Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hepimiz icin güzel hayirli bir hafta olsun insallah..
buara kabuslar görüyorum bazen..rabbim herseyin hayirlisini versin evlatlarimiza saglik sihhat versin insallah

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 61.000
@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:regl :)
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli............................:5.000

@@serenalar.................................:1.000

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.

@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)

@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: SIRADAKİ Nisan tedaviye başlayacak (01.05.2015 dua bağışlanacak)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanacak)

@@Edilah ..................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 .................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak

@@serenler..................................................................:MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@neseli41...................................................................: MAYIS tedaviye başlayacak.

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak

@@serenalar.................................................................: Mayısta buz bebişlerle tedaviye baslayacak

@@jonguil....................................................................: her zaman dualarımızdasın

@@papyonkılıklı...........................................................:HAZİRAN / TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@hln21...................................................................... :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@oykuelif.....................................................................:TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

ravza çok geçmiş olsun. Genelde 5-6. haftalar gibi başlar 11-12 de azalır biter derler ama senin farklı oldu demek ki. Kan geliyorsa sakın ihmal etme hemen doktorunla iletişime geç. İnşallah önemli bir problem değildir.

Bende artık çok aza indi bulantılar. Dayanabiliyorum. İştahsızlığım da epey azaldı. En azından yemek yemeye başladım. Hep bir endişe var şimdi de bulantılar varken gebelik sağlıklı ilerliyor diye seviniyordum şimdi belirti de az olunca. İki hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim inşallah o zaman bebeciklerimi yine sağsalim büyümüş görürüm :)

Gunaydin canim benim nasilsin hepimiz Icin guzel birgün oLur arkadsimiz Icin aldığım duaya bitirdim teslim ediyorum hayırlı haberlerle Insallah

3000 de bana yaz canım

kızlar sizlere cok rahatsız oldugum bısıyı sormak ıstıyorum bana cevap atarsanız sevınırım. tedavıye basladıgımdan berı yanı iğnelere acayip şiş
canım 1000 tanede bana yazarmısın

Gunaydin canlar. Arkadasim ben aldigim 5000 bitirdim. Sana teslim ediyorum. İnşallah okuduğumuz arkadasimiz hamile kalir ve Allah tamamına erdirir

ŞİMDİ SIRADA @@nurselmira .arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (01..05.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 70.000 TAMAMDIR CANLAR. SAĞOLUN . ÖPÜLDÜNÜZ.

@@neşeli41 ............................. : 5 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:5.000
@@dnzderya ...............................:regl :)
@@cudis.......................................:5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:5.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:1.000
@@nurse51.....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli............................:5.000

@@serenalar.................................:1.000

Canim benim bugún gidemedim nasib olmadi insallah hayirlisiyla yarin gitcem bakalim mide bulantim ve yanmadan baska bisey yok aslinda bide arada hapsirinca oramda sanci hissediorum arada adet sancisi ahh seni cok ii anliorum canim ya bulansa bi dert dursa ayri bir dert herseyden nem kapioruz endiselenme canim benim iki hafta sonra cinsiyetde ögrencem desene burda 20 haftada aliorlar ayrintili ultrasyona bakalim haber ver bize muhakkak

Canlar merhaba, ben doktordan geldim ve Allahıma çok şükür bir tane kese gördük ve hatta kalp atışını da gördük. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, inşallah sorun olmaz, sağlıkla duyarım. Allahım bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsin. Tedavide olan arkadaşlarım dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu.

Canim inşallah bugün keseyi görüp su hamilelik takvimini sende yaparsin. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim, hep maneviyatını yüksek tut. Bebeklerini beklediğini ve en kısa zamanda kavuşacağını hisset. Şimdiden konuş seni bekleyen buz bebeklerini. Transferden sonra da elin hep karnında olsun. Hep dua, dua. Allahım çok istiyorum sizinde hamile haberlerinizi duymayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…