısıne. benım ılk denememde buz bebısımle oldu :)))
Canım sor tabi istediğin kadar, öyle öyle öğreniyoruz ben de burdaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeyi öğrendim. Nar suyunu günde bir bardak içtim ben. Bir avuç da ceviz-badem-fındık karışımı yedim. tedavi sırasında estrofem kullandım sadece. Onun miktarı da 3 güne bir arttı. Aspirin ve folik asit var bi de tabi. Jel vermedi doktor bana. Üç gün kala da iğneye başlattı sadece.İlk iki günki az kanaman sorun olmaz canım, nasıl olsa doktor rahmin durumuna göre karar veriyor. En uygun zamanı seçiyor. İnşallah yüzün gülecek canım bu sefer.Dondurulmuş tedavisi bazi hastalarda özellikle çok basarili olduğu söyleniyor. İnşallah bende faydasini görürüm, benim triod sorunum var. Kullanilan ilaçlar beni çok etkiledi. İnşallah bu sefer etkisi daha az olucak. Bende gecen transferde almistim nar suyu. Atatürk ormon çiftliğinin organik satiliyordu.ben sabah aksam icmistim. Sen günde bir bardakmi ictin? Ben kuruyemiş sevmem ama bu sefer tuketicem. Günde kaç tane tukettin? Hazir gida uzun zamandır tuketmemeye calisiyorum ama yinede hatirlattigin super oldu. Dediğin gibi dua en büyük ve en önemli olani. Bebeklerine öpücük göndermek güzelmiş. Estrofem basladim, benim geçtiğimiz ay ara kanama çok oldu o yüzden pazartesi, sali tam çözülemedi. Doktor o 2 günü saymadi.yoğun olarak geldiği günleri saydi. İnşallah sorun olmaz. 11 günde kontrole cagirdilar. Rahim kalinlasmissa cronex jel başlayacağız dedi. Dediğin gibide herşey yolunda ise 16-17 transfer olacak. Bu iki ilacin dişinda başka birşey kullandinmi? Ne çok sordum kusura bakma
Canim kanamanin bitmesine sevindim insallah yeni tedavilerin daha hayirli olur dahada gûclenceksin insallah benim lekem yok ama ultrasyonda cok az bir kanama gözûkúor bebekle alakali degilmis bakalim ne olcakIyiyim cnm rabbime sukurler olsun kanamada artik bitiyor gibi yavas yvas kendime gelmeye calisyorum bende.sen nasilsin lekelenmelerin gecti mi cnm
Aynen hizli gelmen cok ii olmus canim araniodun valla evet lekelerim bitti bakalim gelirmi artik ultrasyonda az bisey gözûkúor okadar evde kala kala biraz hamlamissindir ama sen bunuda basarirsin hemde fazlasiyla ben inaniorum sen gúclú bir kadinsin umut hic azalirmi cancazim yûreginin bi kösesi hep acaba dicek her ay her dönem umut fakirin kapisidir derler ya o misaliDonusum hizli oldu :) iyiyim hamdolsun. Bazen kasik agrilarim oluyor sanirim operasyonun etkileri bir tarafim regl bekliyor bir tarafim gelmese de bebis gelse diyorum :) kanamalarin gecmis seninde sanirim diger konuda okudum hadi gecmis olsun bidaha da olmasin tatlim. gorev yogun gidiyor. Uzun suredir evde olunca is yasantisindaki rekabeti unutmusum ona alismaya calisiyorum ama bilmiyorlar ki benim savasim onlardan buyuk@dnzderya geldi mi senin kirmizilar tatlim merak ettim. Ah ah kabeyi gormek ne de guzel olur simdi.
Ay hemserim insallah hayirlisi ile gorursun bebisini. Ben de pazartesi gorcem insallah. Sen benden once goreceksin. ben de cok heyecanliyimkızçeler, kızçeler çok heyecanlıyım ben yaa... yarın mercimeğimi görücem Allah ın izniyle..
evet canım beraber takip edicez allahın izniyle gebeliğimizi :)))Ay hemserim insallah hayirlisi ile gorursun bebisini. Ben de pazartesi gorcem insallah. Sen benden once goreceksin. ben de cok heyecanliyim
Canım sor tabi istediğin kadar, öyle öyle öğreniyoruz ben de burdaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeyi öğrendim. Nar suyunu günde bir bardak içtim ben. Bir avuç da ceviz-badem-fındık karışımı yedim. tedavi sırasında estrofem kullandım sadece. Onun miktarı da 3 güne bir arttı. Aspirin ve folik asit var bi de tabi. Jel vermedi doktor bana. Üç gün kala da iğneye başlattı sadece.İlk iki günki az kanaman sorun olmaz canım, nasıl olsa doktor rahmin durumuna göre karar veriyor. En uygun zamanı seçiyor. İnşallah yüzün gülecek canım bu sefer.
kızçeler, kızçeler çok heyecanlıyım ben yaa... yarın mercimeğimi görücem Allah ın izniyle..
canım bende yazayım kullandıklarımı. benım en son ki kontrolde rahım kalınlıgı 11 mm olmustu. ogun ben ilaclara basladım. 4 gun sonrada transferım oldu. transferın oldugu gün rahım kalınlıgı 14 mm idi. ben günde 4 tane estrofem, bir tane coraspirin, 1 tane folık asıt, 1 tane crino jel. 1 tane progestan ampul, 1 tane de oksapar iğne kullanıyorum canım. bunlara transferden 4 gün once basladım halan kullanıyorum..Bilgi verdiğin icin sağol. Bende günde bir kere iciyim, kuruyemiside dediğin gibi yapiyim. Bana aspirin vermedi o ne için veriliyor? Folik asit bende kullanıyorum. Bana estrofem günde 3 adet verdi. Senin nasil artti estrofem?
canım transfer gunun yaklastıkca ılaclarında artacak, ılk once ılk asama rahımı hazırlamak cok takma kafana doktoruna güven..canım bende yazayım kullandıklarımı. benım en son ki kontrolde rahım kalınlıgı 11 mm olmustu. ogun ben ilaclara basladım. 4 gun sonrada transferım oldu. transferın oldugu gün rahım kalınlıgı 14 mm idi. ben günde 4 tane estrofem, bir tane coraspirin, 1 tane folık asıt, 1 tane crino jel. 1 tane progestan ampul, 1 tane de oksapar iğne kullanıyorum canım. bunlara transferden 4 gün once basladım halan kullanıyorum..
CANIM BENİM COK SEVİNDİM ALLAHIM HADİ BAKALIM HAYIRLI ZAMAN İNŞ COK YAKINDIR . DÜN KANDİLDE ÇOK GUZEL BİR GECEDE DUANI BAĞIŞLADIM.. ALLAHIM İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP EDER.Canim arkadaşlarım benim, sizlere güzel haberlerim var. Doktor kontrolüm normalde yarindi bugüne cagirdilar. Rabbim sizlerin ve benim dualarımi kabul etti. Rabbim öncelikle kisttimi yok etmiş. Tedaviye başladık aksilik olmazsa 9 mayista buzlu bebeklerimi alip gelecem. Dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun ve hakkinizi helal edin. İnşallah Allah`im hepimize hayirli evlatlar verir.
fıztık gece 5000 okumuştum hangi arkadaştaysa ona ekle canım ...ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 25.000
@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000
tamam tatlım :)fıztık gece 5000 okumuştum hangi arkadaştaysa ona ekle canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?