Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Dua sırasının sende olmasının varmış bir sebebi canım. Hayırlısıyla bebişlerini alıp geleceksin. Allahın izniyle de pozitifi göreceksin ve sevincini bizimle paylaşacaksın inşallah..

Hic öyle düşünmemiştim dedigin doğru. Umarim benimde zamanki gelmiştir. İnşallah bende pozitifi görürüm. Umarim bu yolda kim varsa pozitifi görsün.

canım hayırlı olsun cok sevndım ınsallah allahın ıznıyle ılk transferınde kavusursun bebısıne. benım ılk denememde buz bebısımle oldu :)))

İnşallah canim bu sefer alip geleyim onlari. Gecen sefer tek basina idi. Bu sefer 2 kardeş oturup sohbet ederler. İnşallah simsiki tutunurlar.

Canım sor tabi istediğin kadar, öyle öyle öğreniyoruz ben de burdaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeyi öğrendim. Nar suyunu günde bir bardak içtim ben. Bir avuç da ceviz-badem-fındık karışımı yedim. tedavi sırasında estrofem kullandım sadece. Onun miktarı da 3 güne bir arttı. Aspirin ve folik asit var bi de tabi. Jel vermedi doktor bana. Üç gün kala da iğneye başlattı sadece.İlk iki günki az kanaman sorun olmaz canım, nasıl olsa doktor rahmin durumuna göre karar veriyor. En uygun zamanı seçiyor. İnşallah yüzün gülecek canım bu sefer.

Iyiyim cnm rabbime sukurler olsun kanamada artik bitiyor gibi yavas yvas kendime gelmeye calisyorum bende.sen nasilsin lekelenmelerin gecti mi cnm
Canim kanamanin bitmesine sevindim insallah yeni tedavilerin daha hayirli olur dahada gûclenceksin insallah benim lekem yok ama ultrasyonda cok az bir kanama gözûkúor bebekle alakali degilmis bakalim ne olcak

Aynen hizli gelmen cok ii olmus canim araniodun valla evet lekelerim bitti bakalim gelirmi artik ultrasyonda az bisey gözûkúor okadar evde kala kala biraz hamlamissindir ama sen bunuda basarirsin hemde fazlasiyla ben inaniorum sen gúclú bir kadinsin umut hic azalirmi cancazim yûreginin bi kösesi hep acaba dicek her ay her dönem umut fakirin kapisidir derler ya o misali bida gitme biyere

Bilgi verdiğin icin sağol. Bende günde bir kere iciyim, kuruyemiside dediğin gibi yapiyim. Bana aspirin vermedi o ne için veriliyor? Folik asit bende kullanıyorum. Bana estrofem günde 3 adet verdi. Senin nasil artti estrofem?

Bilgi verdiğin icin sağol. Bende günde bir kere iciyim, kuruyemiside dediğin gibi yapiyim. Bana aspirin vermedi o ne için veriliyor? Folik asit bende kullanıyorum. Bana estrofem günde 3 adet verdi. Senin nasil artti estrofem?
canım bende yazayım kullandıklarımı. benım en son ki kontrolde rahım kalınlıgı 11 mm olmustu. ogun ben ilaclara basladım. 4 gun sonrada transferım oldu. transferın oldugu gün rahım kalınlıgı 14 mm idi. ben günde 4 tane estrofem, bir tane coraspirin, 1 tane folık asıt, 1 tane crino jel. 1 tane progestan ampul, 1 tane de oksapar iğne kullanıyorum canım. bunlara transferden 4 gün once basladım halan kullanıyorum..

canım transfer gunun yaklastıkca ılaclarında artacak, ılk once ılk asama rahımı hazırlamak cok takma kafana doktoruna güven..

CANIM BENİM COK SEVİNDİM ALLAHIM HADİ BAKALIM HAYIRLI ZAMAN İNŞ COK YAKINDIR . DÜN KANDİLDE ÇOK GUZEL BİR GECEDE DUANI BAĞIŞLADIM.. ALLAHIM İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP EDER.

ARKADAŞLAR DÜN GECE GİREMEDİM O YÜDEZN KANDİLİNİZİ GEC TE OLSA TEBRİK EDİYORUM. ALLAHIM TÜM DUALRIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH. VEKALETTEN ALDIĞIM DUALARI CUDİS ARKADAŞIMIZIN ADINA BAĞIŞLADIM . ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . YÜREĞİNİZE SAĞLIK :)

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlanacak)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ..................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 70.000 TAMAM YÜREĞİNİZE SAĞLIK :)

@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 25.000

@@ayşesahra..................................:

fıztık gece 5000 okumuştum hangi arkadaştaysa ona ekle canım ...

TOPLAM......................................: 30.000
@@ayşesahra..................................:5.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…