Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee((
Canim fikir vermek isterdim ama bence bunu en iyi doktorun bilebilir. Sonucta rahmin durumuna gore karar veriyorlar. Allah yardimcin olsun. Insallah bu sefer hic sorun yasamadan bebegini kucagina alirsin.

Bozma moralini canım hayırlısını iste elbet bizim de yüzümüz gülecek. Mübarek günlerdeyiz bol bol dua edelim. Denge ister istemez değişiyor ...
Canim benim insallah nasip eder Rabbim Latif sifatiyla bize de kendisine hayirli kullar yetistirmeyi araci eder insallah da evlat sahibi oluruz. Canim o mubarek yerlere gidince bizi de unutma olur mu?benim canim babam Ben tedaviye basladigim ay gitti. Kizlarim icin duadan baska birsey elimden gelmiyor dedi en azindan daha yakinDan Dua edeyim diye gitti. O sozlerini duyunca babalik bu iste demistim. Benim esime de nasip eder insallah babaligi Rabbim. Duana talibim arkadasim. Bu ara ruh durumum saglam degil pek.

Kuzummm benim ne olur birbirimize verdiğimiz sözü unutma. Herşey düşünce ile başlıyor. Olumlu düşünmek ve bunu sürekli yapmak çok önemli. Biliyorum bazen bu hiçte kolay olmuyor. Sana 2 tane Mevlana`nin sözünü hatırlatmak istiyorum.

Mevlana’nın deyişiyle, “Sen kötü düşünceyi zehirli tırnak gibi bil. Bu tırnak derinleştikçe canın yüzünü tırmalar.

Sakın Pes Etme - Mevlana

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

Herşey bir gün çok güzel olacak. Bebegin kucaginda olacak. Hepimiz bebislerimizin bambaşka güzelliklerini, sikintilarini konusacagiz.

Benim estrofem uc gune bir artacak sekilde verdi.biri ile basladim. En son gunde 4 tane kullaniyordum.
Asprin kan sulandirici olarak veriyorlar genelde. Hala iciyorum.

Bugün tahlil için doktoru gördüm bunlari sormak aklima gelmedi. Aspirinin sorucam. İlaç dozu günde 3 ilk kontrole kadar boyle demişti. Umarim yeter. Bilgi verdiğin için sagol arkadaşım

canımmmm ne de güzel yazmışsın. haklısın inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evladımıza kavuşuruz dualarımızhep bunun için. iyi ki seni tanımışı. güzel yürekli arkadaşım benim...

Asil ben seni iyiki tanimisim kuzumm. Asil o yürek güzelligi sana ait. Benim zor gunlerimde sen yanimdaydin. Bazen biraz üzülüp kanatlarimizi bukuyoruz ama birbirimize destek olup evlatlarimiza kavuşacağız.

neseli41 neşelim 5000 de ben aldım inşaalah

kızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee((
Canim bence degil ben aralikta kûrtaj olmustum ocakta tekrar yapcaktik hem ben istemedim hem kisttim cikmisti o yûzden subatta yaptik hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

Selam kizlar nasilsiniz astaravistama dan haberi olan varmi ben bu aralar pek ii degilim sikayet etmiorum yanlis anlamayin hatta sûkrediorum cok affedersiniz ama kusmalarim basladi ilk basta asitli su geliodu ve simdi yediklerimde gelio iki defa kanda geldi bunlarla biraz fazla etrafinda bununla ilgili duyan varmi nasibse yarin dok. Gitcem insallah hayirlisi olur

Canim gecmis olsun. Bazilari hamileligini zor gecirirmis. Allah bebeklerimize saglik versin de biz her turlu zorluga katlaniriz. Yarin doktora git bakalim insallah cok sagliklidir. Sende de bisey yoktur.

Canim gecmis olsun. Bazilari hamileligini zor gecirirmis. Allah bebeklerimize saglik versin de biz her turlu zorluga katlaniriz. Yarin doktora git bakalim insallah cok sagliklidir. Sende de bisey yoktur.
A0ynen canim ben zor gecircem galiba dedigin gibi herseye raziyiz yeterki ii olsunlar aynen bi gideyim ne dicekler ben midemde yaradan súpheleniorum saol cancazim sen nasilsin nasil gidior

A0ynen canim ben zor gecircem galiba dedigin gibi herseye raziyiz yeterki ii olsunlar aynen bi gideyim ne dicekler ben midemde yaradan súpheleniorum saol cancazim sen nasilsin nasil gidior
Insallah sorun cikmaz midende de.Canim ben de heyecanliyim. Yarin doktor randevum var kese icin. Insallah Allah nasip eder gormeyi, sagliklidir. Kalp atisini duymadan hamileyim demiyorum. Kimseye soylemedik hala. Esimle cok heyecanliyiz. Allah hayirlisini versin herkes icin.

Aminn canim insallah cikmaz ayy yesinler onun kalp atisini bende diyememistim gòr bak hep gòrmek isteyeceksin bidaki randevum gelsin die dualar edeceksin insallah hayirlisiyla Allah im bu mutlulugunu saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah haber ver muhakkak

Canim inşallah bugün keseyi görüp su hamilelik takvimini sende yaparsin. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım aynen öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…