Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 35.000
@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli............................:5.000

Yazdigin icin sağol canim benim. Benim biraz kafa karisti. Sadece estrofem verdi. Bugün basladim ve ayin 4'nunde kontrole cagirdilar. Kalinlasmisa jel başlanacak dedi. Belki o gün diğer ilaclarida eklerler. Benim anladigim sende kontrole kadar sadece estrofem ve folik asitmi kullandin?

CANIM BENİM COK SEVİNDİM ALLAHIM HADİ BAKALIM HAYIRLI ZAMAN İNŞ COK YAKINDIR . DÜN KANDİLDE ÇOK GUZEL BİR GECEDE DUANI BAĞIŞLADIM.. ALLAHIM İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLERİNİ ALMAYI NASİP EDER.

Canim ağzına yüreğine sağlık. Emeğin çok hakkini helal et. İnşallah Rabbim bizleri de en kisa zamanda anne yapar

Arkadasim olurda eksik kalirsa bana 5000 daha yazabilirsin

Kızlar dün gece hepimiz için çok dua ettim Rabbim kabul eder inş
neşeli benide dua listesine eklermisin canım mayısta regl olup dondurulmuş bebislerimle başlayacağını inş busefer
9 ay 10 gün karnında bir ömür hayatımda olur analı babalı büyütmek nasip olur
( annem hep böyle iste dua ederken der)
Nekadar eksik varsa bende okurum bu hafta canım

Canim annenin duasi ne güzelmiş. Tedavinin hayirli olsun.

Canim annenin duasi ne güzelmiş. Tedavinin hayirli olsun.
Sağol canım önce hep hamile kalsam diye dua ederdim 2012 yılında Hamile kaldım 2013 temmuz ayında doğuma iki hafta kalasi kızımın kalbi durdu sezeryanla aldılar
çok zor günler 3 4 ay gece uykusu yoktu bende hep ağladım psikolojik tedaviyle biraz hafifledi
kızımın mezarına birinci senesinden gidebildim çok zordu çok ağladım beni üzerinden eşim zor kaldırdı
bidaha götürmedi.
Marttada kimyasal gebelik geçirdim
Anladım ki hamile olmak pozitif görmek yetmiyor
kesesi kalp atışı testleri doğumu sonrası bizler için daha zor hep bir kaybetme korkusu zor bulduk ya kiymetliler
Rabbim neyi çok istersek onunla sinarmis kullarini
sinavimizi inş hayirlisiyla güzel anlatırım...

Canim yasadiklarin çok zor, Allah daima yardimcin olsun. Yasadiklarini kaldıracak güç ve sabir versin. Bu öyle bir cikmazki insan bazen nasil dua ettiğinin farkında bile olmuyor. Bende hep hamile kalayim yeter derdim. Sanki hamile kalinsa gerisi cok kolay olucakmis gibi geliyordu. Ancak boyle olmadigini buradaki arkadaslarimin yasadiklari ile anladim. Allah hic bir anneye evladinin acisini göstermesin. Umarim en kisa zamanda bebeğini kucagina alir ve anali babali buyutursun

Canim 5000 de ben alayim

Canım malum 52 gün sonra kırmızı bayrağı çektim ben bu hafta alamayacağım özür dilerim

Canım yeni tedavinde meleğine kavuşacaksın inşallah. Dualarımız çok önemli eksik istemeyelim.ben hiçbirşey bulamazsan gönlümden geçeni sen biliyorsun Rabbim diyorum. Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin.

canim benim ne gusel haber Insallah hersey isyedigin gibi oLur gusel haberler verirsin sende hamileyimmm kızlar diye yazarsin sevgiler canim benim

Kızlar geldi kırmızılar ilk defa çok mutlu etti beni rabbime şükür umremi içime sindirecek inşallah.
Allah herşeyi gonlune gore versin Allahim ne buyuk seni zor durumda birakmadi insallah Allahim omubarek yerlerdeki dualarını kabul eder bizler icinde dua et tatlım Allahim huzurla sağlıkla giitmeyi gelmeyi nasip etsin sevgiler

Sıradaki arkadsimiz Icin 5000 alayım *Rabbim kabulveylesin

Allahim bidaha boyle acılar göstermesin Rabbim ne evlatsizlikla nede evlatlaromizla imtihan eylemesin Insallah bundan sonra senin Icin bizler Icin hersey cok gusel oLur Allahim hepimiE selametlikler versin gusel haberler vermeyi nadip eylesin srvgilrg

Bilgi verdiğin icin sağol. Bende günde bir kere iciyim, kuruyemiside dediğin gibi yapiyim. Bana aspirin vermedi o ne için veriliyor? Folik asit bende kullanıyorum. Bana estrofem günde 3 adet verdi. Senin nasil artti estrofem?
Benim estrofem uc gune bir artacak sekilde verdi.biri ile basladim. En son gunde 4 tane kullaniyordum.
Asprin kan sulandirici olarak veriyorlar genelde. Hala iciyorum.

hele şükür. ben de normal de yarın regl olmalıyım ama belirti yok ben de gittim test yaptım tabii ki tek çizgi. moralimi bozmak için yer arıyorum işte :)))
Bozma moralini canım hayırlısını iste elbet bizim de yüzümüz gülecek. Mübarek günlerdeyiz bol bol dua edelim. Denge ister istemez değişiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…